AND THEN SHE DECIDED TO DANCE WITH HER SOUL ❤️

Ieder mens heeft een missie die hij in zijn of haar leven mag verwezenlijken. Vaak zitten we echter zo in ons hoofd, dat het moeilijk is de antwoorden te horen die vanuit onze Ziel komen.

Tijdens een Soul-Reading krijg je inzicht in:

Welke boodschappen de engelen, jouw Hogere Zelf en het universum hebben omtrent jouw zielsmissie

Hoe je je Zielsmissie kunt vormgeven en uitdragen

Het Zielenpad dat je bewandelt (als je wilt, krijg je ook inzicht in je vorige levens)

Blokkades/Patronen die nog in de weg staan om vanuit je Ziel te leven

Welke edelstenen/kristallen jou de komende tijd het beste zullen ondersteunen

Nina van Roon:

“De soul-reading heb ik als heel fijn ervaren. De energie van Barbara voelde open en licht. De kaarten die getrokken werden resoneerden allemaal en een aantal zie ik als bevestiging van waar ikzelf over twijfelde. Ik heb een heel mooi en duidelijker beeld gekregen van waarom ik hier ben en om mee aan de slag te gaan. Keuzes maken worden zo een stuk makkelijker!”

 

Fleur Groeneveld:

“Ik vond de Soul Reading die ik van Barbara mocht ontvangen heel bijzonder. Mooi hoe de kaarten precies het verhaal vertelden dat eigenlijk al even in mij aan het broeden was, maar waar ik de woorden niet voor kon vinden. Of waar ik nog niet tot actie durfde over te gaan. De sessie was voor mij dan ook een echte verheldering en tegelijk een schop onder de kont om nu echt iets te gaan doen. Ik voelde me na de reading heel rustig en vooral bevestigd. Door jouw rust liep de sessie heel natuurlijk. Je hebt een hele intuïtieve manier van werken en dat vond ik heel prettig. Ik merkte echt dat je de kaarten het werk liet doen en dat jij alleen het kanaal was, zonder dat jouw mening er tussendoor kwam. Het voelt voor mij of ik nu echt praktische handvatten heb om mij de aankomende periode op te focussen en het nu ook echt te gaan doen.”

 

Marit Wijma:

“Lieve Barbara, het is niet voor niks dat je op mijn pad bent gekomen. Toeval bestaat niet. Ik heb een hele bijzondere en mooie Soul-Reading van je ontvangen. Het voelde vertrouwd en fijn en resoneerde precies met mijn proces. Het geeft inzicht en een stukje bevestiging. Een echte aanrader wat mij betreft. Een cadeautje voor jezelf. Gelijkgestemden. Zo heb ik dat ervaren. Fijn!”

 

Wil jij ook inzicht en ondersteuning in het vormgeven en uitdragen van jouw missie? Maak dan via deze link een afspraak voor een kosteloos oriënterend gesprek

Liefs Barbara