lichtlichaam
Ascensie,  Lichtwerk,  Multidimensionaal bewustzijn,  Spirituele Coaching

Ontdek de kracht van jouw lichtlichaam

Wist je dat we via ons lichtlichaam allemaal met elkaar verbonden zijn? En dat we met ons lichtlichaam continue lichtcodes en informatie uitzenden? Ik ervaar steeds vaker dat ik vanuit mijn multidimensionaal lichtlichaam contact met mensen heb. Dat mensen via hun lichtlichaam meehelpen met de sessies die ik geef, of mij via hun lichtlichaam boodschappen doorgeven. Ik doe dat zelf ook bij mensen, hoor ik terug van de mensen die ik begeleid.

De tijd waarin we leven nodigt ons uit om bewust ons lichtlichaam in te zetten om onszelf, anderen en de Aarde te helen en de bewustzijnsshift van 3D naar een hoger, kosmisch bewustzijn, te maken. Een geactiveerd lichtlichaam is verbonden met lichtvelden op en in de Aarde en in de kosmos. Wanneer je trillingsfrequentie dusdanig is verhoogd, kun je met je lichtlichaam overal naar toe reizen om informatie en lichtcodes op te halen, zodat je dit kunt integreren en activeren in jezelf en steeds verder kunt groeien in bewustzijn. Je kunt deze licht-informatie dan ook naar plekken brengen op en in de Aarde en op die manier de Aarde activeren en helpen groeien in bewustzijn.

Wanneer je ‘s nachts gaat slapen, verlaat je ziel je lichaam en reist je ziel in je lichtlichaam naar plekken in de kosmos, in de aarde en naar andere universa waar jij in jouw lichtlichaam je lichtwerk verder voortzet. Maar reizen met je lichtlichaam kan nu ook heel bewust tijdens dag-bewustzijn plaatsvinden, zodat je deze reizen bewust kunt sturen en díe informatie ophaalt en integreert in jezelf die jouw hoogste goed en spirituele groei dienen.

In dit blog lees je waarom het belangrijk is je lichtlichaam te activeren en zuiver te houden en hoe je dat doet.


Jouw lichtlichaam- de Merkaba

Het lichtlichaam is het lichaam en energetisch voertuig waarmee jij multidimensionaal kunt reizen. Het is het energetisch veld om jou heen waarmee je via jouw 17-delig chakra systeem verbonden bent. Omdat je in meerdere dimensies tegelijkertijd leeft, heb je ook meerdere lichtlichamen. Hoe meer Licht jij belichaamd, des te meer je je bewust wordt van je lichtlichamen en de parallelle levens en werkelijkheden waarin jij ook leeft. Met je lichtlichaam kun je dan naar die levens en werkelijkheden/dimensies reizen. Dit zorgt ervoor dat jouw spirituele groei zich steeds meer kan verdiepen en uitbreiden en dat je jouw volledig potentieel kunt gaan belichamen.

Het lichtlichaam wordt ook wel de Merkaba genoemd. De Merkaba bestaat uit twee driehoeken die in elkaar zijn geschoven en precies om jouw fysieke lichaam passen.

lichtlichaamOm je energetische trilling hoog te kunnen houden en steeds verder te kunnen groeien in bewustzijn, is het van belang dat je lichtlichaam geactiveerd is en zuiver blijft. Hoe zuiverder en actiever jouw lichtlichaam is, hoe sterker jouw verbinding is met de dimensies waarin jouw helpers, gidsen en kosmisch lichtteam leven. Dan wordt samenwerken met hen opeens heel makkelijk en ontvang je spontane heldere inzichten die jou helpen bij het neerzetten van jouw zielentaak. Want zij zijn er om jou hierbij te ondersteunen.

Chakra’s zuiveren en activeren met lichttaal en de Heilige Geometrie

Om spiritueel te kunnen groeien en je lichtlichaam te activeren, is het van belang dat oude trauma’s, pijnstukken, patronen en overtuigingen die nog in de weg staan om vanuit je ware potentieel te leven, opgeruimd en gezuiverd worden. Alle ervaringen die je als ziel hebt opgedaan liggen opgeslagen in je fysieke lichaam, in je cellen en chakra’s. Hoe meer je jouw pijnstukken en blokkades opruimt, des te meer ruimte er in jou komt om jouw innerlijk Licht te laten stromen. En hoe meer jouw spirituele groei zich kan verdiepen.


Door dit zuiveringsproces worden je niet alleen je 7 hoofdchakra’s geactiveerd en opgeschoond, maar ook je kosmische chakra’s, die buiten je fysieke lichaam zitten. Het aardester chakra, Moeder Aarde chakra, het zielenster chakra, sterrenpoort chakra en de galactische poort (en nog een aantal andere). Het is van belang dat deze chakra’s gezuiverd en geactiveerd worden, zodat ze getransformeerd kunnen worden in multidimensionale portalen waar jij met je lichtlichaam doorheen kunt reizen om informatie en lichtkracht op te halen. Zodat je dit in kunt zetten bij het verwezenlijken van je zielsmissie. Dit doe je enerzijds dus door oude ballast op te ruimen (ook uit vorige levens), anderzijds door nieuw Licht en nieuwe lichtcodes (bestaande uit de heilige geometrie) in die chakra’s te brengen.

Alles in de schepping bestaat uit energetische geometrische vormen. Wanneer je spiritueel ontwaakt, ga je deze geometrische vormen steeds meer met je derde oog zien. Tijdens sessies met mensen zie ik vaak een Merkaba met mijn derde oog; dan weet ik dat er een activatie van het lichtlichaam plaatsvindt. Ook zie ik vaak een grote Flower of Life-symbool; dan weet ik dat er een DNA Blauwdruk Activatie plaatsvindt.

lichtlichaamDeze geometrische vormen zijn downloads die tijdens mijn sessies worden overgedragen en zorgen ervoor dat oude ballast, imprints en zwaarte losgelaten wordt en nieuw Licht geïntegreerd kan worden.

Tijdens het plaatsen van deze heilige symbolen en lichtcodes in de chakra’s, stem ik me af op de desbetreffende chakra’s en channel hoogfrequente klanken en tonen (sound healing), die tot in het diepste wezen van het chakra doordringen. Met behulp van de Ankh wordt de energie vervolgens geankerd in de chakra’s en het lichaam van degene die de overdracht ontvangt. Dit zijn inwijdingen die tot op celniveau doorwerken en diepgaande transformaties meebrengen. Meer hierover lees je in mijn groepsprogramma ‘Open your True Essence’.


Aartsengel Metatron

Het werken met de heilige geometrie kan in dit opschonings -en activatieproces veel doen, zoals de kubus van Metatron waarmee ik werk tijdens de Soul Star Sessions die ik geef. Aartsengel Metatron heeft een belangrijke taak in deze tijd en komt steeds meer mensen bijstaan bij het verwezenlijken van hun zielsmissie. Het is de engel die lichtwerkers en starseeds helpt vanuit hun kosmische goddelijke Blauwdruk te leven. De Soul Star Sessions die ik geef, zijn door hem (en mijn lichtteam) aan mij doorgegeven. Een diepgaande sessie die een prachtige groei in bewustzijn geeft, een activatie van jouw DNA en Blauwdruk en inzicht geeft in wat de bedoeling is van jouw zielenplan.

Je lichtlichaam en de Nieuwe Aarde

De Nieuwe Kosmische Mens leeft op de Nieuwe Aarde vanuit een hoger bewustzijn en vanuit het Kosmisch Hart. Je bent een multidimensionaal lichtwezen dat in heel veel verschillende tijdlijnen (dimensies) bestaat. Het gaat er in deze tijd om dat je de innerlijke overstap (de overstap in bewustzijn) maakt naar de nieuwe tijdlijn van de Nieuwe Aarde en jouw lichtlichaam zuivert en activeert, zodat je het in kunt zetten bij het verwezenlijken van jouw zielsmissie.

Leven vanuit multidimensionaal bewustzijn betekent dat je bewust kunt kiezen op welke werkelijkheid je afstemt. De oude 3D wereld, waarin angst, tekort en chaos heerst of het nieuwe bewustzijn van de Nieuwe Aarde waarin overvloed, liefde en licht heerst. Je bent zelf de vormgever van jouw wereld en kiest zelf welke energie je naar je toe haalt. De Nieuwe Tijd waarin we leven gaat over spiritueel en authentiek leiderschap en vraagt je om de verantwoordelijkheid van jouw leven, focus en levensinvulling zelf te dragen.

Spirituele groei

Hoe meer Licht je belichaamd, hoe meer de 3D-versie van jou oplost. Het oude bewustzijn van het denken, het ego, jezelf klein houden en oude overtuigingen verdwijnt steeds meer naar de achtergrond. Dit is een proces dat blijft doorgaan zolang je hier op Aarde bent. Totdat je samenvalt met het Licht zelf, het Al-Bewustzijn en de Bron zelf. Dan heb je jouw incarnatie cyclus voltooid en hoef je niet meer in menselijke vorm terug te keren naar Aarde, omdat je de lessen die je op deze leerschool hebt geleerd, hebt belichaamd.

De les waar het in essentie altijd om gaat is Liefde. Wanneer je onvoorwaardelijk van jezelf en de ander kunt houden, ongeacht wat iemand je heeft ‘aangedaan’, ben je in staat het Christusbewustzijn te belichamen en heb je jouw karmische (k)lus voltooid.


Begeleiding bij jouw zielsmissie en activeren van jouw lichtlichaam

Wanneer jij spiritueel verder wilt groeien en inzicht/begeleiding wilt bij het verwezenlijken van je zielsmissie en activeren/zuiveren van je lichtlichaam, ben je van harte welkom in mijn praktijk Zuiver Licht. Ik bied coaching, multidimensionale healing en lichttaal DNA Blauwdruk Activaties, trajecten en programma’s aan mensen die vanuit hun ware Zelf en volledig potentieel willen leven en werken.

Bekijk mijn aanbod


lichtlichaam


Wil je op de hoogte blijven van mijn inspiratie en activiteiten? Meld je hier aan voor mijn Lichtmail.

Delen met je netwerk?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *