Spirituele groei

Temple of Light Activation

De Temple of Light Activation is een Lichttaal DNA-Activatie die zorgt voor een versnelling van jouw spirituele groei, zodat jij jouw Lichtkracht kunt gaan belichamen en vanuit jouw Kosmische Blauwdruk en Kosmisch Bewustzijn kunt gaan leven.

Tijdens de Licht-Activatie breng ik je in contact met jouw galactisch en kosmisch lichtteam, je ontvangt healing van ze en ik channel hun boodschappen, zodat jij nieuwe inzichten krijgt die jou ondersteunen op jouw zielenpad. Door de lichttaal die ik spreek en zing ontvang je nieuwe lichtcodes die worden opgenomen door jouw cellen en DNA, waardoor jouw Lichtkracht wordt versterkt en geactiveerd. Oude ballast, imprints en overtuigingen worden uit je systeem verwijderd.

De Temple of Light Activation versnelt jouw spirituele groei

De Temple of Light Activation is een multidimensionale reis waarin ik je naar de Tempels van Licht leid waarin jij jouw galactische lichtfamilie zult ontmoeten, healing ontvangt en je bewustzijn zult verhogen. Ik werk geheel afgestemd op de groep deelnemers en op wat ik doorkrijg van mijn lichtteam, zodat je precies die downloads, lichtcodes, channelings en inzichten krijgt die jou ondersteunen op jouw pad van spirituele groei en het belichamen van je Lichtkracht. Onze galactische vrienden en familie willen ons graag helpen bij ons helingsproces en bij het verwezenlijken van onze zielenopdracht. We mogen (nog meer) met hen gaan samenwerken en deze Licht-Activatie helpt hierbij.

Spirituele groei houdt in dat je de delen in jezelf gaat transformeren die nog in de weg staan om vanuit je volledig potentieel te leven. Dat kan enerzijds door deze delen te doorvoelen, waardoor het losgelaten kan worden (bijvoorbeeld door middel van coaching & healing). Anderzijds kunnen oude stukken overschreven worden door het ontvangen en belichamen van het Nieuwe Licht. Dus letterlijk: door nieuwe lichtcodes te ontvangen worden oude stukken automatisch overschreven.

De Temple of Light Activation wordt vanuit zo’n hoge energie gegeven dat oude ballast, imprints, overtuigingen en patronen moeiteloos worden losgemaakt uit je systeem. De ene keer zal de focus liggen op het helen van het hartchakra, de verbinding met je Kosmische Hart of op het krijgen van een diepere gronding. Je chakra’s worden tijdens de activatie in balans gebracht en je ontvangt gechannelde boodschappen die jou helpen bij het vormgeven van je zielsmissie.

spirituele groei


Lichttaal DNA Activatie en Kosmisch bewustzijn

De lichttaal die ik tijdens de Temple of Light Activation spreek en zing, zorgt voor een activatie, heling en opschoning van jouw DNA. In jouw DNA ligt jouw goddelijke (kosmische) Blauwdruk opgeslagen. De lichtcodes die ik channel zijn nieuwe imprints met informatie die jouw DNA wakker maken en herstructureren, zodat je vanuit jouw volledig potentieel en vanuit kosmisch bewustzijn kunt gaan leven. In mijn blog ‘Leven vanuit Kosmisch Bewustzijn’ lees je wat het betekent om vanuit multidimensionaal kosmisch bewustzijn te leven en hoe je tot een komisch bewustzijn kunt groeien.

De naam Temple of Light Activation

De naam Temple of Light Activation heb ik doorgekregen en gekozen omdat ik een sterke verbinding met Atlantis en Lemurië heb en ook met het oude Egypte. Ik heb in deze levens in de Tempels van Licht healings gegeven en doe dit in dit leven weer. Alle kennis en wijsheid die ik in mijn vorige en parallelle levens heb opgedaan, zet ik nu in bij het verwezenlijken van mijn zielenopdracht; mensen helpen bij het loslaten van oude stukken en bij het versterken en activeren van hun goddelijke Blauwdruk, DNA en Lichtkracht, zodat zij vanuit hun ziel, zielsmissie en ware essentie kunnen leven en werken.

Multidimensionale healing zorgt voor spirituele groei

Ik leef en werk vanuit mijn multidimensionaal bewustzijn en word me steeds meer bewust van mijn andere Zelven (zielendelen) waar ik in dit leven mee samenwerk. Deze wezens helpen tijdens de sessies mee, zodat jouw spirituele groei zich kan verdiepen en versnellen en jouw multidimensionaal bewustzijn geactiveerd wordt.

De zielendelen waar ik mee samenwerk:

– De Egyptische vrouw die veel oude kennis en wijsheid in zich draagt, o.a. hele oude healingtechnieken

– Het sterrenwezen dat in contact staat met verschillende sterrenstelsels en planeten (Sirius, Andromeda, Pleiaden, Cassiopeia, de Blue Avians, Arcturians, Lyrans, Orion en nog veel meer)

– De sjamaan die met de Aarde, de kosmos, de dieren en alle natuurkrachten communiceert en samenwerkt

– Het midden Aarde-wezen dat samenwerkt met de Blauwe Wezens daar, met de lichtlagen, het lichtraster en de leylijnen in en om de Aarde, met de dolfijnen en de walvissen.

– De magiër die met de kracht van gedachten en intenties kan toveren en vormgeven

– De draken-healer; ik werk samen met de draken en kan hierdoor diepgaande (multidimensionale) healing geven

– Galactische Federatie van Licht; ik heb verschillende leden van de Galactische Federatie van Licht in mijn lichtteam die mij helpen bij het verwezenlijken van mijn zielsmissie

Bekijk mijn aanbod

***

Wil je liever één op één met mij werken?

Kijk dan bij:

Op de hoogte blijven van mijn inspiratie en activiteiten? Meld je hier aan voor mijn Lichtmail.

Delen met je netwerk?