Soul Reading

Soul Reading

Een Soul-Reading geeft inzicht in jezelf, in je levenslessen, je zielsmissie en in wat de bedoeling is van jouw zielenpad. Ik stem mij af op jouw ziel, lees jouw energie, waar je staat en geef de boodschappen die ik doorkrijg door, zodat je handvatten krijgt aangereikt waarmee je verder kunt. Je komt in contact met jouw begeleiders en helpers die jou bijstaan op jouw pad. Je ontvangt channelings, healing, inzichten en begeleiding bij het in contact komen met jouw ziel en missie.

Ieder mens heeft een unieke zielsfrequentie en zielsmissie die hij/zij in dit leven mag gaan verwezenlijken. Deze Soul-Reading geeft inzichten, handvatten en begeleiding bij het in contact komen met jouw zielsmissie, waardoor jij gaat voelen wat je precies op aarde komt brengen.

Het vormgeven van je missie wordt vaak gezien als een werk gerelateerde opdracht. En dat klopt deels ook. Maar het andere deel van je zielsmissie is minstens zo belangrijk, namelijk het in contact komen met je ware Zelf, je ziel. Dat doe je door het loslaten van wat en wie je niet bent; het loslaten van oude pijn, patronen, overtuigingen, innerlijk kind-stukken, familielijnen en vorige levens. Hoe meer je deze oude stukken gaat helen en transformeren in jezelf, hoe meer ruimte er komt om jouw ziel te gaan belichamen. En hoe meer je dus in contact komt met jouw zielsmissie.


Soul-Reading: Afstemming op jouw ziel

Tijdens de Soul-Reading krijg je enerzijds inzicht in wat je los mag laten en in wat er geheeld en getransformeerd wil worden in jou. Anderzijds krijg je inzicht in jouw gaven, zielskwaliteiten en kosmische Blauwdruk. Ik channel de boodschappen die doorkomen van jouw begeleiders en breng je in contact met het grotere plan van jouw leven. Als je wilt, krijg je ook inzicht in jouw vorige en parallelle levens en in wat er uit die tijd(lijnen) geheeld, opgehaald en bekrachtigd mag worden in jou.

De lichtwerkers die nu de roep voelen vanuit hun Licht en zielsmissie te gaan leven, dragen vaak veel oude kennis en wijsheid in zich die zij mee hebben genomen vanuit hun kosmische thuis en vanuit hun vorige en parallelle levens. Het is van belang dat deze kennis en wijsheid herinnerd en geactiveerd wordt, zodat je vanuit jouw volledig potentieel, in samenwerking met jouw zielendelen en spiritueel Lichtteam kunt gaan samenwerken. Tijdens de Soul-Reading krijg je hier inzicht in en ontvang je activaties die jouw Licht bekrachtigen. Er ontstaat rust en een diepe verbinding met het eenheidsbewustzijn en jouw ziel.

Marjolijn

Lieve Barbara, super bedankt voor het mooie consult.
Ik heb het zo bijzonder fijn ervaren.
Je tips en je adviezen…de inzichten en de duidelijkheid die ik hierdoor heb gekregen,
hebben mij het duwtje gegeven naar mijn IK.
Ik ben ontzettend blij dat jij op mijn pad kwam.
Heel veel liefs
Marjolijn xxx


Fleur

Ik vond de Soul-Reading een heel bijzondere sessie. Ik voelde me na de reading heel rustig en vooral bevestigd. Door jouw rust liep de sessie heel natuurlijk. Je hebt een hele intuïtieve manier van werken en dat vond ik heel prettig. Het voelt voor mij of ik nu echt praktische handvatten heb om mij de aankomende periode op te focussen en het nu ook echt te gaan doen.


soul readingDeze Soul-Reading is voor jou als je:

– Inzicht wilt in wat de bedoeling is van jouw leven, je zielsmissie en levenslessen

– Wilt weten welke stappen nu nodig zijn om in contact te komen met je ziel en Lichtkracht 

– Patronen en overtuigen die jou niet meer dienen wilt loslaten

– Inzicht en heling wilt van vorige levens

– Inzicht wilt in blokkades, pijnstukken en familielijnen- en patronen en jouw rol hierin

– De boodschappen wilt horen die jouw lichtteam, je gidsen en helpers voor je hebben

– Je hart wilt openen en vanuit je hart wilt gaan leven

– Een volgende stap wilt nemen op jouw pad van spiritueel ontwaken

– Zielendelen wilt ophalen die je in de loop van jouw zielenpad bent verloren of vergeten

– Wilt weten hoe je je trillingsfrequentie kunt verhogen en vasthouden

– Advies wilt in welke edelstenen jou de komende tijd het beste kunnen ondersteunen


1 uur | €140- (ex BTW)
1,5 uur | 190,- (ex BTW)

Nu boeken


Wil je liever een traject volgen, waarin we samen een plan van aanpak maken en daar stap voor stap aan werken? Zoek je een spiritueel coach, healer en begeleider die jou gedurende een half jaar begeleid, met je meekijkt en er echt is voor je? Wil je je lichtkracht versterken en alles wat niet meer dienend is voor jouw zielsbestemming loslaten en transformeren? En vanuit rust en vertrouwen jouw zielsmissie gaan verwezenlijken?

Dan is het Inner Light Journey Traject misschien iets voor jou.

Inner light Journey


Op de hoogte blijven van mijn activiteiten en inspiratie met als doel jouw lichtkracht te versterken? Meld je hier aan voor mijn Lichtmail.

Delen met je netwerk?