nieuwe tijd

Nieuwe Tijd bij Zuiver Licht

De Nieuwe Tijd waarin we leven (het Aquariustijdperk) is een tijd van bewustwording en transformatie en brengt allerlei veranderingen met zich mee.

  • Misschien kom je erachter dat het werk dat je doet eigenlijk niet meer goed bij je past


  • Of twijfel je over de vriendschappen/relatie(s) die je hebt


  • Voel je dat je meer rust en geluk in jezelf wil ervaren, zonder dat je dit in de buitenwereld hoeft te zoeken

  • Wellicht loop je tegen dingen aan in de opvoeding van je (hooggevoelige/nieuwetijds) kind


  • Of voel je dat je méér wilt in het leven dan alleen de dingen die je nu doet


  • Misschien voel je je steeds meer aangetrokken tot spiritualiteit en wil je daar graag meer inzicht of begeleiding in

Bij al deze vraagstukken is het belangrijk dat je keuzes maakt die in lijn zijn met wie jij werkelijk bent. Zodat je kiest vanuit je hart, vanuit wat jij van binnen voelt en je niet laat leiden door angst, onzekerheid of door de verwachtingen die anderen van je hebben.

Aanbod Zuiver Licht

In de begeleiding die ik bied, stem ik me af op jouw energie en zul je concrete handvatten aangereikt krijgen die je verder helpen jouw unieke pad te blijven volgen. Ieder mens wordt geboren met een uniek levensdoel, bezit unieke kwaliteiten en heeft specifieke levenslessen te leren. Niet iedereen is zich echter van zijn doel, kwaliteiten en levenslessen bewust. Mijn begeleiding is erop gericht jouw bewustzijn op deze vlakken te vergroten. Het doel is je inzicht te geven in jouw zielsmissie en levenslessen, zodat jij in deze Nieuwe Tijd kunt gaan leven van jouw ziel en ware essentie. Tijdens een Soul-Reading ontvang je de boodschappen die jouw gids en lichtteam voor je heeft. Voor meer informatie over een Reading, klik hier:

Klik hier voor meer informatie over een Reading

Orakel/Inzichtkaarten – Ondersteuning in de Nieuwe Tijd

Ik bied verschillende manieren aan om je bij dit alles te ondersteunen. Eén van de mogelijkheden is het raadplegen van orakel/inzichtkaarten. De antwoorden en adviezen die je krijgt, zijn er altijd op gericht jouw hoogst haalbare potentie te laten zien. Dit is hoe het universum werkt; jouw energie zal resoneren met precies die kaarten die op dat moment de juiste boodschappen voor je hebben. Omdat ik veel verschillende kaartendecks heb, met elk een eigen doel en energie, kan ik je vragen vanuit een breed perspectief beantwoorden. Je krijgt van mij  tijdens het consult een duidelijke uitleg over hoe de kaarten van toepassing zijn op jouw situatie. Na afloop van het consult zal ik een kopie van de kaarten naar je mailen, zodat je ze nog eens rustig kunt nalezen. Als je wil weten hoe orakel/inzichtkaarten precies werken en welke kaartendecks ik gebruik, klik dan hier: Orakel/Inzichtkaarten.

Patronen en overtuigingen in de Nieuwe tijd

Er kunnen oude overtuigingen en patronen in de weg staan die je belemmeren jouw doelen te verwezenlijken. Sommige patronen kunnen generaties lang in familielijnen blijven hangen. Als deze patronen een blokkade voor je vormen om te zijn wie je wil zijn, is het goed deze op te ruimen. De overtuigingen die je over jezelf, anderen en de wereld hebt, bepalen jouw werkelijkheid en de energie die je uitzendt. Door de universele wet van de aantrekkingskracht, zal alle energie die je uitzendt (al je gedachten, woorden en handelingen) automatisch soortgelijke energie aantrekken. Op die manier kun je steeds bevestigd worden in de overtuigingen die je hebt, terwijl deze misschien allang niet meer kloppen. Je bewust worden van de oorsprong van een overtuiging, zorgt ervoor dat je andere keuzes kunt maken en dus andere energie gaat uitstralen. Hierdoor zul je automatisch deze nieuwe energie naar je toe trekken.

Je omgeving is de spiegel die je nodig hebt om tot inzichten te komen. Elke keer als je geraakt wordt door iets, kun je jezelf afvragen welk deel in jou geraakt wordt en waardoor dat komt. Hoe bewuster je hiermee omgaat, des te hoger je energetische trilling zal worden en hoe makkelijker het wordt om vanuit jouw innerlijke kracht te leven en de dingen los te laten die niet meer bij je passen. Door je vibratie te verhogen kun je beter afstemmen op je ware zelf (je hogere Zelf), je natuurlijke roeping, je doelen en je dromen en trek je vanzelf mensen aan die dezelfde trillingsfrequentie hebben als jij.

 

nieuwe tijd


Het is de bedoeling van deze Nieuwe Tijd dat we gaan inzien dat alles en iedereen met elkaar verbonden is en invloed op elkaar heeft. Alle mensen, alle energieën, dimensies, planeten en universa, alles wat we doen, denken, zeggen en voelen…. het beïnvloedt elkaar allemaal. Daarom is het belangrijk de verantwoordelijkheid in eerste instantie voor onszelf te nemen, want daar begint het. Als we vrede in onszelf voelen, zullen we vrede aantrekken en inspireren we anderen. Alle zuiveringsprocessen die in onszelf plaatsvinden, zie je in de hele wereld gebeuren. Weet dat je altijd een keus hebt hoe je met situaties, jezelf en andere mensen omgaat. Soms kan het goed zijn mensen los te laten, omdat je merkt dat hun energie niet meer past bij die van jou. Dat hoort erbij. Zolang je trouw blijft aan jezelf, weet je dat je de juiste keus maakt en zal er voor elke deur die sluit, weer een nieuwe opengaan.

Nieuwetijdskinderen en -volwassenen

Er worden in deze Nieuwe Tijd steeds meer nieuwetijdskinderen geboren. Het is niet nieuw dat deze kinderen worden geboren. Het kan dus zijn dat je zelf een volwassen nieuwetijdskind bent. Het is de taak van deze kinderen en volwassenen de Aarde en haar bewoners te helpen meer vanuit een hartbewustzijn te gaan leven. Ik bied deze kinderen, hun ouders en nieuwetijdsvolwassenen begeleiding en ondersteuning in hun bewustwording van en omgang met hun gevoeligheid en gaven. Meer informatie hierover vind je hier: Nieuwetijdskinderen/volwassenen.

Liefs Barbara
www.zuiver-licht.nl

nieuwe tijd


Wil je op de hoogte blijven van mijn inspiratie en activiteiten? Meld je hier aan voor mijn Lichtmail.

Delen met je netwerk?