Werkwijze & Tarieven

Consult

Consulten kunnen plaatsvinden in de praktijkruimte in Hilversum of verlopen via Skype/telefoon. Mijn ervaring is dat een consult op afstand even goed werkt als wanneer we fysiek bij elkaar zouden zitten, met als voordeel dat je geen reistijd hebt, geen files en geen reiskosten.

Het is mogelijk om het gesprek op te nemen, zodat je het na afloop terug kunt luisteren. Dit kan erg prettig zijn, omdat het soms lastig is alles wat gezegd is te onthouden. Indien gewenst, maken we een plan van aanpak door concrete doelen te stellen die binnen een bepaald tijdsbestek behaald worden. Uiteraard is het ook mogelijk om een eenmalige afspraak te maken.

Hoe het consult precies vorm krijgt, is afhankelijk van jouw wensen en vraagstelling. Ik reik je concrete handvatten aan,  zodat je in korte tijd zult bereiken wat je voor ogen hebt. Gelijkwaardigheid, openheid en respect staan in mijn werkwijze centraal. Ik werk vanuit een holistische visie, waarbij ik ervan uitga dat lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Mijn werkwijze is er altijd op gericht je te inspireren contact te maken met jouw innerlijke waarheid en wijsheid. Jouw kracht.

Als je ervoor kiest de orakel/inzichtkaarten te gebruiken, dan ontvang je de boodschappen die ik krijg na afloop van het consult per mail, zodat je ze nog eens rustig na kunt lezen. Mijn advies is om ze een week na onze afspraak nog eens door te lezen. Het kan heel verhelderend zijn om te zien hoeveel er in zo’n korte tijd kan gebeuren, voornamelijk in jezelf en in je eigen beleving.

Meld je nu aan voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek! Stuur een mail naar info@zuiver-licht.nl of neem telefonisch contact op: 06-44684805. 

Jouw weg gaan

                    Jouw unieke pad volgen♥

Het mooiste wat je kunt worden is helemaal jezelf!

Wat anderen over mij zeggen:

Liesbeth

Barbara is een hele lieve vrouw die mij op een rustige en toch duidelijke manier tot meer inzicht heeft laten komen omtrent mijn hooggevoeligheid. Ik zat behoorlijk vast, privé en op het werk, en heb in heel korte tijd weer alles op poten kunnen zetten. Al na het eerste gesprek voelde ik me sterker en ervaarde ik meer zelfvertrouwen. De combinatie van coaching en de oefeningen vond ik heel prettig.

Barbara stemt echt op de persoon af en houdt geen algemene praatjes over wat je zou moeten doen. Ze coacht op een respectvolle, eerlijke manier en ik heb maar weinig gesprekken nodig gehad om weer in mijn kracht te komen staan. Dank je wel <3<3

 

Yvonne

‘Zo blij dat jij op mijn pad bent gekomen! Door onze gesprekken ben ik erachter gekomen dat ik zelf veel meer invloed heb op de dingen om mij heen dan ik dacht. Ik voel me sterker en ervaar meer rust in mezelf. Ook heb ik meer inzicht gekregen in welke richting ik op wil gaan met mijn leven en welke stappen ik wil nemen. Super bedankt!’

 

Christa

‘Hallo Barbara, ik wil je heel hartelijk bedanken voor de sessie die ik van jou heb mogen ontvangen. Deze sessie heeft mij extra bevestiging gegeven van wat ik eigenlijk diep van binnen al voel. Ik heb een handige tool gekregen om niet altijd maar in mijn hoofd te zitten en dingen die ik in mijn ogen niet goed heb aangepakt te pas en te onpas naar voren te laten komen. Ofwel het loslaten is een stuk eenvoudiger geworden. Ik wil zeker nog een keer afspreken, omdat ik weet dat er nog een paar stappen te maken zijn om echt op mijn innerlijke ikke te vertrouwen, zonder bang te zijn wat anderen ervan denken of mij weer eens eigenwijs vinden.

Maar alvast bedankt voor de eerste aanzet.
Liefs, Christa’

 

Marjolijn

‘Lieve Barbara, super bedankt voor het mooie consult.
Ik heb het zo bijzonder fijn ervaren.
Je tips en je adviezen…de inzichten en de duidelijkheid die ik hierdoor heb gekregen,
hebben mij het duwtje gegeven naar mijn IK.
Ik ben ontzettend blij dat jij op mijn pad kwam.

Heel veel liefs
Marjolijn xxx’

 

Elena

‘Lieve Barbara,
Ik vind het consult super. Ik heb er veel aan gehad. Je hebt me goed advies en raad gegeven. Ook heb je me waardevolle (levens) in zichten gegeven. Ik kan hier echt wat mee! Heel erg bedankt.’

 

Ellen

‘Barbara heeft mij inzichten gegeven over hoe ik mijn grenzen kan bewaken. Ook over mijn verborgen talenten en waar ik positieve energie van krijg. Mijn intuïtie is sterk ontwikkeld en nu durf ik deze te gaan volgen. Ik vond het gesprek met Barbara rustgevend en inzichtelijk. Liefs, Ellen’.

 

Marion

‘Ik zat met tranen in mijn ogen toen ik de kaarten las. Zo ontzettend helder voor mij. Ik ben heldervoelend, maar vind het soms erg lastig om daarmee om te gaan. Verder heb ik een angststoornis en horen dat ik veilig ben had ik precies even nodig. De andere twee kaarten helpen mij ter ondersteuning van de eerste. Dank je wel. Heel erg blij mee ♥♥♥’

 

Gabi

‘Dit is heel interessant. Ik heb inderdaad last van ontstekingen en ik weet nooit waarom dit is, dus ik ben heel blij met dit advies. Wat een goed gevoel. Ik voelde echt dat je mij kon helpen. Ik voel me heel rustig en beschermd. Dank je wel!’

 

Anneke

‘Lieve Barbara, dank je wel voor jouw coaching en duidelijke intuïtieve uitleg. Fijn om bewust te worden en er achter te komen wat ik nu het beste kan doen. Ik wil jou erg graag bedanken! Ik raad het iedereen aan. Lieve groet, Anneke’

 

Marianne

‘Ik ben heel blij met de edelsteen die je me adviseerde te kopen. Ik neem de steen mee naar mijn werk en voel dat het me helpt om beter bij mezelf te blijven. Dank je wel!’

De prijzen van een consult

 • Korte vragen per e-mail: gratis
 • Consult 60 minuten telefonisch: €55,-
 • Consult 60 minuten in de praktijk: €65,-
 • Consult 90 minuten telefonisch: €85,-
 • Consult 90 minuten in de praktijk: €95,-
 • Zuiveren ruimtes (60 minuten) : €95,-

Wanneer je meerdere gesprekken afspreekt, krijg je korting. Vraag naar de voorwaarden.

 • Webinar Hooggevoeligheid: gratis
 • Unieke training ‘Je hooggevoeligheid als kracht!’: €290,- Vier weken online coaching plus vier Skype-bijeenkomsten van een uur waarin jij in een kleine groep andere HSP’s (max. 3 deelnemers) gecoacht wordt. Zodat jij van je hooggevoeligheid je kracht kunt maken!
 • Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

  Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd. Bij latere afzegging wordt het consult in rekening gebracht.

Als je wilt weten of ik iets voor je kan betekenen en het fijn vindt elkaar eerst vrijblijvend te spreken, dan is het mogelijk een telefonisch kosteloos kennismakingsgesprek te hebben.  Je kunt daarna beslissen of je een consult wilt boeken. Laat hier je gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Of neem telefonisch contact op: 06-44684805.

Cadeaubon

Vind je het leuk een vriend, familielid of geliefde een consult cadeau te doen? Dat kan! Het bedrag kun je zelf invullen op de bon.

waardebon zuiver licht