Nieuwe Tijd

Nieuwe upload van energie

Heb je ook gemerkt dat de energie de afgelopen dagen nogal zwaar was? Misschien voel je je moe, snel geïrriteerd, emotioneel, druk in je hoofd en vind je het lastig om te ontspannen? Dat kan kloppen; de energie op aarde is weer flink verhoogd. Veel mensen hebben tijdens een nieuwe upload het gevoel er niet helemaal bij te zijn. Alsof ze zichzelf een beetje kwijt zijn.

In zekere zin klopt dat ook, want als de energie op aarde verandert, verandert je energetische lichaam ook. En als je energetische lichaam verandert, verandert je fysieke, mentale en emotionele lichaam. Je neemt steeds weer een nieuwe vorm aan en totdat alles zijn plek heeft gevonden, kun je chaos ervaren. Het heeft tijd nodig om de nieuwe energie in jezelf te integreren.

De Schumann-frequentie, de hartslag van Moeder Aarde, staat in relatie met de menselijke hersengolvenactiviteit; hoe hoger de frequentie wordt, hoe hoger ons bewustzijn wordt. In 2014 was de Schumann resonantie tussen de 15-25 hertz. In 2017 is deze verdubbeld en vervolgens alleen maar toegenomen.

Als je hooggevoelig bent, ben je extra gevoelig voor deze energie-veranderingen. Het is na een upload lastiger om weer te ‘landen’, waardoor je in een soort stress-modus kunt blijven hangen. Daarom is het belangrijk dat je voldoende rust neemt. Mediteren, het gebruik van edelstenen, het doen van ademhalingsoefeningen, jezelf gronden en wandelen in de natuur zijn allemaal manieren om weer dichter bij jezelf te komen.

Hoewel het niet altijd even gemakkelijk aanvoelt, zorgen deze energie-verhogingen ervoor dat je steeds dichter bij je Zelf komt. Je zult merken dat je overtuigingen, je inzichten en je zienswijze in snel tempo aan het veranderen zijn. Je mag je steeds weer opnieuw afstemmen op hoe iets op DIT moment voelt voor je.

Het is nauwelijks te bevatten wat er allemaal gaande is. Als je het lastig vindt in deze transformatieve tijd dicht bij jezelf te blijven en veel onrust ervaart, ben je van harte welkom voor een consult (evt. op afstand). Door middel van verschillende energetische oefeningen, healing, holistisch coaching en edelsteen/kristal-advies help ik je verder.

Ik wens je een mooie dag!

Wil je op de hoogte blijven van mijn artikelen, blogs en tips omtrent alles wat met bewustwording en de Nieuwe Tijd te maken heeft? Schrijf je dan hier gratis in voor mijn Inspiratiemail.

Liefs, Barbara

www.zuiver-licht.nl

Holistisch Coaching, Healing en Kristal-afstemming & Advies

Vanuit Vertrouwen en je Innerlijke Kracht leven

Delen met je netwerk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.