Holistisch Coaching

SLOW DOWN ~ SLOW MOTION

SLOW DOWN ~ SLOW MOTION

De nieuwe energie die ons op aarde bereikt, heeft een hele hoge en snelle trilling. Een stuk hoger en sneller dan ons lichaam heeft. Het is dus logisch dat we onrust en ongemak voelen. Het heeft tijd nodig om de nieuwe energie in ons lichaam te integreren. We zijn onderweg naar een nieuwe dimensie, naar een nieuwe werkelijkheid. Dit is een bijzonder en intensief proces. Het beste is er zoveel mogelijk in mee te gaan en je er niet tegen te verzetten, want dan ben je dubbel werk aan het doen.

Waarschijnlijk heb je momenten dat je alles opeens op een andere manier ervaart dan je voorheen altijd deed. Dat de tijd razendsnel voorbij gaat en op sommige momenten juist heel langzaam. Waarschijnlijk merk je dat je veel dingen vergeet. Dat je onrustig of zelfs niet slaapt. Dit hoort er allemaal bij. Zolang je je niet identificeert met je gedachten, emoties en fysieke klachten, kun je als het ware boven jezelf uitstijgen; je weet dat het tijdelijk is en voelt als het goed is een nieuwe werkelijkheid langzaam bij je naar binnen stromen. De werkelijkheid van het Zijn. Zonder doen, zonder angst, zonder strijd.

In plaats van mee te trillen met die snelle energie, is het beter om alles bewust langzaam te doen. Dan komt je systeem tot rust. Veel in de natuur verblijven, is absoluut een aanrader. Edelstenen en kristallen kunnen ontzettend goed ondersteunen, zeker als je krachtige exemplaren hebt die je programmeert voor een specifiek doel.

🌿Als je je onrustig of paniekerig voelt, kun je deze oefening doen 🌿

Ga naar de natuur en maak contact met de aarde. De aarde is jouw basis. Als je in contact komt met deze basis, ga je je rustiger en veiliger voelen. Grond jezelf. Ga op blote voeten lopen en raak een boom aan. Geniet van dit contact. Voel de kracht van de aarde en van de natuur door je heen stromen.

Adem diep in en uit. De frisse lucht vult je lichaam met verse energie. Bij een uitademing laat je alle oude energie en spanningen los. Doe dit een paar keer.

Ga vervolgens langzaam en bewust lopen. Zet heel bewust je voeten neer. Voel de grond, het gras onder je voeten. Adem de rust in en adem de onrust uit. Geniet van wat je ziet. De groene kleur van de bladeren, de bomen en planten zijn ontzettend helend en krachtig. Laat de wind je gedachten meevoeren. Je hoeft even helemaal NIETS. Sta jezelf toe om te genieten. Als er gedachten komen: merk ze op en laat ze zonder oordeel weer gaan. Je hoeft er even helemaal niks mee.

Neem bewust waar wat je om je heen ziet en hoort. Hoor de vogels fluiten, hoor de wind door de bomen waaien, kijk naar de prachtige wolken in de lucht. Blijf een tijdje zo rustig lopen, heel bewust. Dit is jouw moment om even helemaal tot jezelf te komen.

Je zult merken dat als je dit regelmatig doet, je je beter zult voelen.

Houd vertrouwen. Het komt echt goed! Blijf je op positiviteit richten en laat los wat jou niet langer dient. Zorg goed voor jezelf. We zijn onderweg naar een nieuwe aarde  

Liefs, Barbara
www.zuiver-licht.nl

WIL JE JE ABONNEREN OP MIJN BLOG-ARTIKELEN? MELD JE DAN HIER GRATIS AAN.

Delen met je netwerk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.