hartchakra openen

Hartchakra openen – Temple of Light Activation

Lichttaal-DNA Activatie: Hartchakra openen, helen en activatie van jouw Kosmische Hart

Ons hartchakra is de plek van onvoorwaardelijke liefde. Het is het chakra dat precies in het midden van ons lichaam en de zeven hoofdchakra’s ligt. Het is het centrum van ons wezen en wanneer dit centrum vrij kan stromen, zijn wij in verbinding met onze eigenliefde en met onze ziel. Er kan dan een verbinding worden gelegd met ons Kosmische Hart; de plek waarin onze zielenopdracht en de kennis en wijsheid ligt opgeslagen die wij hebben meegenomen vanuit ons galactische Thuis. Wanneer deze verbinding is gelegd, zul je vanuit kosmisch bewustzijn kunnen gaan leven, in samenwerking met jouw hogere wezensdelen, jouw kosmische lichtfamilie en de hogere Lichtvelden.

Het is belangrijk dat het hartchakra vrij komt van pijn, oude ballast en oud zeer, zodat het Nieuwe Licht daar in ontvangen kan worden. Hoe lichter deze plek wordt, hoe makkelijker het is om af te stemmen op de hogere velden van licht en liefde. En des te meer jouw Kosmische Hart zich kan openen en kan gaan stromen.

hartchakra openen


Lichttaal DNA-Activatie de Temple of Light Activation 4-4-2022

Op 4-4-2022 heb ik een bijzondere en krachtige Licht-Activatie gegeven. Tijdens deze activatie begeleid ik je naar de Tempels van Licht waarin jij jouw hart zuivert, jouw galactische Licht-familie zult ontmoeten en je bewustzijn zult verhogen. Je ontvangt nieuwe downloads, lichtcodes, inzichten en boodschappen die jou verder brengen op jouw pad van spiritueel ontwaken en het belichamen van je Lichtkracht. Er wordt een verbinding gelegd met jouw Kosmische Hart en je ontvangt healing van de draken. Deze krachtige en liefdevolle wezens helpen om de nieuwe lichtfrequenties te gronden in je systeem.

Deze opname is nu te koop, zodat ook jij jouw hartchakra verder kunt openen en het Nieuwe Licht daar helemaal in kan ontvangen. Oude pijn, ballast en lagere energieën worden opgelost en maken plaats voor de liefde die jij in eerste instantie in en voor jezelf mag gaan ervaren.

Wanneer jouw hartchakra zich gaat openen, kan het helen en geactiveerd worden, zodat je in contact komt met jouw hogere hartchakra; jouw Kosmische Hart en met de universele (kosmische) liefde die overal te voelen en vinden is. Je kunt het Nieuwe Licht en jouw kosmisch bewustzijn dan in je hart ontvangen en de overstap naar de Nieuwe Aarde en de nieuwe tijdlijn maken, waarin we vanuit ons hart en onze ziel, samen met onze (kosmische) lichtfamilie met elkaar samenleven.

Licht-Activatie: Helen, Openen & Activeren van jouw hartchakra en Kosmische Hart

  • We gaan onszelf eerst gronden en het Licht vanuit de aarde in onszelf uitnodigen en activeren, met alle nieuwe lichtcodes die daarbij horen. Middels het spreken en zingen van Lichttaal zal ik de nieuwe lichtcodes in jouw bewustzijn en DNA activeren.

  • Je hartchakra zal zich openen en geactiveerd worden, oude pijn mag losgelaten worden, ook collectieve pijn die jij bij je bent gaan dragen, waardoor het kan helen.

  • Er zal een verbinding komen/activatie plaatsvinden tussen jouw hartchakra en jouw hogere Kosmische Hart, waardoor je in contact komt met de hogere kennis en wijsheid die jij in je draagt en herinnert wil worden in dit leven.

  • Je ontvangt healing, boodschappen en nieuwe inzichten van jouw galactisch licht-team.

  • De draken-energie waarmee ik samenwerk zal ervoor zorgen dat dit Nieuwe Licht wordt geankerd in je lichaam en de aarde. Zodat het gegrond bewustzijn wordt, afgestemd op waar jij nu staat in jouw zielsontwikkeling.

Ik zet tijdens de Licht Activatie een liefdevol Veld neer, waarin jij je mag openen en veilig voelt. Er zal verzachting komen, zodat alles weer kan gaan stromen in jou. Als je de Licht-Activatie aanschaft, kun je de opname zo vaak terugluisteren als je wilt. Elke keer zal er een ander deel in jou geheeld worden en meer Licht in zich gaan opnemen. De Licht-Activatie (via ZOOM) duurt 1 uur en 15 minuten en kost €33,-exclusief btw (€39,93). Na betaling ontvang je de opname automatisch in je mailbox.

Betaal hier jouw deelname

Let op: Na betaling dien je jouw mailadres nog door te geven via de link die je ziet staan.

Wil je liever één op één of langdurige begeleiding bij het versterken van je Lichtkracht en het in contact komen met je ziel en zielsmissie? Kijk dan bij mijn Aanbod-pagina.

Liefs Barbara

holistisch coach

* Met deelname aan één van mijn creaties ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Zuiver Licht. Deze zijn hier te lezen. Wanneer je je aanmeldt voor deze activatie, ontvang je voortaan ook mijn Lichtmail.

Delen met je netwerk?