Werkwijze Soul-Traject/Soul-Reading

Een Soul-Traject of Soul-Reading vindt plaats in mijn praktijkruimte in Hilversum of verloopt via Skype/Whatsapp-videobellen. Mijn werkwijze is een combinatie van Holistisch Coaching, Healing/Energiewerk en Kristal-Afstemming & Advies en is erop gericht jou te ondersteunen om in vertrouwen je eigen pad te (blijven) volgen en vanuit je ware Zelf (je ziel) te leven. Ik help mensen inzicht in hun zielsmissie te krijgen en deze vorm te geven, oude patronen en overtuigingen los te laten en blokkades op te heffen. Ik ben helderwetend en heldervoelend en kom snel tot de kern.

Ik stem me altijd af op iemand persoonlijk en laat me tijdens de sessies leiden door mijn Hogere Zelf, mijn gidsen en werk samen met mijn kosmisch team. Ik heb veel ervaring in het werken met hooggevoelige mensen, lichtwerkers en nieuwetijdskinderen/volwassenen.

Wil je alleen een losse Soul-Reading boeken? Dat kan natuurlijk ook. Wanneer je met mij contact opneemt, kunnen we samen afstemmen en laat ik weten wat ik voor je kan betekenen.

Neem contact op

Klik op onderstaande links voor meer informatie over mijn werkwijze:

Ervaringen van anderen

Moniek Klop

Ik heb Barbara ervaren als een onwijs fijn mens met wie het meteen goed voelde. Deepak Chopra zei: ‘Iedereen heeft een unieke gave die hij of zij aan anderen kan geven.’ Die uitspraak is absoluut op Barbara van toepassing. Ze coacht op haar eigen, natuurlijke manier vanuit een oprechte, liefdevolle drive om te helpen. Heel knap hoe ze zich primair laat leiden door haar gevoel, gecombineerd met een rijke dosis kennis. Dankzij haar ijzersterke intuïtie bracht elke sessie mij altijd precies wat ik op dat moment nodig had. Echt maatwerk. Zelfs na de sessies schroomde ze niet om nog tips na te sturen die haar nog te binnen waren geschoten.

De vijf sessies hebben mij flink verder gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling en ascentieproces. Mijn zelfkennis is verder gegroeid, waardoor ik meer uit het leven kan halen. Ik sta nu nog sterker in mijn kracht en het lukt me steeds beter vanuit mijn hart te leven en op mijn gevoel te vertrouwen. Het leven wordt steeds magischer, zó gaaf! Daarbij profiteer ik nog dagelijks van de vele praktische adviezen die Barbara meegaf, onder andere op het gebied van edelstenen en meditatie. Een mens is nooit uitgeleerd, dus ik verwacht zeker nog eens terug te komen bij Zuiver Licht.

 

Imke Plaggemars – ‘Coaching by Imke’

Barbara heeft wat mij betreft echt een gave. Ik was onder de indruk van het feit hoe snel ze mij naar mijn gevoel toe kon brengen. Alsof een muur direct wegzakt tijdens een sessie. Bepaalde knelpunten zijn opgelost en geheeld, die staan mij nu niet meer in de weg. Ik heb 5 gesprekken met Barbara gevoerd, maar dat zullen niet de laatste zijn. Zelf ben ik ook coach en naast het feit dat ik zelf als mens verder ben gekomen, heb ik ook als coach weer enorm veel geleerd. Barbara:💚🙏

 

Loran Behits – ‘Zieloscoop’

Ik voelde me meteen in de juiste handen bij Barbara. Haar aanwezigheid in mijn leven kwam (natuurlijk) op het juiste moment in mijn leven 🙂 Ze voelt voor mij op zielniveau als een grote zus en ze is volgens mij echt een pionier in wat ze doet. Ik heb veel van haar mogen leren en ik hoop dat nog lang te mogen doen. Haar manier van werken ervaar ik als intuïtief én geaard. Tijdens de sessies voelde ze steeds goed aan wat ik nodig had om dichter in verbinding met mezelf te komen. De combinatie van affirmaties, innerlijke kind werk, energiewerk, orakelkaarten en kristal advies zijn een mooie mix samen. Vooral het innerlijk kind werk heeft mij deugd gedaan. Barbara weet zacht en intuïtief tot bij de kern te komen van vaak oude pijn dat innerlijk geheeld mag worden. En altijd vanuit zelfliefde en zelfacceptatie. Het innerlijke kind werk kan ik nu zelf ook verder gebruiken. Ook haar verbinding met de natuur vind ik zo mooi en inspirerend.

Barbara heeft mij geholpen om meer in mijn eigen kracht te staan en om te beseffen dat al mijn potentieel al in mij zit. Er zijn maar een paar mensen in mijn leven waar ik na een gesprek (of coachsessie) zo geïnspireerd, dankbaar en ‘uplifted’ terug huiswaarts ga. Ik ervaar dat dit zo komt omdat deze mensen en dus ook Barbara vanuit ervaring en voelend vanuit het hart coachen. Niet louter vanuit het hoofd. Barbara haar manier van werken is heel eigen en uniek! Ook dat inspireert ze in anderen, om te doen wat écht bij jou past.

Ook de skype sessies waren aangenaam. Ik had voordien nog nooit een skype sessie gedaan maar dat werkt blijkbaar toch goed.

Lieve groetjes,

Loran

 

Fleur Groeneveld – ‘Jouw Echte Leven’

Ik vond de Soul-Reading een heel bijzondere sessie. Mooi hoe de kaarten precies het verhaal vertelden dat eigenlijk al even in mij aan het broeden was, maar waar ik de woorden niet voor kon vinden. Of waar ik nog niet tot actie durfde over te gaan. De sessie was voor mij dan ook een echte verheldering en tegelijk een schop onder de kont om nu echt iets te gaan doen.
Ik voelde me na de reading heel rustig en vooral bevestigd. Door jouw rust liep de sessie heel natuurlijk. Je hebt een hele intuïtieve manier van werken en dat vond ik heel prettig. Ik merkte echt dat je de kaarten het werk liet doen en dat jij alleen het kanaal was, zonder dat jouw mening er tussendoor kwam. Het voelt voor mij of ik nu echt praktische handvatten heb om mij de aankomende periode op te focussen en het nu ook echt te gaan doen.

 

Carina Dusseldorp

De coaching bij Barbara heb ik als prettig en fijn ervaren. Ze coacht intuïtief, voelt goed aan wat ik per sessie nodig had en stemde daar de coaching en haar energie op af. Dat werkte voor mij goed. Hierdoor voelde ik me gezien, gehoord en begrepen.

Het innerlijk kind-werk heeft me veel gebracht, omdat ik hierdoor mijn eigen angsten en pijn heb aan durven kijken en vanuit mijn kracht heb durven handelen. Door de coachingsgesprekken heb ik het innerlijke kind in mezelf durven omarmen en haar er laten zijn in plaats van weg te duwen of te bekritiseren. Daarnaast hebben de visualisaties en het kristaladvies me dichter bij mijn intuïtie gebracht. Het lukt me steeds vaker om van hieruit te handelen en me minder te laten leiden door angstgedachtes.

Tenslotte hebben de kaartleggingen me vooral bevestigd in de weg die ik nu bewandel, en dat dat de enige juiste is. Hierdoor ben ik geïnspireerd geraakt en werk ik zelf ook met orakelkaarten.

 

Nina van Roon

De soul-reading heb ik als heel fijn ervaren. De energie van Barbara voelde open en licht. De kaarten die getrokken werden resoneerden allemaal en een aantal zie ik als bevestiging van waar ikzelf over twijfelde. Ik heb een heel mooi en duidelijker beeld gekregen van waarom ik hier ben en om mee aan de slag te gaan. Keuzes maken wordt zo een stuk makkelijker!

 

Paula Smit – ‘Uit Liefde voor jezelf Leven’

Afgelopen maand volgde ik een coachtraject bij Barbara. Via Skype vonden de gesprekken plaats en dit voelde meteen goed. Het online coachtraject bij Barbara heeft mij geholpen om oude patronen te doorbreken.

Barbara werkt heel intuïtief en voelt feilloos aan wat er nodig. De energetische connectie is (ook online) heel bijzonder. Bijzonder om op deze manier gecoacht te worden.

De afstemming van advies rondom edelstenen vond ik ook heel waardevol.

Het innerlijk kind werk vond ik echt heel mooi om te mogen ervaren. Het voelt weer als een laagje dieper en dat er zaken zijn opgeruimd. Super fijn!

Liefs, Paula

Delen met je netwerk?