zonnevlecht chakra
Chakra's,  Lichtwerker,  Spirituele Coaching,  Zielsmissie

Zonnevlecht chakra helen

Het zonnevlecht chakra is het chakra dat ter hoogte van je maag zit. Dit chakra is jouw IK BEN-centrum, waarin jouw lichtkracht en innerlijk vuur ligt opgeslagen. Wanneer dit chakra goed stroomt en in balans is, ben je in staat in je eigen centrum te blijven, ongeacht wat er om je heen gebeurd. Je laat je niet afleiden en beïnvloeden door anderen en voelt jouw kracht van binnenuit. Je kent je waarde, voelt je grenzen en geeft deze aan.

Dit chakra is verbonden met jouw Goud. Jouw unieke zielskwaliteiten laat je via dit chakra de wereld instromen.

Het zonnevlecht chakra en jouw vorige levens

Door ervaringen die je in dit leven of in vorige levens hebt opgedaan, kan dit chakra geblokkeerd zijn geraakt. Er kunnen hierdoor energetische koorden aan je zonnevlecht chakra vast zitten, die je ervan weerhouden om verder te groeien op je zielenpad.

De lichtwerkers die in deze tijd vanuit hun zielsmissie willen gaan leven, ervaren vaak angst bij het neerzetten van hun ware potentieel. Het voelt voor hen heel kwetsbaar om zichzelf te laten zien. Zij hebben ervoor gekozen om thema’s als onderdrukking en machtsmisbruik te transformeren in hun huidige incarnatie, zodat zij vrij komen van deze pijnstukken en hun missie kunnen volbrengen.

In vorige levens zijn zij vaak afgewezen om hun ‘anders’ zijn. Het waren de voorlopers, andersdenkenden, de heksen, sjamanen en heiligen die hun waarheid niet mochten spreken en delen en niet zichzelf mochten zijn. Hierdoor ligt er vaak angst in hun zonnevlecht chakra opgeslagen. Het gaat erom deze angst te transformeren, zodat je vrij komt van energetische koorden, oude overtuigingen en ballast die je ervan weerhouden vanuit je ware authentieke Zelf te gaan leven. Zodat je in rust, vertrouwen en vrijheid jouw missie kunt gaan volbrengen en jouw Lichtkracht via je zonnevlecht chakra de wereld in kan laten stromen.

Heling en activatie van jouw zonnevlecht chakra

Er zijn verschillende manieren om jouw zonnevlecht chakra in balans te brengen. Het doorvoelen van je emoties is essentieel als je dit chakra wilt helen, want hierdoor kunnen deze oude energieën losgelaten worden. Er ontstaat dan ruimte om nieuw Licht in jouw zonnevlecht chakra op te nemen. Het ontvangen van healing in dit chakra is belangrijk, zodat de energie weer kan gaan stromen en er een balans ontstaat tussen geven en ontvangen. En jij je grenzen gaat voelen en aangeven.

Behalve het ontvangen van healing, kan dit chakra nog meer opgeschoond en geactiveerd worden door het ontvangen van nieuwe lichtcodes. Deze lichtcodes verwijderen oude imprints die liggen opgeslagen in dit chakra en activeren jouw Lichtkracht, DNA en goddelijke Blauwdruk. Meer over deze Lichttaal Activaties die ik geef, vind je hier.

Het werken met Goud en geel Licht heeft vaak een diepgaand effect, omdat deze kleuren overeenkomen met de kleur van dit chakra.

zonnevlecht chakra


Als het dit chakra teveel open staat

Ik zie vaak in mijn praktijk dat mensen hun zonnevlecht chakra teveel open hebben staan. Als je hooggevoelig bent, ben je geneigd om eerst voor de ander te moeten zorgen en pas daarna voor jezelf. Je hebt je ‘voelsprieten’ teveel uit staan, waardoor je je grenzen niet voelt. Je raakt overprikkeld door alles wat bij je binnen komt en weet niet hoe je jezelf kunt beschermen tegen alle invloeden en indrukken.

Je vindt het lastig om rust en vertrouwen in jezelf te ervaren en jouw eigen kern te voelen. Wat kun je dan doen?

Het gaat er hierbij om dat je meer in verbinding met je lichaam komt. Maar dit is lastig als je een blokkade hebt in het gronden. Veel hooggevoelige mensen leven vanuit hun bovenste chakra’s. Omdat er emoties in de onderste chakra’s liggen opgeslagen die ze liever niet willen voelen. Het is de weg naar binnen (het helen van emoties en pijnstukken) die ervoor zorgt dat je weer in je lijf komt. Waardoor jouw zonnevlecht chakra minder open komt te staan en jouw Licht op een gezonde manier en gedoseerd de wereld in kan stromen.

Licht-Activatie voor jouw zonnevlecht

Op de Poort-dag 3-3-2024 heb ik een bijzondere Licht-Activatie gegeven, de ‘Temple of Light Activation’, waarin het derde chakra is opgeschoond en geheeld. Tijdens deze diepgaande multidimensionale Reis naar de Tempels van Licht zijn ongezonde energetische koorden losgemaakt uit het zonnevlecht chakra (ook die uit vorige levens), zodat de deelnemers in rust, vertrouwen en vrijheid verder kunt gaan op hun zielenpad. Er vindt healing plaats op de voorouderlijke lijn en je ontvangt channelingen en nieuwe inzichten vanuit de Lichtwereld en jouw begeleiders.

Deze Licht-Activatie is nog steeds beschikbaar om te downloaden:

3-3-2024 Temple of Light Activation


Reacties van mensen die de Licht-Activatie hebben gedaan:

Hey Barbara,

Ik wou je graag bedanken voor de prachtige activatie, kippenvel 🙏🌹🦉 en heeeel veeel tranen 😉
Het was mijn eerste keer bij jou en vond het heerlijk, dankje 🐬

Liefs,
Sandy

*****

Dag Barbara,

Wat een krachtige activatie gisterenavond, in één woord zalig! Heel erg bedankt hiervoor.

Liefs, Astrid

Breng jouw chakra’s in balans

Als jij jouw chakra’s in balans wilt brengen en jouw Lichtkracht wilt versterken, zodat je jouw unieke zielskwaliteiten kunt inzetten bij het verwezenlijk van je zielsmissie, dan ben je van harte welkom in mijn praktijk. Ik help je graag bij het activeren van jouw ware potentieel en goddelijke Blauwdruk!

Bekijk mijn aanbod

Liefs Barbara

zonnevlecht chakra


Wil je op de hoogte blijven van mijn inspiratie en activiteiten? Meld je hier aan voor mijn Lichtmail.

Delen met je netwerk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *