persoonlijke ontwikkeling

Testimonials

Lees de reacties van mijn klanten die ik heb geholpen op hun pad van persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, ontwaken en vanuit hun ziel en zielsmissie te gaan leven.


Elisabeth Stoeten

Ik ben ontzettend dankbaar voor het krachtige veld dat Barbara voor mij heeft neergezet. De tranen die ik liet tijdens de sessies waren dan ook meestal uit dankbaarheid en het besef dat ik onderdeel uitmaak van een veel groter geheel.

Er ging een voor mij onbekende wereld open. Ze liet mij m’n grootsheid ervaren, mijn kracht. Zo ontdekte ik onder meer mijn afkomsten en ontmoette en integreerde ik mijn zielendelen. Ook hielp ze mij om oude trauma’s te overschrijven. En mijn eigen lichtkracht te versterken. De vele downloads van nieuwe lichtcodes die ik ontving, ondersteunden hierbij. Ik voelde me veilig, geborgen en krachtig tijdens de sessies.

Waar ik ‘op aanging’ bij Barbara is dat zij zich steeds weer afstemde op mij en volgde wat op dat moment nodig was. Geen vast programma dus. Op die manier werkten we optimaal samen met het Universum.

Ik heb bewondering voor hoe zij zelf in haar kracht staat en dit werk daardoor zo goed kan doen. Haar eigen pad bewandelt, zich durft uit te spreken en authentiek is.Oriana

Ik wilde weer diep in contact komen met mijn kern, mijn hogere zelf, en ik voelde aan alles dat Barbara me hierbij kon helpen. Ik voel me niet snel ergens veilig maar bij Barbara voelde ik meteen dat ik helemaal kan zijn wie ik ben en dat ik kwetsbare onderwerpen kon delen.

Barbara heeft me geholpen om diep te rouwen om mijn innerlijke kind en dit pijnstuk te helen. Ook ben ik mezelf dieper gaan begrijpen en accepteren door de boodschappen die ze deelde over mijn vorige levens en Starseed familie. Daarnaast heeft Barbara me ook erg geholpen met praktisch en concreet advies, bijvoorbeeld over hoe ik dagelijks tot mijn kern kan komen en over hoe ik oude vriendschappen kan loslaten.

Door de sessies met Barbara voel ik me lichter, liefdevoller en krachtiger. Ik ben meer in contact met wie ik echt ben en voel me nu zelf klaar om mensen te gaan helpen. Ik ben Barbara diep dankbaar voor haar hulp en ik hoop dat ze nog veel mensen kan helpen op hun spirituele reis.


Petra

Omdat ik het gevoel had dat ik niet verder kwam in mijn ontwikkeling heb ik op gevoel een Soul Star Session bij Barbara aangevraagd. Wat een prachtige, magische en diepgaande reis was dit! De sessie werkt nu, een week later, nog steeds door. Ik heb het gevoel alsof er diepe verbindingen zijn gemaakt met mijn gidsen en met zielsdelen van mijzelf waar ik nog weinig verbinding mee had. Zo voelde ik altijd al een connectie met dolfijnen, maar tijdens de sessie werd duidelijk dat de dolfijnen mijn gidsen zijn en dat ik diep met hen verbonden ben. Inmiddels gaan de dolfijnen steeds meer ‘door mij heen spreken’ en lijkt het erop alsof ik met hun energie mag gaan werken. Ook mijn derde oog voelt veel meer geopend sinds de sessie. Heel erg bedankt voor dit prachtige geschenk, Barbara!


Tineke Beijer

Afgelopen april ben ik een traject gestart bij Barbara van 8 sessies. Omdat ik niet lekker in mijn vel zat, door de dood van mijn kat en het jaar daarvoor het overlijden van mijn moeder, was ik down en wist ook niet goed hoe ik nu verder moest gaan met mijn leven.

Via  Internet kwam ik op de site van Barbara en daar kreeg ik gelijk een goed gevoel bij. We hebben in een aanloopsessie prettig kennis gemaakt en verkend wat ik ongeveer wilde en zo startten we begin april via Zoom (mocht ook bij haar thuis, maar ik vond dit fijner) met de 1e sessie.

Inmiddels heb ik 6 sessies gehad en sta ik er heel anders voor dan bij het begin. Er is eigenlijk ongelooflijk veel in gang gezet: oude pijnlijke stukken uit het verleden heb ik in de ogen kunnen kijken en geprobeerd er liefde voor op te brengen. Dit vond ik in het begin moeilijk maar het lukte me steeds beter, doordat Barbara in de begeleiding heel erg afgestemd is en precies voelt en weet wat er nodig is om me meer in verbinding te brengen met mijn eigen licht. Heel mooi zoals zij rustig, niet -oordelend en verbonden te werk gaat, me meeneemt in haar begeleide visualisaties en ik echt contact kan maken met mijn diepere zelf. Met iedere sessie voel ik we meer levend worden en komt er zowaar iets van een gevoel van perspectief, van hoop en daarmee ook een gevoel van vreugde.

Na het innerlijk kindwerk hebben we meer de focus gelegd op wat ik nu graag wil, wat mijn diepste verlangen is. Vanuit haar sterke contact met haar en mijn gidsen en de Lichtwezens heeft Barbara me ook op dit punt zoveel inzicht gegeven in mijn werkelijke krachten en gaf zij prachtige boodschappen door vanuit de Lichtwereld. Ook door het terugbrengen naar 1 van mijn vorige levens, het trekken van de kaarten en de lichttaalboodschappen weet ik nu veel beter wat ik te bieden heb en dat ik echt 100% op mezelf mag vertrouwen. Wow, zo blij!

Het depressieve, lusteloze gevoel en het niet weten is verdwenen, mijn energie stroomt weer. En de pijn en het verdriet om mijn kat en mijn moeder is veel zachter geworden, een soort gevoel van kosmische verbondenheid met hen. En ik maak voorzichtig plannen om iets met mijn eigen talenten te doen. Een cursus Lichttaal, een cursus magnetiseren, om andere mensen ook weer verder te kunnen helpen, want met dat doel ben ik in de wereld gekomen, weet ik nu.

Heerlijk om nog 2 sessies in het vooruitzicht te hebben en het vertrouwen nog dieper te verankeren.

Dank je wel Barbara voor je zeer integere, warme en authentieke begeleiding op dit stuk van mijn Zielereis!

Lieve groet,

Tineke


Sandy

Hey Barbara,

Ik wou je graag bedanken voor de prachtige activatie, kippenvel 🙏🌹🦉 en heeeel veeel tranen 😉
Het was mijn eerste keer bij jou en vond het heerlijk, dankje 🐬

Liefs, Sandy 🌻


Juliette de Lang

Met behulp van Barbara heb ik tijdens een uitgebreide Soul Reading oude ballast kunnen loslaten, mijn voorouders kunnen aankijken en hun pijnen en karma terug kunnen geven. De blokkades die ik bij mij droeg zijn getransformeerd door Moeder Aarde. Mijn innerlijk kind staat weer in het zonnetje! Ik ervaar een dieper contact met mijn ziel en merk hoe mijn overtuigingen zijn veranderd in liefdevolle gedachten.

Daarnaast heeft Barbara nog heldere boodschappen meegegeven.

Lieve groet Juliette


Esther Hamberg

Barbara heeft het vermogen om dicht bij je kern te komen, en de juiste vragen te stellen. In deze staat van bewustzijn vloeien de antwoorden als vanzelf naar boven. Barbara is hiermee is een zeer goede begeleider om je ziel te laten spreken.


Emilienne Claessens

Jij lieve Barbara bent een heel mooie sterk inlevende Lichtwerker met een heel grote wijsheid en magie. Jouw lessen zijn zo ingrijpend, inspirerend, waardevol. Jij brengt zo veel Licht in deze chaotische wereld.
Ik raad U, lieve Barbara, aan iedereen aan die bezig is om spiritueel verder te groeien, en om te ontwaken. Ben je ontzettend dankbaar voor het traject dat ik bij jou volg, het healt heel veel in al je chakra’s, geeft een enorm inzicht in vorige incarnaties om van daaruit verder je te kunnen ontwikkelen in een steeds groeiend ontwakingsproces. Jij doet dit ook met een enorme zielsliefde van uit je groot Hart. Ben ontzettend blij jou te hebben mogen leren kennen.


Thei Francken

Via LinkedIn in contact gekomen met Barbara. Haar teksten resoneerden vanaf het begin met mijn innerlijk. Na een half jaar toch maar eens een afspraak gemaakt.
Roep van de ziel! Wat een bijzondere reis hebben we in anderhalf uur gemaakt. Prachtig! Yessss!

Aanrader voor elke lichtwerker, alleen al om even in dezelfde trilling met een gelijkgestemde ziel te mogen verblijven. Dank je wel Barbara voor hetgeen is aangereikt/geactiveerd op 23-03-2023 (mooie datum!). Eigenlijk zijn hier geen woorden voor……

TheiMaaike

Via Instagram kwam ik in contact met Barbara van Zuiver Licht en raakte ik geïnteresseerd in haar werk. Na een kennismakingsgesprek via de telefoon besloten we een Soul Traject te starten om te werken aan een aantal hardnekkige overtuigingen die mij nog belemmerden een Soul-gericht leven te leiden. Tijdens het traject hebben we via verschillende oefeningen gewerkt aan de beperkende overtuigingen, waardoor ik mezelf steeds krachtiger voelde en dichter bij mezelf kon blijven in contact met anderen. Ik durfde steeds meer te zeggen en doen wat ik werkelijk wilde, zonder me tegen te laten houden door negatieve gedachten / overtuigingen.

Het resultaat is dat ik nu de eerste stappen aan het zetten ben voor mijn eigen praktijk en veel sterker in mijn schoenen sta omdat ik weet wat ik wil en dat ook op een juiste manier kan uiten. Barbara is een lieve vrouw, die snel tot de kern van het probleem kan komen en je de juiste tools geeft om verder te komen richting een Soul-gericht leven.


Maarten Vos

Lieve Barbara,

Gisteren heb ik mijn Goddelijke stem mogen vinden, die ik zo lang (buiten mezelf) heb gezocht. Een stem die ik volledig kan vertrouwen, me leidt en beschermt. En al het andere overbodig maakt, God in mij.

De komende tijd zal ik besteden aan het verder integreren ervan in mijn leven. Wat ik mag gaan doen op deze wereld is helder en mag zich gaan vormen. Daar kijk ik enorm naar uit. Als het klaar is, zul je het zien.

Waanzinnig bedankt voor wat je voor me hebt gedaan. Onbeschrijfelijk!

Je zit diep in mijn hart.

Dikke knuffel,
Maarten


Moniek Klop

Ik heb Barbara ervaren als een onwijs fijn mens met wie het meteen goed voelde. Deepak Chopra zei: ‘Iedereen heeft een unieke gave die hij of zij aan anderen kan geven.’ Die uitspraak is absoluut op Barbara van toepassing. Ze coacht op haar eigen, natuurlijke manier vanuit een oprechte, liefdevolle drive om te helpen. Heel knap hoe ze zich primair laat leiden door haar gevoel, gecombineerd met een rijke dosis kennis. Dankzij haar ijzersterke intuïtie bracht elke sessie mij altijd precies wat ik op dat moment nodig had. Echt maatwerk. Zelfs na de sessies schroomde ze niet om nog tips na te sturen die haar nog te binnen waren geschoten.

De vijf sessies hebben mij flink verder gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling en ascensieproces. Mijn zelfkennis is verder gegroeid, waardoor ik meer uit het leven kan halen. Ik sta nu nog sterker in mijn kracht en het lukt me steeds beter vanuit mijn hart te leven en op mijn gevoel te vertrouwen. Het leven wordt steeds magischer, zó gaaf! Daarbij profiteer ik nog dagelijks van de vele praktische adviezen die Barbara meegaf, onder andere op het gebied van edelstenen en meditatie. Een mens is nooit uitgeleerd, dus ik verwacht zeker nog eens terug te komen bij Zuiver Licht.

persoonlijke ontwikkeling

Imke Plaggemars – ‘Coaching by Imke’

Barbara heeft als spiritueel coach wat mij betreft echt een gave. Ik was onder de indruk van het feit hoe snel ze mij naar mijn gevoel toe kon brengen. Alsof een muur direct wegzakt tijdens een sessie. Bepaalde knelpunten zijn opgelost en geheeld, die staan mij nu niet meer in de weg. Ik heb 5 gesprekken met Barbara gevoerd, maar dat zullen niet de laatste zijn. Zelf ben ik ook coach en naast het feit dat ik zelf als mens verder ben gekomen, heb ik ook als coach weer enorm veel geleerd voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Barbara:💚🙏


Cornelis de Haan

Super bedankt Barbara er is heel veel met mij gebeurd ik heb veel zwaarte losgelaten. Heb ook toegang tot veel nieuw bewustzijn ook wat soms even wennen nog is. Sluit hierbij nog veel bewustzijn af en laat beetje bij beetje toe. We hebben ook met het nieuwe bewustzijn overlegd dat ik met behulp van een kristallen schedel waar jij het overhad een energetische werkstaf mag gaan maken. Zeg maar een soort van toverstaf. Ik heb ook sterk het gevoel dat als mij frequentie hoog genoeg is ik het bewustzijn van aardenengel Michel kan en mag belichamen. Heb het gevoel dat ik dan voor groepen mensen veel kan betekenen. Of dit werkelijk zo is ach ja de tijd zal het leren. Na dat ik bij jou ben geweest is mij lichaam ook veranderd. Ik ben nu veel meer atletisch zonder dat ik naar de sportschool ben geweest heel bijzonder. Bedankt voor het mooie werk wat je heb gedaan. Het is een heel mooi en groot cadeau eigenlijk vele cadeautjes. Voor deze cadeautjes neem ik rustig de tijd en als de tijd dan daar is pak ik het op mijn tempo uit. Ben je heel dankbaar. Veel liefs Cornelis


Marsha

Hi Barbara,
Ik wil je heel erg bedanken voor de prachtige mooie en helende ervaring. De energie was zo sterk en voelbaar voor mij. Gister is er bij mij nog veel opgeruimd, was misselijk en moest een bepaalde tijd flink boeren. Voel me heel zuiver, puur en liefdevol en al mijn zintuigen doen het weer beter. Zoals ze horen te zijn 🙂 Liep gister in het bos en de heerlijke geuren waren veel sterker dan normaal.
Dank nogmaals en zeker tot ziens.


Loran Behits – ‘Zieloscoop’

Ik voelde me meteen in de juiste handen bij Barbara. Haar aanwezigheid in mijn leven kwam (natuurlijk) op het juiste moment in mijn leven 🙂 Ze voelt voor mij op zielniveau als een grote zus en ze is volgens mij echt een pionier in wat ze doet. Ik heb veel van haar mogen leren en ik hoop dat nog lang te mogen doen. Haar manier van werken ervaar ik als intuïtief én geaard. Tijdens de sessies voelde ze steeds goed aan wat ik nodig had om dichter in verbinding met mezelf te komen voor mijn persoonlijke ontwikkeling. De combinatie van affirmaties, innerlijke kind werk, energiewerk, orakelkaarten en kristal advies zijn een mooie mix samen. Vooral het innerlijk kind werk heeft mij deugd gedaan. Barbara weet zacht en intuïtief tot bij de kern te komen van vaak oude pijn dat innerlijk geheeld mag worden. En altijd vanuit zelfliefde en zelfacceptatie. Het innerlijke kind werk kan ik nu zelf ook verder gebruiken. Ook haar verbinding met de natuur vind ik zo mooi en inspirerend.

Barbara heeft mij geholpen om meer in mijn eigen kracht te staan en om te beseffen dat al mijn potentieel al in mij zit. Er zijn maar een paar mensen in mijn leven waar ik na een gesprek (of coachsessie) zo geïnspireerd, dankbaar en ‘uplifted’ terug huiswaarts ga. Ik ervaar dat dit zo komt omdat deze mensen en dus ook Barbara vanuit ervaring en voelend vanuit het hart coachen. Niet louter vanuit het hoofd. Barbara haar manier van werken is heel eigen en uniek! Ook dat inspireert ze in anderen, om te doen wat écht bij jou past.

Ook de skype sessies waren aangenaam. Ik had voordien nog nooit een skype sessie gedaan maar dat werkt blijkbaar toch goed.

Lieve groetjes,

Loran


An

Wauw Barbara, wat was die activatie bijzonder. Ik heb nog nooit zo een kracht ervaren in een meditatie. Het was zeer uniek. Ik voel de kracht nog steeds door mij bruisen en tegelijkertijd ben ik meer in mezelf. Bedankt, you are one of a kind.Fleur Groeneveld – ‘Jouw Echte Leven’

Ik vond de Soul-Reading een heel bijzondere sessie. Mooi hoe de kaarten precies het verhaal vertelden dat eigenlijk al even in mij aan het broeden was, maar waar ik de woorden niet voor kon vinden. Of waar ik nog niet tot actie durfde over te gaan. De sessie was voor mij dan ook een echte verheldering en tegelijk een schop onder de kont om nu echt iets te gaan doen aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik voelde me na de reading heel rustig en vooral bevestigd. Door jouw rust liep de sessie heel natuurlijk. Je hebt een hele intuïtieve manier van werken en dat vond ik heel prettig. Het voelt voor mij of ik nu echt praktische handvatten heb om mij de aankomende periode op te focussen en het nu ook echt te gaan doen.


Yasmin E.

Lieve Barbara,
Ik wil je ten diepste bedanken voor de weg in mij, die door jouw hulp nog meer geopend is.
Puur op gevoel heb ik bij jou de Soul Star Session geboekt. Toen ik aankwam bij jouw praktijk en jij de deur opendeed, voelde ik heel sterk dat ik op de goede plek was. Het was eigenlijk alsof je me op dat moment al verder had geholpen. Alsof de energie-uitwisseling in dat moment al had plaatsgevonden. Dat vond ik heel bijzonder!

Ik zal nu zo concreet mogelijk opschrijven wat ik aan de sessie heb gehad: er is een diepe innerlijke rust in mij ontstaan. Ik voel me meer geaard. Ik voel mij zachter naar mijzelf toe. Mijn buik voelt duidelijk warmer. Ik ben minder ‘onrustig’ in mijn zielsmissie en het vinden van werk dat daarbij past.
Veel liefs van Yasmin


Carina Dusseldorp

De coaching bij Barbara heb ik als prettig en fijn ervaren. Ze coacht intuïtief, voelt goed aan wat ik per sessie nodig had en stemde daar de coaching en haar energie op af. Dat werkte voor mij goed. Hierdoor voelde ik me gezien, gehoord en begrepen.

Het innerlijk kind-werk heeft me veel gebracht, omdat ik hierdoor mijn eigen angsten en pijn heb aan durven kijken en vanuit mijn kracht heb durven handelen. Door de coachingsgesprekken heb ik het innerlijke kind in mezelf durven omarmen en haar er laten zijn in plaats van weg te duwen of te bekritiseren. Daarnaast hebben de visualisaties en het kristaladvies me dichter bij mijn intuïtie gebracht. Het lukt me steeds vaker om van hieruit te handelen en me minder te laten leiden door angstgedachtes.

Tenslotte hebben de kaartleggingen me vooral bevestigd in de weg die ik nu bewandel, en dat dat de enige juiste is. Hierdoor ben ik geïnspireerd geraakt en werk ik zelf ook met orakelkaarten voor mijn persoonlijke ontwikkeling.


Nina

De soul-reading heb ik als heel fijn ervaren. De energie van Barbara voelde open en licht. Ik heb een heel mooi en duidelijker beeld gekregen van waarom ik hier ben en om mee aan de slag te gaan. Keuzes maken wordt zo een stuk makkelijker!


Paula Smit – ‘Uit Liefde voor jezelf Leven’

Afgelopen maand volgde ik een coachtraject bij Barbara. Via Skype vonden de gesprekken plaats en dit voelde meteen goed. Het online coachtraject bij Barbara heeft mij geholpen om oude patronen te doorbreken en te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Barbara werkt heel intuïtief en voelt feilloos aan wat er nodig is. De energetische connectie is (ook online) heel bijzonder. Bijzonder om op deze manier gecoacht te worden.

De afstemming van advies rondom edelstenen vond ik ook heel waardevol.

Het innerlijk kind werk vond ik echt heel mooi om te mogen ervaren. Het voelt weer als een laagje dieper en dat er zaken zijn opgeruimd. Super fijn!

Liefs, Paula


Melanie

Ik heb de sessie met Barbara als open en liefdevol ervaren. Een fijne sessie waarin ik goed begeleid werd en meer te weten ben gekomen over mijn (spirituele) reis en persoonlijke ontwikkeling. Ik stond voor de sessie nog erg onwetend in mijn reis. Ik heb o.a. tijdens de sessie geleerd hoe ik kan aarden en hoe ik mezelf energetisch kan beschermen. Ook heb ik inzichten gekregen in oude patronen en hier ter plekke aan gewerkt door middel van verschillende energetische oefeningen en Innerlijk Kind-werk. Wat ik ook erg fijn vond, was het raadplegen van de levensdoelkaarten. Er kwamen mooie dingen uit en ik voel me echt verbonden met wat er op de kaarten staat.

De begeleiding was goed, omdat het aansloot op mij. Ik ben nu bezig om mijn levensdoel te volgen, dus de sessie heeft mij de richting gegeven naar wat mijn hart me vertelt te doen.


Louise

Lieve Barbara,
Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen via Facebook. Juist op het moment dat ik zo in de knoop zat met mezelf. Het heeft zo moeten zijn want toeval bestaat niet.

De sessie die ik met je gehad heb, was op dat moment zwaar, maar ook heel goed voor me. Eindelijk na zoveel jaren kan ik mijn verdriet loslaten. Samen met jou oefeningen gedaan om een pijnlijke en liefdeloze periode af te sluiten. Inzicht gekregen dat ik wel de moeite waard ben om te bestaan. Ook het edelstenen advies vind ik heel prettig.

Fijn om te horen wat ik allang vermoede, namelijk dat mijn dochter een nieuwetijdskind is. Alles valt op z’n plek nu.
De oefeningen die ik van je heb gekregen, kan ik nu thuis toepassen en ik ben een stuk rustiger van binnen en kan weer beter slapen. Ik kijk uit naar onze volgende sessie.
Dank je dat je in mijn leven bent gekomen.

Groetjes Louise


Christa

Hallo Barbara, ik wil je heel hartelijk bedanken voor de sessie die ik van jou heb mogen ontvangen. Deze sessie heeft mij extra bevestiging gegeven van wat ik eigenlijk diep van binnen al voel. Ik heb een handige tool gekregen om niet altijd maar in mijn hoofd te zitten en dingen die ik in mijn ogen niet goed heb aangepakt te pas en te onpas naar voren te laten komen. Ofwel het loslaten is een stuk eenvoudiger geworden. Ik wil zeker nog een keer afspreken, omdat ik weet dat er nog een paar stappen te maken zijn om echt op mijn innerlijke ikke te vertrouwen, zonder bang te zijn wat anderen ervan denken of mij weer eens eigenwijs vinden.

Maar alvast bedankt voor de eerste aanzet.
Liefs, Christa


Marjolijn

Lieve Barbara, super bedankt voor het mooie consult.
Ik heb het zo bijzonder fijn ervaren.
Je tips en je adviezen…de inzichten en de duidelijkheid die ik hierdoor heb gekregen,
hebben mij het duwtje gegeven naar mijn IK.
Ik ben ontzettend blij dat jij op mijn pad kwam.

Heel veel liefs
Marjolijn xxx


Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen in jouw proces van persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, leven vanuit je ziel/zielsmissie en het belichamen van je lichtkracht? Neem gerust contact met me op.

Boek jouw sessie met mij