zielendelen
Ascensie,  Multidimensionaal bewustzijn,  Spiritueel ontwaken

Zielendelen ophalen voor uitlijning met je ziel

Jouw ziel bestaat uit heel veel verschillende delen. Sommige zielendelen kun je verloren hebben doordat je traumatische ervaringen in vorige levens hebt gehad, waardoor je ziel deze delen van zichzelf heeft afgesplitst. Het is van belang dat deze delen worden opgehaald en geïntegreerd, zodat er ‘Soul Alignment’ (uitlijning met je ziel) kan plaatsvinden.

Hoe meer delen jij in jezelf terughaalt en integreert, des te meer er uitlijning met je ziel en je hogere Zelf kan komen. En hoe meer jij vanuit je ware potentieel kunt gaan leven en jouw zielsmissie kunt gaan verwezenlijken.

Veel lichtwerkers en starseeds ontwaken in deze tijd voor hun zielendelen die verbonden zijn met de tijden van Lemurië, Atlantis, Egypte en hun sterrenthuis. Dat komt omdat zij in die tijden vanuit een hoger bewustzijn leefden. Omdat de trillingsfrequentie op Aarde zich in deze tijd zo snel verhoogd, ontwaken steeds meer mensen voor de tijdlijnen waarin zij als healer, hogepriesteres of sjamaan leefden en werkten. Ook ontwaken steeds meer mensen voor hun kosmische Zelf. Ze herinneren zich de lichttaal die zij in die dimensie spreken en verlangen naar een dieper contact met hun galactische en kosmische lichtfamilie.

De hogere kennis en wijsheid die zij in zich dragen uit die tijden willen weer naar boven komen, zodat je het kunt inzetten bij het verwezenlijken van je zielsmissie.

‘Soul Alignment’ betekent dat je heelheid in jezelf ervaart, compleetheid en rust. Je hebt geen bevestiging of iets buiten je nodig om jouw zielendoel te volbrengen. Je voelt je niet meer afgescheiden van het grote geheel, maar één met alles dat is. Hoe meer jouw zielendelen kunnen stromen in jou, des te meer jij jouw Godsbewustzijn en goddelijke missie kunt gaan neerzetten op Aarde. Je voelt verbinding met jezelf, je kern, je essentie en bent in staat steeds weer af te stemmen op jouw innerlijke Bron van wijsheid en Licht.

In dit blog lees je hoe je zielendelen integreert in jezelf en welke invloed dat op je heeft.

Vorige levens helen

Als je een oude ziel bent, heb je veel vorige levens gehad. Fijne levens, maar ook levens waarin het niet veilig was om jezelf te zijn of waarin je traumatische ervaringen hebt opgedaan. De lichtwerkers en starseeds onder ons hebben allemaal als thema om de basis-veiligheid en het zelfvertrouwen in dit leven in zichzelf te gaan vinden, zodat zij hun missie op hun eigen unieke authentieke manier en volgens hun goddelijke Blauwdruk kunnen volbrengen en, als ze dat willen, anderen bij deze thema’s kunnen gaan helpen.

De Aarde heeft bewuste zielen nodig die de mensen die nog zoekende zijn kunnen ondersteunen op hun pad van zelfverwezenlijking en spiritueel ontwaken. Hoe meer je in jezelf opruimt, des te meer ruimte er in je systeem komt om jouw Licht te belichamen, waardoor jouw zielendelen kunnen terugstromen in je bewustzijn.

Je kunt deze oude pijnstukken enerzijds innerlijk helen door terug te gaan naar die ervaringen door deze (deels) opnieuw te beleven, maar er deze keer anders mee om te gaan. Anderzijds kun je oude, lage trillingen overschrijven door nieuw Licht. Dit gebeurt tijdens de sessies die geef automatisch wanneer ik me afstem op iemands energiesysteem (aura en lichamen), multidimensionale Zelven, Kosmische Blauwdruk en DNA. De lichttaal, lichtcodes en energie die ik tijdens de sessie overdraag, hebben zo’n hoge trilling dat blokkades, imprints en oude ballast automatisch worden overschreven. Het DNA en de kosmische Blauwdruk van degene die de overdracht ontvangt wordt geactiveerd, waardoor zielendelen terugstromen en belichaamd kunnen worden. Meer hierover lees je in de Lichttaal DNA Activaties die ik geef.

Zielendelen integreren voor multidimensionaal bewustzijn

De zielendelen die tijdens de sessies die ik geef het vaakst terugstromen, zijn:

 • De Hogepriesteres uit Atlantis/Lemurië/Egypte
 • De Sjamaan
 • De heks/de Wijze
 • De Tovenaar/jouw Merlijn-Zelf
 • Het sterrenwezen/jouw kosmische/galactische Zelven
 • Het natuurwezen die samenwerkt met de dolfijnen, walvissen en Midden-Aarde wezens
 • Jouw draken-Zelf die met de elementen samenwerkt en diepgaande transformatie (transmutatie) kan bewerkstelligen

Er zijn er uiteraard nog veel meer.

Vooral de zielendelen die gelinkt zijn aan Atlantis, Lemurië, Egypte en jouw kosmische oorsprong willen in deze tijd herinnerd en geactiveerd worden, zodat je met ze kunt gaan samenwerken.

Hoe meer zielendelen jij weer terughaalt naar jezelf, hoe meer je jouw multidimensionaal bewustzijn zult gaan ervaren. Omdat je trillingsfrequentie steeds meer verhoogt hierdoor, zul je ervaren dat tijd een illusie is en dat je vanuit de hogere dimensies moeiteloos kunt intappen in velden en bewustzijnslagen van jouw ziel die je ooit bent geweest of die vanuit 3D-perspectief nog gaan komen.

‘Soul Alignment’ betekent dat je als lichtwezen horizontaal (dus lineair) alle zielendelen tegelijkertijd bent en kunt ervaren, vanuit het Nu. Hierdoor kun je verticaal (dus van boven naar beneden) groeien in bewustzijn (in Licht). Immers; hoe meer Licht je belichaamd, des te krachtiger jouw verbinding met de kosmos en met de Aarde is. Dan zul je jouw kosmisch bewustzijn steeds meer gaan ervaren en de vrijheid die hiermee gepaard gaat.

zielendelen


* Lees hier de review van Petra die een Soul Star Session bij mij heeft afgenomen:

Omdat ik het gevoel had dat ik niet verder kwam in mijn ontwikkeling heb ik op gevoel een Soul Star Session bij Barbara aangevraagd. Wat een prachtige, magische en diepgaande reis was dit! De sessie werkt nu, een week later, nog steeds door. Ik heb het gevoel alsof er diepe verbindingen zijn gemaakt met mijn gidsen en met zielsdelen van mijzelf waar ik nog weinig verbinding mee had. Zo voelde ik altijd al een connectie met dolfijnen, maar tijdens de sessie werd duidelijk dat de dolfijnen mijn gidsen zijn en dat ik diep met hen verbonden ben. Inmiddels gaan de dolfijnen steeds meer ‘door mij heen spreken’ en lijkt het erop alsof ik met hun energie mag gaan werken. Ook mijn derde oog voelt veel meer geopend sinds de sessie. Heel erg bedankt voor dit prachtige geschenk, Barbara!

zielendelen


Wanneer ontstaat Soul Alignment?

Soul Alignment ontstaat:

 • Als je trauma en pijnstukken gaat helen en transformeren in jezelf
 • Als jouw zielendelen er mogen zijn en geïntegreerd worden
 • Als jouw Kosmische Blauwdruk en DNA wordt geactiveerd
 • Als jij jezelf toestemming geeft om helemaal jezelf te zijn
 • Als je loslaat wat niet (meer) past bij jouw ziel en zielenpad

Dit is een proces dat je hele leven doorgaat en ervoor zorgt dat je steeds meer Licht kunt belichamen en vanuit je ware authentieke Zelf en zielsmissie kunt gaan leven.

Zielendelen activeren en integreren

Als jij jouw zielendelen wilt herinneren, activeren en terug wilt laten stromen in je bewustzijn, zodat je jouw zielsmissie vanuit ‘alignment’, jouw goddelijke Blauwdruk en ware potentieel kunt gaan verwezenlijken, dan ben je van harte welkom in mijn praktijk. Ik wens je de vrijheid en voldoening die gepaard gaat met het leven vanuit je Ziel en alle mooie zielendelen die jij je weer mag herinneren.

Bekijk mijn aanbod

Liefs Barbara

zielendelen


Wil je op de hoogte blijven van mijn inspiratie en activiteiten? Meld je hier aan voor mijn Lichtmail.


Delen met je netwerk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *