lichtkracht

Podcasts & Video’s om je Lichtkracht te versterken

Mijn podcasts en video’s zijn er om jou te helpen meer in verbinding met jezelf te komen, met je goddelijke Blauwdruk, ware essentie en Lichtkracht.

In essentie is ieder mens een wezen van licht en liefde, maar in de loop van onze zielsontwikkeling kunnen we deze verbinding kwijt zijn geraakt. Door de aandacht teveel op de buitenwereld gericht te houden en door pijnlijke ervaringen te hebben opgedaan, zijn veel mensen het contact met hun innerlijk Licht verloren. De tijd waarin we nu leven nodigt ons uit met de aandacht naar binnen te keren, zodat wij ons Licht en de Liefde in onszelf gaan vinden en vanuit ons ware Zelf (onze ziel) en zielsmissie kunnen gaan leven.

Wanneer je met je ware essentie en Lichtkracht in contact wilt komen, zul je eerst oude ballast, overtuigingen, patronen en blokkades moeten gaan loslaten en transformeren, zodat er ruimte komt om jouw Lichtkracht te belichamen. Hoe meer je het oude loslaat, des te meer je zult groeien in bewustzijn. Hoe hoger je bewustzijn wordt, hoe meer Licht jouw systeem gaat dragen en hoe hoger je trillingsfrequentie dus wordt. Je komt dan steeds meer in contact met het licht-wezen dat je bent en kunt vanuit multidimensionaal (kosmisch) bewustzijn gaan leven. In samenwerking met jouw ziel en zielenteam.

lichtkracht


Verbind jouw Lichtkracht met de Aarde en de kosmos

Om energetisch, emotioneel en lichamelijk in balans te blijven, is het van belang dat je je energetisch verbindt met zowel de Aarde als de kosmos. Wanneer je dat doet, stroomt nieuwe levensenergie naar je toe en wordt oude energie afgevoerd. Dit is essentieel als je hooggevoelig bent en veel energieën van anderen overneemt.

Er kunnen blokkades in de weg zitten die ervoor zorgen dat de energie niet goed door kan stromen in je lichaam. Vooral het helen en in balans brengen van de onderste chakra’s is in deze tijd essentieel. Wanneer de energie op die plekken kan stromen, ervaar je rust, veiligheid, vertrouwen en geborgenheid in jezelf. Tijdens de sessies die ik met mensen heb, focus ik juist vaak op deze chakra’s. Want het zijn de chakra’s waarin de meeste blokkades worden ervaren.

Ik help je enerzijds bij het loslaten en transformeren van oude pijn, ballast, overtuigingen en patronen, anderzijds bij het versterken en integreren van jouw Lichtkracht, zodat je deze daadwerkelijk kunt gaan belichamen en vanuit kosmisch bewustzijn kunt gaan leven. Hierbij combineer ik spirituele coaching, healing, Soul-Reading en Lichttaal DNA-Activaties. Meer informatie over mijn aanbod lees je hier:

Bekijk mijn aanbod

Ik wens je veel plezier met het beluisteren en bekijken van mijn Lichtkracht-podcasts en video’s!

Liefs Barbara

Lichtkracht-Podcasts

1. Reinig je energie en versterk je Lichtkracht

Kom in contact met het licht van de Aarde, de kosmos en je eigen Lichtkracht en laat alles wat niet meer dient los.


2. De missie van Starseeds en Lichtwerkers

Luister naar mijn podcast waarin ik deel waarom starseeds en lichtwerkers nu op aarde zijn en wat dit betekent voor het ascensieproces van de aarde en mensen.


3. Podcast in Studio de Nieuwe Tijd met Niels Lunsing

We praten over het multidimensionale Zelf, zielendelen, de drakenkrachten en de lichtwezens waarmee ik samenwerk. We belichten mijn werk als Healer & Light-Activator. Een inspirerende Podcast voor jou als je het spirituele pad loopt!4. Podcast met Richard Jacobsen ‘Endings & New Beginnings’

De oude tijdlijn volledig loslaten en volledig vertrouwen op jezelf en het hogere Plan van jouw leven. Daarover praat ik met Richard Jacobsen in de Podcast ‘Endings & New Beginnings’.5. Stap in je ware Potentieel

In deze podcast vertel ik hoe het komt dat veel mensen angst ervaren om in hun ware potentieel en kracht te gaan staan. Ik spreek over vorige levens, familielijnen die geheeld en opgeschoond mogen worden en over ons DNA, waarin onze goddelijke Blauwdruk ligt opgeslagen. En meer!


Recente blog-artikelen

Op de hoogte blijven van mijn inspiratie en activiteiten? Meld je aan voor mijn Lichtmail:

Aanmelden Lichtmail
Lichttaal-Video’s

Luister naar de taal van het Licht en ontvang de codes die voor jou bedoeld zijn

Wil je meer lezen over Lichttaal en hoe het jou kan helpen in jouw proces van spiritueel ontwaken en het versterken van je lichtkracht? Lees hier verder: Lichttaal-activatie.

Delen met je netwerk?