Jouw ziel heeft ervoor gekozen een uniek pad te bewandelen in dit leven. Je bent geboren met een levensdoel/zielsmissie, bezit unieke gaven en talenten en hebt specifieke levenslessen te leren. Mijn werkwijze is erop gericht jouw bewustzijn op deze vlakken te vergroten en je te helpen in contact te komen met jouw innerlijke kracht, eigen-wijsheid en zielenopdracht en hier in verbinding mee te blijven en alles wat hierbij in de weg staat op te ruimen/los te laten. Zodat jij kunt gaan leven vanuit wie je werkelijk bent en jouw doel kunt gaan neerzetten op Aarde.

Tijdens een Soul-Reading stem ik me af op jouw energie en ziel. Je zult inzichten, adviezen en oefeningen krijgen die ervoor zorgen dat jij in verbinding met je ziel, jouw unieke Blauwdruk komt.  Je krijgt inzicht in:

  • Welke boodschappen jouw Hogere Zelf heeft over jouw doel/opdracht in dit leven
  • Hoe je in contact komt met jouw ware Zelf en zielsmissie
  • Blokkades/patronen die nog in de weg staan om volledig vanuit je ziel te leven en wat ervoor nodig is deze te transformeren
  • Het zielenpad dat je bewandelt. Inzicht in vorige levens/levenslessen en de invloed hiervan op je huidige leven, zodat patronen en pijnstukken helder worden en losgelaten kunnen worden
  • Welke edelstenen/kristallen jou het beste kunnen ondersteunen

Een Soul-Reading kan zowel op afstand als in de praktijk plaatsvinden. Tijdens een Soul-Reading werk ik samen met de engelen en vele andere lichtwezens.

Tijdens een Soul-Traject gaan we een laag dieper en kan datgene wat nog in de weg staat om volledig vanuit je ziel en lichtkracht te leven, losgelaten worden. Je komt steeds meer tot je ware zelf en jouw zielsbestemming.

Neem contact op

 

Ervaringen van anderen:

Marit:

“Lieve Barbara, het is niet voor niks dat je op mijn pad bent gekomen. Toeval bestaat niet. Ik heb een hele bijzondere en mooie Soul-Reading van je ontvangen. Het voelde vertrouwd en fijn en resoneerde precies met mijn proces. Het geeft inzicht en een stukje bevestiging. Een echte aanrader wat mij betreft. Een cadeautje voor jezelf. Gelijkgestemden. Zo heb ik dat ervaren. Fijn!”

 

Loran:

Ik voelde me meteen in de juiste handen bij Barbara. Haar aanwezigheid in mijn leven kwam (natuurlijk) op het juiste moment in mijn leven 🙂 Ze voelt voor mij op zielsniveau als een grote zus en ze is volgens mij echt een pionier in wat ze doet. Ik heb veel van haar mogen leren en ik hoop dat nog lang te mogen doen. Haar manier van werken ervaar ik als intuïtief én geaard. Tijdens de sessies voelde ze steeds goed aan wat ik nodig had om dichter in verbinding met mezelf te komen. De combinatie van affirmaties, innerlijke kind werk, energiewerk, orakelkaarten en kristal advies zijn een mooie mix samen. Vooral het innerlijk kind werk heeft mij deugd gedaan. Barbara weet zacht en intuïtief tot bij de kern te komen van vaak oude pijn dat innerlijk geheeld mag worden. En altijd vanuit zelfliefde en zelfacceptatie. Het innerlijke kind werk kan ik nu zelf ook verder gebruiken. Ook haar verbinding met de natuur vind ik zo mooi en inspirerend.

Barbara heeft mij geholpen om meer in mijn eigen kracht te staan en om te beseffen dat al mijn potentieel al in mij zit. Er zijn maar een paar mensen in mijn leven waar ik na een gesprek (of coachsessie) zo geïnspireerd, dankbaar en ‘uplifted’ terug huiswaarts ga. Ik ervaar dat dit zo komt omdat deze mensen en dus ook Barbara vanuit ervaring en voelend vanuit het hart coachen. Niet louter vanuit het hoofd. Barbara haar manier van werken is heel eigen en uniek! Ook dat inspireert ze in anderen, om te doen wat écht bij jou past.

Ook de skype sessies waren aangenaam. Ik had voordien nog nooit een skype sessie gedaan maar dat werkt blijkbaar toch goed.

Lieve groetjes,

Loran

 

Fleur:

“Ik vond de Soul Reading die ik van Barbara mocht ontvangen heel bijzonder. Mooi hoe de kaarten precies het verhaal vertelden dat eigenlijk al even in mij aan het broeden was, maar waar ik de woorden niet voor kon vinden. Of waar ik nog niet tot actie durfde over te gaan. De sessie was voor mij dan ook een echte verheldering en tegelijk een schop onder de kont om nu echt iets te gaan doen. Ik voelde me na de reading heel rustig en vooral bevestigd. Door jouw rust liep de sessie heel natuurlijk. Je hebt een hele intuïtieve manier van werken en dat vond ik heel prettig. Ik merkte echt dat je de kaarten het werk liet doen en dat jij alleen het kanaal was, zonder dat jouw mening er tussendoor kwam. Het voelt voor mij of ik nu echt praktische handvatten heb om mij de aankomende periode op te focussen en het nu ook echt te gaan doen.”

 

Nina:

“De soul-reading heb ik als heel fijn ervaren. De energie van Barbara voelde open en licht. De kaarten die getrokken werden resoneerden allemaal en een aantal zie ik als bevestiging van waar ik zelf over twijfelde. Ik heb een heel mooi en duidelijker beeld gekregen van waarom ik hier ben en om mee aan de slag te gaan. Keuzes maken worden zo een stuk makkelijker!”

Delen met je netwerk?