energetische
Ascensie,  Holistisch Coaching,  Hooggevoeligheid,  Lichtwerker,  Nieuwe Aarde,  Nieuwe Tijd,  Spiritueel ontwaken,  Spirituele Coaching

Energetische nieuwe upload

Heb je ook gemerkt dat de energie de afgelopen dagen nogal zwaar was? Misschien voel je je moe, snel geïrriteerd, emotioneel, druk in je hoofd en vind je het lastig om te ontspannen? Dat kan kloppen; de energie op Aarde is weer flink verhoogd. Veel mensen hebben tijdens een nieuwe energetische upload het gevoel dat ze er niet helemaal bij zijn. Alsof ze zichzelf een beetje kwijt raken.

In zekere zin klopt dat ook, want als de energie op Aarde verandert, verandert je energetische lichaam ook. En als je energetische lichaam verandert, verandert je fysieke, mentale en emotionele lichaam. Je neemt steeds weer een nieuwe vorm aan en totdat alles zijn plek heeft gevonden, kun je onrust ervaren. Het heeft tijd nodig om de nieuwe uploads van energie in jezelf te integreren.

Schumann-resonantie

De Schumann-resonantie, de hartslag van Moeder Aarde, staat in relatie met de menselijke hersengolvenactiviteit; hoe hoger de frequentie wordt, hoe hoger ons bewustzijn wordt. In 2014 was de Schumann resonantie tussen de 15-25 hertz. In 2017 is deze verdubbeld en vervolgens alleen maar toegenomen.

Als je hooggevoelig bent, ben je extra gevoelig voor deze energetische veranderingen. Het is na een upload vaak lastiger om weer te ‘landen’ in jezelf, waardoor je in een soort stress-modus kunt blijven hangen. Daarom is het belangrijk dat je voldoende rust neemt. Mediteren, het gebruik van edelstenen, het doen van ademhalingsoefeningen, jezelf gronden en wandelen in de natuur zijn allemaal manieren om weer dichter bij jezelf te komen.

Hoewel het niet altijd even gemakkelijk aanvoelt, zorgen deze energie-verhogingen ervoor dat je steeds dichter bij je ware Zelf komt. Je zult merken dat je overtuigingen, je inzichten en je zienswijzen in snel tempo aan het veranderen zijn. Je mag je steeds weer opnieuw afstemmen op hoe iets op DIT moment voelt voor je.

energetische


Het energetische en de Nieuwe Aarde

We zijn onderweg naar een nieuwe werkelijkheid, waarin we op de Nieuwe Aarde vanuit een hoger bewustzijn zullen gaan leven. Alles wat niet met dit hogere bewustzijn resoneert, zal eerst zichtbaar en voelbaar worden, zowel in onszelf als op Aarde. Pas wanneer het oude is doorvoelt en getransformeerd, kan het losgelaten worden en zullen we de overstap kunnen maken naar de Nieuwe Aarde.

Leven vanuit een hoger bewustzijn betekent dat je je steeds meer bewust wordt van je energetische lichaam, je aura, je chakra’s en je energetische verbindingen met de hogere dimensies. Je wordt uitgenodigd om met jouw lichtteam te gaan samenwerken; jouw galactische begeleiders, de draken, de engelen en de Opgestegen Meesters. Ze staan naast je om je bij te staan bij het verwezenlijken van je zielsmissie.

De missie van lichtwerkers en starseeds

In deze tijd is het van belang dat lichtwerkers en starseeds vanuit hun hart, ziel en missie gaan leven, zodat zij de mensen die nog in het oude bewustzijn leven, kunnen helpen bij hun bewustwordings en transformatieproces, zodat ook zij de overstap naar de Nieuwe Aarde kunnen maken. In mijn blog ‘De missie van starseeds in deze tijd’ en ‘Ben jij een lichtwerker?’ leg ik uit waarom deze groep hoogsensitieve zielen nu op Aarde zijn geïncarneerd.

Als je het lastig vindt om in deze transformatieve tijd dichtbij jezelf te blijven en veel onrust ervaart of inzicht wilt in jouw zielsmissie en zielenpad, dan ben je van harte welkom in mijn praktijk. Door middel van verschillende energetische oefeningen, healing, reading, coaching en het geven van Licht-Activaties help ik je in verbinding met je ziel en ware essentie te komen. De wereld wacht op jouw Licht!

Bekijk mijn aanbod

Liefs Barbara

Wil je op de hoogte blijven van mijn inspiratie en activiteiten? Schrijf je dan hier gratis in voor mijn Lichtmail.

energetische
Delen met je netwerk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *