persoonlijke ontwikkeling

Testimonials

Lees de reacties van mijn klanten die ik heb geholpen op hun pad van persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, ontwaken en vanuit hun ziel en zielsmissie te gaan leven.

Maaike

Via Instagram kwam ik in contact met Barbara van Zuiver Licht en raakte ik geïnteresseerd in haar werk. Na een kennismakingsgesprek via de telefoon besloten we een Soul Traject te starten om te werken aan een aantal hardnekkige overtuigingen die mij nog belemmerden een Soul-gericht leven te leiden. Tijdens het traject hebben we via verschillende oefeningen gewerkt aan de beperkende overtuigingen, waardoor ik mezelf steeds krachtiger voelde en dichter bij mezelf kon blijven in contact met anderen. Ik durfde steeds meer te zeggen en doen wat ik werkelijk wilde, zonder me tegen te laten houden door negatieve gedachten / overtuigingen.

Het resultaat is dat ik nu de eerste stappen aan het zetten ben voor mijn eigen praktijk en veel sterker in mijn schoenen sta omdat ik weet wat ik wil en dat ook op een juiste manier kan uiten. Barbara is een lieve vrouw, die snel tot de kern van het probleem kan komen en je de juiste tools geeft om verder te komen richting een Soul-gericht leven.


Moniek Klop

Ik heb Barbara ervaren als een onwijs fijn mens met wie het meteen goed voelde. Deepak Chopra zei: ‘Iedereen heeft een unieke gave die hij of zij aan anderen kan geven.’ Die uitspraak is absoluut op Barbara van toepassing. Ze coacht op haar eigen, natuurlijke manier vanuit een oprechte, liefdevolle drive om te helpen. Heel knap hoe ze zich primair laat leiden door haar gevoel, gecombineerd met een rijke dosis kennis. Dankzij haar ijzersterke intuïtie bracht elke sessie mij altijd precies wat ik op dat moment nodig had. Echt maatwerk. Zelfs na de sessies schroomde ze niet om nog tips na te sturen die haar nog te binnen waren geschoten.

De vijf sessies hebben mij flink verder gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling en ascensieproces. Mijn zelfkennis is verder gegroeid, waardoor ik meer uit het leven kan halen. Ik sta nu nog sterker in mijn kracht en het lukt me steeds beter vanuit mijn hart te leven en op mijn gevoel te vertrouwen. Het leven wordt steeds magischer, zó gaaf! Daarbij profiteer ik nog dagelijks van de vele praktische adviezen die Barbara meegaf, onder andere op het gebied van edelstenen en meditatie. Een mens is nooit uitgeleerd, dus ik verwacht zeker nog eens terug te komen bij Zuiver Licht.


Imke Plaggemars – ‘Coaching by Imke’

Barbara heeft als spiritueel coach wat mij betreft echt een gave. Ik was onder de indruk van het feit hoe snel ze mij naar mijn gevoel toe kon brengen. Alsof een muur direct wegzakt tijdens een sessie. Bepaalde knelpunten zijn opgelost en geheeld, die staan mij nu niet meer in de weg. Ik heb 5 gesprekken met Barbara gevoerd, maar dat zullen niet de laatste zijn. Zelf ben ik ook coach en naast het feit dat ik zelf als mens verder ben gekomen, heb ik ook als coach weer enorm veel geleerd voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Barbara:💚🙏


Loran Behits – ‘Zieloscoop’

Ik voelde me meteen in de juiste handen bij Barbara. Haar aanwezigheid in mijn leven kwam (natuurlijk) op het juiste moment in mijn leven 🙂 Ze voelt voor mij op zielniveau als een grote zus en ze is volgens mij echt een pionier in wat ze doet. Ik heb veel van haar mogen leren en ik hoop dat nog lang te mogen doen. Haar manier van werken ervaar ik als intuïtief én geaard. Tijdens de sessies voelde ze steeds goed aan wat ik nodig had om dichter in verbinding met mezelf te komen voor mijn persoonlijke ontwikkeling. De combinatie van affirmaties, innerlijke kind werk, energiewerk, orakelkaarten en kristal advies zijn een mooie mix samen. Vooral het innerlijk kind werk heeft mij deugd gedaan. Barbara weet zacht en intuïtief tot bij de kern te komen van vaak oude pijn dat innerlijk geheeld mag worden. En altijd vanuit zelfliefde en zelfacceptatie. Het innerlijke kind werk kan ik nu zelf ook verder gebruiken. Ook haar verbinding met de natuur vind ik zo mooi en inspirerend.

Barbara heeft mij geholpen om meer in mijn eigen kracht te staan en om te beseffen dat al mijn potentieel al in mij zit. Er zijn maar een paar mensen in mijn leven waar ik na een gesprek (of coachsessie) zo geïnspireerd, dankbaar en ‘uplifted’ terug huiswaarts ga. Ik ervaar dat dit zo komt omdat deze mensen en dus ook Barbara vanuit ervaring en voelend vanuit het hart coachen. Niet louter vanuit het hoofd. Barbara haar manier van werken is heel eigen en uniek! Ook dat inspireert ze in anderen, om te doen wat écht bij jou past.

Ook de skype sessies waren aangenaam. Ik had voordien nog nooit een skype sessie gedaan maar dat werkt blijkbaar toch goed.

Lieve groetjes,

Loran


Fleur Groeneveld – ‘Jouw Echte Leven’

Ik vond de Soul-Reading een heel bijzondere sessie. Mooi hoe de kaarten precies het verhaal vertelden dat eigenlijk al even in mij aan het broeden was, maar waar ik de woorden niet voor kon vinden. Of waar ik nog niet tot actie durfde over te gaan. De sessie was voor mij dan ook een echte verheldering en tegelijk een schop onder de kont om nu echt iets te gaan doen aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik voelde me na de reading heel rustig en vooral bevestigd. Door jouw rust liep de sessie heel natuurlijk. Je hebt een hele intuïtieve manier van werken en dat vond ik heel prettig. Het voelt voor mij of ik nu echt praktische handvatten heb om mij de aankomende periode op te focussen en het nu ook echt te gaan doen.


Carina Dusseldorp

De coaching bij Barbara heb ik als prettig en fijn ervaren. Ze coacht intuïtief, voelt goed aan wat ik per sessie nodig had en stemde daar de coaching en haar energie op af. Dat werkte voor mij goed. Hierdoor voelde ik me gezien, gehoord en begrepen.

Het innerlijk kind-werk heeft me veel gebracht, omdat ik hierdoor mijn eigen angsten en pijn heb aan durven kijken en vanuit mijn kracht heb durven handelen. Door de coachingsgesprekken heb ik het innerlijke kind in mezelf durven omarmen en haar er laten zijn in plaats van weg te duwen of te bekritiseren. Daarnaast hebben de visualisaties en het kristaladvies me dichter bij mijn intuïtie gebracht. Het lukt me steeds vaker om van hieruit te handelen en me minder te laten leiden door angstgedachtes.

Tenslotte hebben de kaartleggingen me vooral bevestigd in de weg die ik nu bewandel, en dat dat de enige juiste is. Hierdoor ben ik geïnspireerd geraakt en werk ik zelf ook met orakelkaarten voor mijn persoonlijke ontwikkeling.


Nina

De soul-reading heb ik als heel fijn ervaren. De energie van Barbara voelde open en licht. Ik heb een heel mooi en duidelijker beeld gekregen van waarom ik hier ben en om mee aan de slag te gaan. Keuzes maken wordt zo een stuk makkelijker!


Paula Smit – ‘Uit Liefde voor jezelf Leven’

Afgelopen maand volgde ik een coachtraject bij Barbara. Via Skype vonden de gesprekken plaats en dit voelde meteen goed. Het online coachtraject bij Barbara heeft mij geholpen om oude patronen te doorbreken en te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Barbara werkt heel intuïtief en voelt feilloos aan wat er nodig is. De energetische connectie is (ook online) heel bijzonder. Bijzonder om op deze manier gecoacht te worden.

De afstemming van advies rondom edelstenen vond ik ook heel waardevol.

Het innerlijk kind werk vond ik echt heel mooi om te mogen ervaren. Het voelt weer als een laagje dieper en dat er zaken zijn opgeruimd. Super fijn!

Liefs, Paula


Melanie

Ik heb de sessie met Barbara als open en liefdevol ervaren. Een fijne sessie waarin ik goed begeleid werd en meer te weten ben gekomen over mijn (spirituele) reis en persoonlijke ontwikkeling. Ik stond voor de sessie nog erg onwetend in mijn reis. Ik heb o.a. tijdens de sessie geleerd hoe ik kan aarden en hoe ik mezelf energetisch kan beschermen. Ook heb ik inzichten gekregen in oude patronen en hier ter plekke aan gewerkt door middel van verschillende energetische oefeningen en Innerlijk Kind-werk. Wat ik ook erg fijn vond, was het raadplegen van de levensdoelkaarten. Er kwamen mooie dingen uit en ik voel me echt verbonden met wat er op de kaarten staat.

De begeleiding was goed, omdat het aansloot op mij. Ik ben nu bezig om mijn levensdoel te volgen, dus de sessie heeft mij de richting gegeven naar wat mijn hart me vertelt te doen.


Louise

Lieve Barbara,
Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen via Facebook. Juist op het moment dat ik zo in de knoop zat met mezelf. Het heeft zo moeten zijn want toeval bestaat niet.

De sessie die ik met je gehad heb, was op dat moment zwaar, maar ook heel goed voor me. Eindelijk na zoveel jaren kan ik mijn verdriet loslaten. Samen met jou oefeningen gedaan om een pijnlijke en liefdeloze periode af te sluiten. Inzicht gekregen dat ik wel de moeite waard ben om te bestaan. Ook het edelstenen advies vind ik heel prettig.

Fijn om te horen wat ik allang vermoede, namelijk dat mijn dochter een nieuwetijdskind is. Alles valt op z’n plek nu.
De oefeningen die ik van je heb gekregen, kan ik nu thuis toepassen en ik ben een stuk rustiger van binnen en kan weer beter slapen. Ik kijk uit naar onze volgende sessie.
Dank je dat je in mijn leven bent gekomen.

Groetjes Louise


Christa

Hallo Barbara, ik wil je heel hartelijk bedanken voor de sessie die ik van jou heb mogen ontvangen. Deze sessie heeft mij extra bevestiging gegeven van wat ik eigenlijk diep van binnen al voel. Ik heb een handige tool gekregen om niet altijd maar in mijn hoofd te zitten en dingen die ik in mijn ogen niet goed heb aangepakt te pas en te onpas naar voren te laten komen. Ofwel het loslaten is een stuk eenvoudiger geworden. Ik wil zeker nog een keer afspreken, omdat ik weet dat er nog een paar stappen te maken zijn om echt op mijn innerlijke ikke te vertrouwen, zonder bang te zijn wat anderen ervan denken of mij weer eens eigenwijs vinden.

Maar alvast bedankt voor de eerste aanzet.
Liefs, Christa


Marjolijn

Lieve Barbara, super bedankt voor het mooie consult.
Ik heb het zo bijzonder fijn ervaren.
Je tips en je adviezen…de inzichten en de duidelijkheid die ik hierdoor heb gekregen,
hebben mij het duwtje gegeven naar mijn IK.
Ik ben ontzettend blij dat jij op mijn pad kwam.

Heel veel liefs
Marjolijn xxx