Temple of Light Activation 8-8-2024

Tijdens deze unieke Temple of Light Activation 8-8-2024, die LIVE plaatsvindt op een prachtige locatie in Lage Vuursche, zal ik middels multidimensionale afstemming, sound-healing, Lichttaal en muziek, samen met de Lichtwezens die hierbij ondersteunen, een prachtig, krachtig Veld neerzetten dat jou helpt groeien, activeren, uitlijnen en bekrachtigen.

Je ontvangt tijdens deze bijzondere 8-8-8- Gouden Leeuwenpoort-dag nieuwe downloads, lichtcodes, channelings, inzichten, multidimensionale healing en bekrachtigingen zodat jij in verbinding komt met jouw ware potentieel, kosmische goddelijke Blauwdruk en zielenplan.

Alles tijdens deze Licht-Activatie is geheel afgestemd op de 8-8-Leeuwenpoort van dit kracht-jaar 2024. We werken met de kosmische energieën, (Midden) Aarde-energieën, drakenkrachten, galactische lichtwezens, de eenhoorns en met het gouden Lichtraster van Moeder Aarde.

Blokkades worden moeiteloos losgelaten en overschreven door de hoge energie waarin deze Temple of Light Activation wordt gegeven.

Een unieke, diepgaande, multidimensionale Reis die je nog lang bij zal blijven…


Deze Licht-Activatie is voor jou als je:

  • Nieuwe downloads, inzichten, bekrachtigen, channelings en lichtcodes wilt ontvangen die jou helpen groeien naar jouw ware potentieel

  • Jouw begeleiders uit de hogere dimensies wilt ontmoeten en met hen wilt leren samenwerken

  • Jouw zielenster chakra wilt opschonen en activeren, zodat jij vanuit jouw Blauwdruk kunt gaan leven

  • Wilt Thuiskomen in jezelf en jouw multidimensionaal bewustzijn verder wilt openen en activeren

  • Meer balans, innerlijke vrede, eenheid en rust in jezelf wilt gaan ervaren; het goddelijke mannelijk en goddelijke vrouwelijk in jezelf in balans wilt brengen

  • Blokkades op een diep niveau wilt loslaten en diepgaande multidimensionale healing wilt ontvangen

  • Je (kosmische) chakra’s in balans wilt brengen

  • Wilt ontwaken voor jouw goddelijke Blauwdruk, ware essentie, zielskwaliteiten én zielsmissie

  • Zielendelen wilt ophalen en integreren, zodat jij met deze delen kunt gaan samenwerken, vanuit alignment en afstemming

Locatie: Code 49, Lage Vuursche.

Datum: donderdag 8-8-2024
12:30 uur-16:30 uur (met een uitloop tot 17:00 uur)

De kosten van deze Licht-Activatie bedragen €88,- exclusief btw (€106,48).
(Dit is inclusief thee, kruidenkoffie en fruit)

Betaal jouw deelname

LET OP: Na de betaling dien je jouw gegevens in te vullen, zodat ik je de mail met alle gegevens over de Licht-Activatie en de factuur kan sturen.

NB: Er zullen tijdens deze LIVE bijeenkomst beeld- en geluidopnames worden gemaakt, die na afloop worden gebruikt om op Social Media te tonen. Persoonlijke beelden van deelnemers worden niet gemaakt; het gaat om het groepsveld en om de beelden van Barbara. Als je je aanmeldt voor deze Licht-Activatie ga ik ervan uit dat je hiermee instemt.

Liefs Barbara


Lees hier de ervaringen van mensen die eerder hebben meegedaan met een Licht-Activatie:

Wauw Barbara, wat was die activatie bijzonder. Ik heb nog nooit zo een kracht ervaren in een meditatie. Het was zeer uniek. Ik voel de kracht nog steeds door mij bruisen en tegelijkertijd ben ik meer in mezelf. Bedankt, you are one of a kind.

An

***

Hey Barbara,

Ik wou je graag bedanken voor de prachtige activatie, kippenvel 🙏🌹🦉 en heeeel veeel tranen 😉
Het was mijn eerste keer bij jou en vond het heerlijk, dankje 🐬

Liefs,
Sandy

***

Hi Barbara,
Ik wil je heel erg bedanken voor de prachtige mooie en helende ervaring. De energie was zo sterk en voelbaar voor mij. Gister is er bij mij nog veel opgeruimd, was misselijk en moest een bepaalde tijd flink boeren. Voel me heel zuiver, puur en liefdevol en al mijn zintuigen doen het weer beter. Zoals ze horen te zijn. Liep gister in het bos en de heerlijke geuren waren veel sterker dan normaal.
Dank nogmaals en zeker tot ziens.

Marsha

***

Dag Barbara,

Wat een krachtige activatie gisterenavond, in één woord zalig! Heel erg bedankt hiervoor.

Liefs, Astrid

Delen met je netwerk?