Hooggevoeligheid

Van je hooggevoeligheid je kracht maken

Veel HSP’s ervaren hun hooggevoeligheid als een last. Op zich logisch, want alle indrukken komen enorm binnen, waardoor je snel overprikkeld en overbelast raakt. Hierdoor word je snel moe, geïrriteerd en kun je minder hebben dan anderen. Maar er zit ook een hele sterke kant aan hooggevoelig zijn. Als hooggevoelig persoon ben je namelijk in staat je eigen energie te gebruiken om jezelf in balans te brengen én te houden. Veel HSP’s  weten echter niet hoe ze dat kunnen doen en daarom heb ik mijn online training ‘Je hooggevoeligheid als kracht!’ ontwikkeld.

In deze training zul je leren hoe je beter in je eigen energie blijft en dus meer energie overhoudt. Je zult na afloop van de training meer rust en balans in jezelf ervaren en in staat zijn jezelf bij te sturen als het even minder gaat. Gedurende vier weken word je in een kleine groep mede-HSP’s gecoacht en krijg je verschillende oefeningen en opdrachten waar je mee aan de slag gaat. Iedere deelnemer krijgt tijdens de eerste les op zijn energie afgestemd edelsteen-advies, zodat je extra ondersteund zult worden. We komen wekelijks online bij elkaar, zodat je alles waar je tegen aanloopt, kunt bespreken. Omdat ik bij elke bijeenkomst aanwezig ben, zul je gerichte coaching krijgen. Je zult merken dat de andere deelnemers tegen dezelfde dingen aanlopen als jij en zult hierdoor steun en herkenning ervaren.

Deze training wordt als heel waardevol ervaren en gaat verder dan de meeste online cursussen die je op internet vindt. Het biedt een compleet pakket aan ondersteunende tools die jou helpen vanuit je kracht te leven. Zodat je het leven kunt gaan leiden zoals het voor jou bedoeld is. Het op de juiste manier inzetten van affirmaties, EFT, visualisaties, meditaties en bewustwordings-oefeningen/opdrachten maken allemaal onderdeel uit van deze training.

Wegens de grote belangstelling in deze training kan ik je een unieke aanbieding doen. Als je hier interesse in hebt, stuur dan een bericht naar info@zuiver-licht.nl of bel 06-44684805. Ook als je vragen hebt of meer informatie wil, kun je me natuurlijk benaderen. Er zijn voor de eerstvolgende training in de maand april/mei nog een paar plekken beschikbaar.

Er vindt van tevoren een telefonische intake plaats, waarin we gaan kijken of de training voor jou geschikt is en vervolgens aan welke doelen je wil werken. Deze intake is kosteloos en ter oriëntatie bedoeld. Mocht je hier gebruik van willen maken, stuur me dan een bericht. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Dit zijn de ervaringen van deelnemers die deze training al hebben gevolgd:

  • Ze ervaren meer rust en balans in zichzelf
  • Ze voelen beter hun grenzen en kunnen hun grenzen makkelijker aangeven
  • Ze zijn bewust geworden van hun overtuigingen, valkuilen en triggers en kunnen zichzelf hierop aansturen
  • Ze zijn bewust geworden van hun sterke kanten en hebben die naar andere gebieden in hun leven uitgebreid
  • Ze kunnen beter loslaten en ontspannen
  • Ze zijn in staat hun eigen energie in te zetten om zichzelf in balans te brengen én te houden

Over mij

Ik ben Barbara Enkelaar. Lange tijd heb ik niet geweten dat ik (zeer) hooggevoelig ben, waardoor ik tegen dezelfde dingen aan bleef lopen. Dit is een proces geweest waar ik veel van heb geleerd. Ik voel nu dat het tijd is mijn hooggevoeligheid en intuïtie te gebruiken om anderen te helpen. Door mijn heldervoelendheid kom ik snel tot de kern en kan ik je gericht ondersteunen.

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Wanneer je interesse hebt in een één op één consult, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Liefs, Barbara.
www.zuiver-licht.nl/hoogsensitiviteit

Wil je op de hoogte blijven van mijn artikelen, blogs en tips over alles wat met hooggevoeligheid, bewustwording en de Nieuwe Tijd te maken heeft? Meld je dan hier gratis aan voor mijn Inspiratiemail.

Delen met je netwerk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.