Over mij

Ik ben Barbara Enkelaar. De afgelopen jaren stonden bij mij in het teken van bewustwording en transformatie. Ik ben een oude ziel, maar was de herinnering aan mijn ware zelf vergeten. Lange tijd heb ik niet geweten wat ik hier kwam doen. Ik voelde me anders en heb me jarenlang aangepast. Dit kostte veel energie en gaf me niet de voldoening waar ik diep van binnen zo naar verlangde.

Het bewustwordingsproces waar ik doorheen ben gegaan, heeft ervoor gezorgd dat ik nu vanuit mijn ziel, mijn hogere Zelf, leef. Ik weet dat mijn ware thuis elders in de kosmos is, maar weet ook dat de aarde nu de plek is waar ik me volledig thuis mag voelen. Vanuit mijn multidimensionale bewustzijn voel ik me geroepen mijn aandeel te leveren aan het transformatieproces waar de mens en de aarde nu in zitten.

Het is mijn missie mensen te ondersteunen in hun weg naar Zelf-verwezenlijking. Ieder mens is een kosmisch wezen dat uit puur Licht bestaat. Ik nodig je graag uit om jouw zielenpad in vol vertrouwen en overgave te gaan bewandelen. Ik help en inspireer je graag om jouw eigen Lichtkracht te ontdekken/herinneren en alles wat daarbij nog in de weg staat op te ruimen. Zodat jij op jouw unieke authentieke manier kunt bijdragen aan het ascensieproces waar we in zitten en vanuit je ware Zelf kunt gaan leven. In vol vertrouwen, liefde, rust en innerlijke vrijheid.

Je bent van harte welkom!

Neem contact op

Liefs Barbara

  • Lees hier de ervaringen van anderen