vorige levens
Holistisch Coaching,  Lichtwerk,  Lichtwerker,  Multidimensionaal bewustzijn,  Nieuwe Tijd,  Spiritueel ontwaken,  Spirituele Coaching,  Starseeds,  Zielsmissie

Vorige levens helen

Om in contact te komen en blijven met je ziel, je zielenpad en jouw zielsmissie, is het van belang dat vorige levens geheeld worden. Alle ervaringen die je in je huidige en vorige levens hebt opgedaan liggen opslagen in je cellen en DNA. Dit is informatie die oude programmeringen en (overlevings) mechanismen in stand kan houden, waardoor je in je huidige leven tegen dezelfde patronen, overtuigingen en uitdagingen aan blijft lopen.

Wanneer je je bewust wordt van de oorsprong van deze patronen en programmeringen en dit gaat helen, ontstaat er ruimte voor je ziel om zich verder te ontwikkelen. De delen van jouw ziel die zich hebben afgesplitst van jou, omdat deze delen in vorige levens er niet mochten of konden zijn, stromen tijdens het bewustwordings- en helingsproces naar je terug, waardoor jij heelheid in jezelf gaat ervaren en vanuit je volledig potentieel kunt gaan leven.

In dit blog lees je welke invloed vorige levens kunnen hebben op je huidige leven en hoe je de ervaringen, overtuigingen en patronen uit vorige levens kunt helen en in balans kunt brengen.

Bewust worden van je vorige levens

De lessen die je in dit leven gekozen hebt, had je waarschijnlijk in vorige levens ook al, maar heb je nog niet voldoende geleerd. Een ziel kiest zijn/haar lessen keer op op keer weer, net zolang totdat het er meesterschap over heeft.

In mijn praktijk krijg ik veel mensen die in vorige levens zijn afgewezen of afgerekend om hun ‘anders’ zijn. Ze waren de voorlopers, anders-denkenden en wijzen die hun wijsheid niet mochten delen, omdat het afweek van de toen geldende norm in de maatschappij. Dit zorgt ervoor dat er angst ligt opgeslagen in je systeem, waardoor je ook in dit leven jouw waarheid niet durft te delen, niet in het Licht durft te gaan staan of niet jezelf durft te zijn. Je ziel kiest deze les in je huidige incarnatie weer, zodat het in dit leven geleerd en bemeesterd kan worden.

Het is van belang dat de oorzaak van deze angst wordt weggehaald, door inzicht te krijgen in welk leven deze angst is ontstaan en daarop heling te ontvangen. De oude programmeringen die met deze levenslessen en ervaringen verband houden, worden door de Lichttaal DNA-Activaties die ik geef automatisch overschreven.


Vorig leven helen met thema basis-veiligheid

Ook ontvang ik veel mensen in mijn praktijk die in dit leven het thema ‘moeder-kind’ hebben gekozen. Ze worden in gezinnen geboren waar nog veel trauma, onverwerkt verdriet en oude overtuigingen heersen, waardoor de basis-veiligheid waar een kind behoefte aan heeft er vaak niet is. Deze zielen hebben als opdracht om de veiligheid en geborgenheid, dat samenhangt met het helen van het 1e chakra en 2e chakra, in zichzelf te gaan ophalen en activeren. Door het doen van innerlijk kind-werk en familiekarma op te schonen en helen, worden patronen en overtuigingen geheeld die al generaties lang in de familielijn zitten. Dit is een diepgaand helingsproces wat effect heeft op jouw hele voorouderlijke lijn, inclusief jouw vorige levens.


vorige levens


Zielendelen ophalen en integreren

Een ziel bestaat uit heel veel verschillende delen en het is de bedoeling van deze tijd dat jij jouw zielendelen gaat herinneren en integreren in jezelf, zodat je vanuit je volledig potentieel kunt gaan leven.

Veel lichtwerkers en starseeds hebben als alchemist, sjamaan, heilige of hogepriesteres geleefd en dragen veel wijsheid in zich, maar zijn zich daar meestal niet van bewust. Dit zijn delen van de ziel waarmee je in contact kunt komen als je je trillingsfrequentie verhoogt en oude ballast en pijn gaat loslaten. Hierdoor ontstaat er ruimte voor jouw zielendelen om belichaamd te worden. Je komt dan in contact met jouw hogere wezensdelen; de delen van jouw ziel die je bent in de hogere dimensies.

Door het loslaten van oude stukken, komt de informatie over jouw Kosmische Blauwdruk die ligt opgeslagen in jouw cellen en DNA naar de oppervlakte. Je ervaart dan dat je een multidimensionaal wezen bent, dat in heel veel verschillende tijdlijnen tegelijkertijd leeft.

Hoe meer je groeit in bewustzijn, hoe makkelijker het wordt om je af te stemmen op jouw zielendelen en met ze kunt gaan samenwerken. Je gaat steeds meer voelen wat jouw zielsmissie is en hoe je dat kunt gaan vormgeven.


Hulp bij het helen van vorige levens

Tijdens de Soul Star Sessions die ik geef, help ik je in contact te komen met jouw zielendelen die om heling en bewustwording vragen en andere delen van jouw ziel waarmee je mag gaan samenwerken. Door de hoge energie waarin deze sessie wordt gegeven, worden lagere energieën die je nog bij je draagt uit je huidige en vorige levens automatisch overschreven. Je gaat je herinneren wie je in essentie bent, zielendelen stromen terug en je krijgt een overdracht van nieuwe lichtcoderingen die zorgen voor een activatie van jouw DNA en Kosmische Blauwdruk.

Er komt dan vanzelf een moment dat je jouw aardse leven als een ‘spel’ gaat zien, waarin je wilde leren, groeien en jouw lichtkracht wilde gaan herinneren en belichamen. Het spel in 3D is dan als een toneelstuk, waaraan jij deel wilde nemen. Nu is de tijd aangebroken dat je vanuit je grootsheid en ware essentie mag gaan leven. Vanuit het lichtwezen dat je bent, in samenwerking met jouw ziel, zielendelen en alle lichtwezens die jou ondersteunen op jouw zielenpad.

Ik help je graag bij het verwezenlijken van jouw ware potentieel en zielenopdracht.

Bekijk mijn aanbod

Liefs Barbara
www.zuiver-licht.nl

vorige levens

Wil je op de hoogte blijven van mijn inspiratie en activiteiten? Meld je dan hier aan voor mijn Lichtmail.

Delen met je netwerk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.