lichttaal
Ascensie,  Lichtwerker,  Multidimensionaal bewustzijn,  Spiritueel ontwaken,  Starseeds,  Zielsmissie

Wat is Lichttaal?

Lichttaal is de taal van je ziel en van het Licht dat je in essentie bent. Het wordt gesproken, gezongen, getekend of in gebaren uitgedrukt in afstemming met je ziel, jouw Goddelijke Blauwdruk. Wanneer je dat doet, is dat helend voor jezelf en helend/activerend voor degene die de overdracht ontvangt.

Lichttaal heeft een hoge frequentie en wanneer je het spreekt, ziet of hoort zal je bewustzijn zich verhogen, waardoor je een volgende stap kunt zetten op jouw pad van spiritueel ontwaken. Het helpt bij het belichamen van je lichtkracht, jouw ware essentie en zorgt ervoor dat oude stukken in jezelf (oude pijn, overtuigingen, blokkades en ballast) in snel tempo kunnen worden losgelaten. Het is een krachtige, zuivere en unieke vorm van ziels-expressie.

In dit artikel lees je hoe lichttaal jou kan helpen op jouw pad van bewustwording, transformatie, ontwaken, herinneren en bij het in contact komen met je ziel.

Lichttaal als zielsexpressie

Ieder mens is in essentie een multidimensionaal lichtwezen dat verbindingen heeft met verschillende sterrenstelsels, planeten en universa. Wanneer je als ziel hebt gekozen in je huidige incarnatie je ware zelf, je ziel en lichtkracht te herinneren en belichamen, zul je in eerste instantie de zwaarte en oude ballast in jezelf gaan opruimen. Hoe meer je dat doet, hoe meer licht er in je systeem komt en hoe meer je in contact komt met je ziel en het multidimensionale lichtwezen dat je in essentie bent. Alle wijsheid, kennis en informatie uit vorige en parallelle levens die in jou ligt opgeslagen, zullen gedurende dit proces steeds meer aan de oppervlakte komen. Deze combinatie samen (jouw ziel en alle ervaringen die je in het verleden en andere werkelijkheden hebt opgedaan) worden in lichttaal tot uitdrukking gebracht.

Lichttaal is dus een unieke vorm van zielsexpressie en wordt door ieder mens anders uitgedrukt. Al kunnen er veel overeenkomsten in de verschillende vormen zitten, wat logisch is wanneer je bedenkt dat veel zielen elkaar uit vorige levens en parallelle werkelijkheden kennen en soortgelijke ervaringen en kennis hebben opgedaan.

In de huidige Nieuwe Tijd waarin we leven, wordt de energie op aarde en in onszelf steeds hoger. Steeds meer mensen worden wakker voor hun ware potentieel en herinneren wie zij werkelijk zijn. Omdat steeds meer mensen hun lichttaal delen, op Social Media of via andere kanalen, worden andere mensen ook wakker voor hún ziels-expressie. Een hele mooie beweging van het Licht! Het zijn de starseeds die hun galactische wijsheid, kennis en energie mogen gaan inzetten om de aarde en mensen te helpen bij het verhogen van hun frequentie en daarin is het uiten en delen van lichttaal een belangrijk onderdeel.

Voel jij je aangetrokken tot de term ‘Starseed’ en wil je meer inzicht in jouw rol in deze tijd op aarde? In mijn blog ‘De missie van Starseeds in deze tijd’ lees je hier meer over.

Licht-coderingen

Licht bestaat uit codes. Wanneer je deze codes voor het eerst getekend of geschilderd ziet, kun je er waarschijnlijk niet veel mee en lijkt het een warboel van gekke tekens. Toch is het zien van deze codes een overdracht van energie (van licht), die voorbij het denken (het ratio) gaat en wel degelijk iets in gang zet bij je. Al merk je daar op bewust niveau misschien niet direct iets van. Deze tekens kun je ook via klank tot uiting brengen.

De licht-codes die je ziet of hoort, zorgen ervoor dat het licht in jouzelf wordt geactiveerd en oude informatie (oude overtuigingen en ballast) wordt opgeruimd en overschreven. Het zijn als het ware imprints van nieuwe informatie, ‘pakketjes’ van energie die als een download voor je lichtlichaam zijn. Hierdoor kom je in een steeds hogere trilling en steeds meer in verbinding met je ziel.

lichttaal


Hoe werkt een overdracht van lichttaal?

Het ontvangen van een lichttaal-overdracht werkt snel en doelgericht, je hoeft niet te weten hoe de overdracht precies werkt of wat je ermee wilt helen. Het licht kent de weg en weet precies waar het naar toe mag gaan in jouw systeem. Ook is het mogelijk om lichttaal in te zetten bij een specifieke klacht of wens. De overdracht zal in dat geval worden afgestemd op een specifiek doel, bijvoorbeeld het helen van je hartchakra, het krijgen van een diepere gronding of heling ontvangen op een specifiek pijnstuk, trauma of vorig leven. Eigenlijk kan lichttaal bij alle soorten klachten of behoeften ingezet worden, de mogelijkheden zijn eindeloos! Hoe hoger je bewustzijn is, des te makkelijker je de frequentie van de codes zult oppikken.

Bij mij is de lichttaal gaan stromen toen ik het mensen hoorde spreken en zag tekenen. Het voelde vaag bekend en ik voelde dat ik zelf wilde gaan tekenen en zingen. Ook het werken met kristallen schedels heeft mijn ontwakingsproces versnelt, waardoor ik steeds meer herinneringen aan mijn galactische oorsprong en mijn ware essentie terug kreeg. En steeds meer in verbinding met mijn ziel en zielen-opdracht ben gekomen. En dus ook met de taal van het Licht.

lichttaal activatie, barbara enkelaar, spiritueel coach, multidimensionaal healer

Lichttaal-Activatie

Tijdens een lichttaal-activatie geef ik de codes vanuit het Licht, vanuit mijn ziel, door aan degene die de activatie ontvangt. Ik activeer het Licht in jou, waardoor jij verder kunt groeien in bewustzijn. De overdracht gebeurt volledig in afstemming en gaat voorbij het denken en het ego.

Ik ben tijdens de activatie een kanaal van het Licht, van de Aarde, de Bron en van mijn ziel (mijn galactische oorsprong). De transmissie zorgt voor een activatie van jouw kosmische blauwdruk en DNA waardoor jij je gaat herinneren waarom je hier bent en wat je mag doen in dit leven. Je ware potentieel wordt wakker gemaakt en de heilige kennis die je in vorige levens hebt opgedaan geactiveerd.

Ik maak een beeld- of geluidsopname van de lichttaal die door mij heen stroomt wanneer ik me afstem op jouw zielsfrequentie. Dit kan zijn in de vorm van zang, taal, getekende lichtcodes en/of gebaren. Je kunt de activatie dus zo vaak terugkijken of luisteren als je wil. Elke keer zal er weer een ander stukje van jou getransformeerd worden en meer licht in zichzelf gaan opnemen.

Wil je weten of een lichttaal-activatie iets voor jou is? Neem gerust contact met me op of lees hier verder wat een sessie allemaal voor je kan betekenen.

Liefs Barbara
www.zuiver-licht.nl

Neem contact op

Bekijk en luister naar de lichttaal die door mij heen stroomde toen ik in het bos stond.

Wil je op de hoogte blijven van mijn inspiratie en activiteiten? Meld je dan hier aan voor mijn Lichtmail.

Delen met je netwerk?

4 reacties

 • Yaël Maturbongs

  Iemand heeft mij gewezen oplicht taal, waardoor ik op jouw pagina kwam. Je hebt mij voorzien van mooie informatie en zodra ik jouw filmpje hoorde, begon ik v alles te voelen. Ik ben op mijn pad om lichttaal te mogen ontvangen. Bijzonder dit!

 • Simone Charlotte Aarts

  Ik ben sprakeloos…ik heb diezelfde taal al meerdere keren door mij heen gekregen, het voelt heel duaal , als thuiskomen en tegelijkertijd wil ik het verbergen, bang de niet juiste mensen het horen.
  Als ze door me heen komt gaat het vaak heel hard en ook fluisterend.

  Wat kan ik ermee doen….

  Warme groet, Simone Charlotte Aarts.

  • Barbara66

   Hi Simone, je kunt heel veel met lichttaal, fijn als het stroomt! Als er nog angst op zit, kun je daar healing op krijgen. Want het zou zonde zijn als je jouw lichttaal verbergt. Lieve groet Barbara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *