Werkwijze

Consult

Consulten kunnen plaatsvinden in de praktijkruimte in Hilversum of verlopen via Skype/telefoon. Mijn ervaring is dat een consult op afstand even goed werkt als wanneer we fysiek bij elkaar zouden zitten, met als voordeel dat je geen reistijd hebt, geen files en geen reiskosten. Voor ouders die begeleiding willen bij de opvoeding van hun kind(eren) bied ik de mogelijkheid om bij hen thuis te komen. Dit is echter niet noodzakelijk. De praktijk heeft uitgewezen dat een consult via Skype/telefoon even effectief werkt. Als je hier meer informatie over wil, stuur dan een mail naar info@zuiver-licht.nl, dan neem ik contact met je op.

Het is mogelijk om het gesprek op te nemen, zodat je het na afloop terug kunt luisteren. Dit kan erg prettig zijn, omdat het soms lastig is alles wat gezegd is te onthouden. Indien gewenst, maken we een plan van aanpak door concrete doelen te stellen die binnen een bepaald tijdsbestek behaald worden. Uiteraard is het ook mogelijk om een eenmalige afspraak te maken.

Hoe het consult precies vorm krijgt, is afhankelijk van jouw wensen en vraagstelling. Ik reik je concrete handvatten aan,  zodat je in korte tijd zult bereiken wat je voor ogen hebt. Gelijkwaardigheid, openheid en respect staan voor mij centraal. Ik werk vanuit een holistische visie, waarbij ik ervan uitga dat lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Mijn werkwijze is er altijd op gericht je te inspireren contact te maken met jouw innerlijke waarheid en wijsheid. Jouw kracht.

Als je ervoor kiest de orakel/inzichtkaarten te gebruiken, dan ontvang je de boodschappen die ik krijg na afloop van het consult per mail, zodat je ze nog eens rustig na kunt lezen. Mijn advies is om ze een week na onze afspraak nog eens door te lezen. Het kan heel verhelderend zijn om te zien hoeveel er in zo’n korte tijd kan gebeuren, voornamelijk in jezelf en in je eigen beleving.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken, klik hier: info@zuiver-licht.nl of neem telefonisch contact op: 06-44684805.

Jouw weg gaan

                  Jouw unieke pad volgen♥

Het mooiste wat je kunt worden is helemaal jezelf!

De prijzen van een consult

 • Intakegesprek: gratis
 • Korte vragen per e-mail: gratis
 • Consult 30 minuten: €55,-
 • Consult 60 minuten: €85,-
 • Consult 90 minuten: €130,-
 • Zuiveren ruimtes (60 minuten) : €95,-
 • Sessie-pakket: 3 coachingssessies van 60 minuten: €240,- Deze drie sessies dienen binnen een termijn van drie maanden te worden afgenomen.
 • Sessie-pakket: 5 coachingssessies van 60 minuten: €400,-. Deze vijf sessies dienen binnen een termijn van vijf maanden te worden afgenomen.
 • Unieke training ‘Je hooggevoeligheid als kracht!’: €295,- Vier online bijeenkomsten van een uur waarin jij in een kleine groep andere HSP’s (max. 5 deelnemers) gecoacht wordt.
 • Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW. Alle consulten kunnen zowel live als op afstand plaatsvinden.

  Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd. Bij latere afzegging wordt het consult in rekening gebracht.

Als je wilt weten of ik iets voor je kan betekenen en het fijn vindt elkaar eerst vrijblijvend te spreken, dan is het mogelijk een kosteloos kennismakingsgesprek te hebben.  Je kunt daarna beslissen of je een consult wilt boeken. Laat hier je gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Of neem telefonisch contact op: 06-44684805.

Cadeaubon

Vind je het leuk een vriend, familielid of geliefde een consult cadeau te doen? Dat kan! Het bedrag kun je zelf invullen op de bon.

waardebon zuiver licht