zielsconnectie

Soul Star Session

Versterk je zielsconnectie

Een Soul Star Session is een unieke beleving en reis die je met mij gaat maken met als doel jouw zielsconnectie en Lichtkracht te versterken en inzicht te krijgen in wat jouw ziel te vertellen heeft en op aarde komt brengen.

Deze sessie is doorgegeven via Aartsengel Metatron en mijn galactisch Licht-team, met als doel mensen te helpen hun verloren en vergeten zielendelen en parallelle Zelven te integreren in zichzelf, zodat zij vanuit de nieuwe tijdlijn en Kosmisch Bewustzijn kunnen gaan leven en werken.

We maken tijdens deze sessie een multidimensionale reis naar plekken op en in de aarde, in de kosmos en in jouzelf waarvan jouw ziel aangeeft naar toe te willen. Je komt hierdoor in contact met jouw Helpers, begeleiders en gidsen uit de hogere dimensies en tijdlijnen die jou bijstaan op jouw zielenpad en met zielendelen die je in de loop van jouw zielsontwikkeling bent verloren of vergeten. Je herinnert en integreert hierdoor de kennis en wijsheid vanuit jouw vorige en parallelle levens, waardoor je vanuit jouw volledig potentieel en zielsmissie kunt gaan leven. Je ontvangt healing, nieuwe inzichten en een activatie van jouw goddelijke Blauwdruk en DNA.

Activatie Zielenster chakra

In het zielenster chakra bevindt zich alle informatie over jouw Blauwdruk. Tijdens de Soul Star Session wordt dit chakra geactiveerd. Ik werk tijdens deze transmissie samen met Aartsengel Metatron; de engel die helpt bij het activeren en herstructureren van ons goddelijk DNA door middel van de heilige geometrie. Jaren geleden kreeg ik een nieuwe download van hem; ik zag met mijn innerlijk oog een enorm grote kubus van Metatron voor me. Maar dan niet de 3D-variant, maar de 5D (en hoger)-variant. Deze nieuwe versie is volledig afgestemd op de Blauwdruk en het DNA van de Nieuwe Aarde en de Nieuwe Kosmische Mens. Het is aan mij om deze energie/download over te brengen aan mensen en neer te zetten op aarde.

Blokkades loslaten voor een sterkere zielsconnectie

Voel je dat je nog stukken bij je draagt die jou ervan weerhouden verder te komen? Tijdens de Soul Star Session kunnen energetische koorden, karmische verbonden en contracten die je in dit leven en vorige/parallelle levens bent aangegaan, worden losgemaakt. Alles wat jou niet meer dient en geheeld en getransformeerd wil worden, zal door de hoge energie waarin deze sessie wordt gegeven overschreven worden. Je ontvangt diepgaande multidimensionale healing, waardoor jij de vrijheid gaat ervaren waar jouw ziel naar verlangd. Er ontstaat stroming, alignment en afstemming met je ziel en zielenteam. Diepgaande zielsconnectie dus.

zielsconnectie


Soul Star Session

  • Multidimensionale healing op zielsniveau
  • Lichttaal DNA Activatie (Blauwdruk Activatie)
  • Clearing van blokkades
  • Integratie zielendelen – Soul-Alignment
  • Ontmoet je Sterrenfamilie, kosmisch Licht-team en Helpers


Verbinding met je ziel en zielsmissie

Zielendelen die jij in de loop van jouw zielenpad bent verloren en nu geïntegreerd willen worden, stromen tijdens de sessie terug, zodat jij met jouw hogere wezensdelen kunt gaan samenwerken. Alles wat en wie je bent geweest ben je vanuit multidimensionaal bewustzijn nog steeds. Wanneer je je bewust wordt van jouw zielendelen en zielsaspecten en deze geactiveerd worden (bv. de hoge priesteres, de sjamaan, de gatekeeper, het sterrenwezen, de heks/tovenaar, etc.), kun je deze kwaliteiten inzetten bij het uitdragen van je missie en in je dagelijks leven. Heel fijn als je je frequentie hoog wilt houden en je bewustzijn verder wilt verhogen.

Deze Soul Star Session is voor jou als je:

– Een sterkere zielsconnectie en verbinding met je Lichtkracht wilt

– Je lichtteam en helpers wilt ontmoeten en de boodschappen wilt horen die zij voor je hebben

– Zielendelen wilt ophalen die je in de loop van jouw zielenpad bent verloren of vergeten

Blauwdruk DNA-Activatie wilt ontvangen, zodat jij vanuit de nieuwe tijdlijn en Kosmisch Bewustzijn kunt gaan leven

– Blokkades wilt loslaten

– Inzicht en heling wilt van vorige en parallelle levens

– De kwaliteiten van jouw ziel wilt ontdekken

– Een activatie wilt van jouw Kosmische Hart, multidimensionaal bewustzijn en zielsfrequentie

– Multidimensionale healing wilt ontvangen; ‘kosmische chirurgie’ dat een diepgaand effect heeft op jouw lichaam, geest en ziel en helpt bij het loslaten van blokkades en oude overtuigingen/patronen die jou niet meer dienen

– Karmische lessen, patronen en verbonden (zielscontracten) wilt loslaten

– Je trilling wilt verhogen en wilt weten hoe je dit vast kunt houden

– Advies wilt in welke edelstenen en kristallen jou het beste kunnen ondersteunen

1,5 uur €190,- (ex BTW)

Of drie sessies voor €555,– (ex BTW)

Nu boeken

Het is aan te bevelen meerdere sessies af te nemen, zodat de energie opgebouwd kan worden en jouw bewustzijn zich stap voor stap kan verhogen naar het niveau dat jouw hoogste goed dient. De Soul Star Session kan dan steeds dieper ontvangen worden door jouw lichaam, geest en ziel.

Wil je liever een traject volgen, waarin we samen een plan van aanpak maken en daar
stap voor stap aan werken? Zoek je een spiritueel coach, healer en begeleider
die jou gedurende 6 maanden begeleid, met je meekijkt en er echt is voor
je? Wil je je Lichtkracht versterken en alles wat niet meer dienend is voor
jouw zielsbestemming loslaten en transformeren? En vanuit rust en vertrouwen jouw zielsmissie gaan verwezenlijken?

Dan is het Inner Light Journey Traject misschien iets voor jou.

Inner light Journey

Op de hoogte blijven van mijn activiteiten en inspiratie met als doel jouw lichtkracht te versterken? Meld je hier aan voor mijn Lichtmail.