SOUL READING

And then she decided to dance with her Soul

Voel jij dat het tijd is vanuit je Ziel te gaan leven?

Ben je een Lichtwerker en wil je jouw unieke bijdrage leveren aan het creëren van een Nieuwe Aarde?

Voel je dat er nog wat in de weg staat om in vol vertrouwen jouw zielsmissie uit te dragen?

Wil je inzicht in welke boodschappen de engelen, jouw Hogere Zelf en het universum hebben omtrent jouw zielsmissie?

Tijdens een Soul-Reading stem ik me af op jouw energie en zielsfrequentie. Je zult nieuwe inzichten, adviezen en oefeningen krijgen die ervoor zorgen dat jij in verbinding met je ziel, jouw Blauwdruk komt.  Je krijgt inzicht in:

  • Welke boodschappen het universum, de engelen en jouw Hogere Zelf hebben over jouw zielsmissie
  • Hoe je je missie kunt vormgeven en uitdragen
  • Blokkades/patronen die nog in de weg staan om volledig vanuit je Ziel te leven
  • Het zielenpad dat je bewandelt. Als je wilt, krijg je ook inzicht in je vorige levens en healing hierop.
  • Welke edelstenen/kristallen jou de komende tijd het beste zullen ondersteunen

Een Soul-Reading kan zowel op afstand als in de praktijk plaatsvinden. Mocht je eerst vrijblijvend willen bellen met me, meld je dan hier aan voor een oriënterend gesprek.

Voel je welkom!

Een kleine greep uit de ervaringen van anderen:

Fleur Groeneveld

“Ik vond de Soul Reading die ik van Barbara mocht ontvangen heel bijzonder. Mooi hoe de kaarten precies het verhaal vertelden dat eigenlijk al even in mij aan het broeden was, maar waar ik de woorden niet voor kon vinden. Of waar ik nog niet tot actie durfde over te gaan. De sessie was voor mij dan ook een echte verheldering en tegelijk een schop onder de kont om nu echt iets te gaan doen. Ik voelde me na de reading heel rustig en vooral bevestigd. Door jouw rust liep de sessie heel natuurlijk. Je hebt een hele intuïtieve manier van werken en dat vond ik heel prettig. Ik merkte echt dat je de kaarten het werk liet doen en dat jij alleen het kanaal was, zonder dat jouw mening er tussendoor kwam. Het voelt voor mij of ik nu echt praktische handvatten heb om mij de aankomende periode op te focussen en het nu ook echt te gaan doen.”

 

Marit Wijma:

“Lieve Barbara, het is niet voor niks dat je op mijn pad bent gekomen. Toeval bestaat niet. Ik heb een hele bijzondere en mooie Soul-Reading van je ontvangen. Het voelde vertrouwd en fijn en resoneerde precies met mijn proces. Het geeft inzicht en een stukje bevestiging. Een echte aanrader wat mij betreft. Een cadeautje voor jezelf. Gelijkgestemden. Zo heb ik dat ervaren. Fijn!”

 

Nina van Roon:

“De soul-reading heb ik als heel fijn ervaren. De energie van Barbara voelde open en licht. De kaarten die getrokken werden resoneerden allemaal en een aantal zie ik als bevestiging van waar ikzelf over twijfelde. Ik heb een heel mooi en duidelijker beeld gekregen van waarom ik hier ben en om mee aan de slag te gaan. Keuzes maken worden zo een stuk makkelijker!”

 

Wil jij ook inzicht en ondersteuning in het vormgeven en uitdragen van jouw missie? Maak dan via deze link een afspraak voor een kosteloos oriënterend gesprek

Liefs Barbara