SOUL READING

* Voel jij dat het tijd is vanuit je Ziel te gaan leven?

* Ben je een lichtwerker en wil je jouw unieke bijdrage leveren aan het creëren van de Nieuwe Aarde?

* Weet je dat je een missie hebt, maar weet je nog niet precies wat deze is?

* Heb je last van patronen en overtuigingen die ervoor zorgen dat je nog niet jouw ware Zelf laat zien en vanuit je ziel leeft?

Tijdens een Soul-Reading stem ik me af op jouw energie en zielsfrequentie. Je zult inzichten, adviezen en oefeningen krijgen die ervoor zorgen dat jij in verbinding met je ziel, jouw unieke Blauwdruk komt.  Je krijgt inzicht in:

  • Welke boodschappen het universum, de engelen en jouw Hogere Zelf hebben over jouw zielsmissie
  • Hoe je in contact komt met jouw ware Zelf (je ziel) en je zielsmissie
  • Blokkades/patronen die nog in de weg staan om vanuit je ziel te leven
  • Het zielenpad dat je bewandelt. Inzicht in je vorige levens en de invloed hiervan op je huidige leven
  • Welke edelstenen/kristallen jou de komende tijd het beste ondersteunen

Een Soul-Reading kan zowel op afstand als in de praktijk plaatsvinden. Voor meer informatie kun je hier contact met me opnemen. Het is ook mogelijk om via deze link een kosteloos oriënterend gesprek aan te vragen.

Een kleine greep uit de ervaringen van anderen:

Marit Wijma:

“Lieve Barbara, het is niet voor niks dat je op mijn pad bent gekomen. Toeval bestaat niet. Ik heb een hele bijzondere en mooie Soul-Reading van je ontvangen. Het voelde vertrouwd en fijn en resoneerde precies met mijn proces. Het geeft inzicht en een stukje bevestiging. Een echte aanrader wat mij betreft. Een cadeautje voor jezelf. Gelijkgestemden. Zo heb ik dat ervaren. Fijn!”

 

Fleur Groeneveld

“Ik vond de Soul Reading die ik van Barbara mocht ontvangen heel bijzonder. Mooi hoe de kaarten precies het verhaal vertelden dat eigenlijk al even in mij aan het broeden was, maar waar ik de woorden niet voor kon vinden. Of waar ik nog niet tot actie durfde over te gaan. De sessie was voor mij dan ook een echte verheldering en tegelijk een schop onder de kont om nu echt iets te gaan doen. Ik voelde me na de reading heel rustig en vooral bevestigd. Door jouw rust liep de sessie heel natuurlijk. Je hebt een hele intuïtieve manier van werken en dat vond ik heel prettig. Ik merkte echt dat je de kaarten het werk liet doen en dat jij alleen het kanaal was, zonder dat jouw mening er tussendoor kwam. Het voelt voor mij of ik nu echt praktische handvatten heb om mij de aankomende periode op te focussen en het nu ook echt te gaan doen.”

 

Nina van Roon:

“De soul-reading heb ik als heel fijn ervaren. De energie van Barbara voelde open en licht. De kaarten die getrokken werden resoneerden allemaal en een aantal zie ik als bevestiging van waar ik zelf over twijfelde. Ik heb een heel mooi en duidelijker beeld gekregen van waarom ik hier ben en om mee aan de slag te gaan. Keuzes maken worden zo een stuk makkelijker!”

Het is ook mogelijk een Soul-Traject te doorlopen, zodat we een laag dieper gaan en alle blokkades die nog in de weg staan om vanuit je ziel te leven losgelaten kunnen worden. Voor meer informatie over een Soul-Traject klik hier:

✨Soul-Traject✨