Holistisch Coaching

Nieuwe energie!

Het was tijd om mijn website en bio in Instagram aan te passen. Noemde ik mijzelf voorheen nog coach, nu zie ik in dat ik mezelf daar erg tekort mee deed.

Ik ga tijdens de sessies namelijk terug naar het verleden, omdat daar de oorsprong ligt van patronen waar iemand tegen aanloopt, van overtuigingen die iemand niet meer dienen en van oud zeer. Juist door dat allemaal de ruimte te geven, kan er heling plaatsvinden.

Ik werk therapeutisch; ik combineer Innerlijk Kind-werk met E.F.T. (Emotional Freedom Technique) en gebruik onderdelen van de Helende Reis (Brandon Bays) met verschillende energetische oefeningen (energiewerk). Met energiewerk bedoel ik dat ik door middel van rollenspellen en energetische oefeningen situaties van vroeger help herschrijven. Vanuit de volwassen man of vrouw die je nu bent. Dit werkt ontzettend krachtig. In combinatie met het geven van healing, reading (orakel/inzichtkaarten) en Kristal-afstemming & Advies kan er in korte tijd veel geheeld worden. Mijn intuïtie (heldervoelendheid) is hierin leidend. Elk consult ziet er anders uit. Ieder mens is immers uniek. 

De ondertitel van mijn website heb ik veranderd in ‘Vanuit Vertrouwen en je Innerlijke Kracht leven’. Want dat is waar het in mijn ogen om draait. Vertrouwen hebben in jezelf, in het leven, je levenspad en vertrouwen hebben in de mensen om je heen.

Met innerlijke kracht bedoel ik de oerkracht die ieder mens bezit, de kern van wie je bent. De basis waarop je ten alle tijden terug kunt vallen, ook als het minder gaat. Mijn werkwijze is er altijd op gericht jou te helpen met die kracht in verbinding te brengen. En behalve met die kracht ook met jouw eigen innerlijke waarheid en wijsheid.

Mijn aanbod heb ik scherper neergezet:

  • Holistisch Coaching
  • Healing ~ Energiewerk
  • Kristal-afstemming & Advies

Mensen komen naar mij toe omdat ze inzicht in hun levensdoel willen krijgen (en in hoe ze dit vorm kunnen geven), oude patronen en overtuigingen los willen laten, blokkades willen opheffen en willen leren omgaan met hun hooggevoeligheid.

Ik sta er vaak van versteld hoeveel er in één sessie geheeld kan worden. Het zelfhelend vermogen van de mens is groot!

Als jij het fijn vindt om met mij te sparren over waar je tegen aanloopt of helder wil krijgen waar je precies ondersteuning bij wil, dan is het mogelijk een kosteloos oriënterend gesprek aan te vragen (telefonisch of via Skype). Daarna beslis je of je een consult wil boeken. Als je daar interesse in hebt, kun je je afspraak hier inplannen : https://calendly.com/zuiverlicht/30min

Leuk als je een kijkje neemt op mijn vernieuwde website!

Liefs, Barbara
www.zuiver-licht.nl

✨ Vanuit Vertrouwen en je Innerlijke Kracht leven 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: