Over mij

Ik ben Barbara Enkelaar. De afgelopen jaren stonden bij mij in het teken van bewustwording en transformatie. Ik ben een oude ziel, maar was de herinnering aan mijn Ware Zelf vergeten. Lange tijd heb ik niet geweten wat ik hier kwam doen. Ik voelde me anders en heb me jarenlang aangepast. Dit resulteerde in meerdere burn-outs. Mijn vorige levens speelden een grote rol in de manier waarop ik in dit leven stond.

Meerdere keren ben ik naar het buitenland gegaan, omdat ik mijn draai in Nederland niet kon vinden. Eigenlijk was ik op de vlucht voor mezelf en durfde ik de pijn die ik voelde niet aan te gaan. Toch ben ik uiteindelijk op het punt gekomen dat ik er niet meer omheen kon; mijn jeugd en de angsten die ik al levenslang met mij meedroeg, kwamen aan de oppervlakte. Met als doel deze te doorvoelen, er samen mee te zijn en uiteindelijk los te laten.

Het was een pittig proces. Toch voel ik dat het me precies heeft gegeven waar mijn ziel naar verlangde: het transformeren van angst en het leven in Vertrouwen, Overgave en Liefde. Ook al weet ik dat mijn ware Thuis elders in de kosmos is, ik weet ook dat de aarde nu de plek is waar ik me volledig thuis mag voelen. Levend vanuit mijn multidimensionale Zelf,  ervaar ik dat tijd en ruimte geen rol meer spelen en dat in het NU alles aanwezig is wat ik nodig heb.

Het is mijn missie mensen te ondersteunen in hun weg naar Zelf-verwezenlijking. Ik nodig je uit om jouw zielenpad in vol vertrouwen en overgave te gaan bewandelen. Ieder mens is een Kosmisch Wezen wat uit puur Licht bestaat. Ik help en inspireer je graag om jouw eigen Licht-kracht te ontdekken en alles wat daarbij nog in de weg staat op te ruimen. Zodat jij op jouw eigen unieke authentieke manier de wereld mooier kunt maken. De wereld heeft jouw Licht nodig!

Wil jij jouw zielenopdracht neer gaan zetten en je transformatieproces versneld doorlopen? Neem dan contact met me op. Via deze link kun je je aanmelden voor een vrijblijvend kosteloos oriënterend gesprek. Je bent van harte welkom!

Liefs Barbara

✨ Lees hier de ervaringen van anderen ✨