nieuwe aarde
Holistisch Coaching,  Lichtwerk,  Nieuwe Aarde,  Nieuwe Tijd,  Spirituele Coaching

Een Nieuwe Aarde, Een Nieuwe Jij

Al het innerlijke werk dat je doet, brengt je dichtbij je kern. Bij wie je werkelijk bent. Het openen van jezelf, doorvoelen van wat omhoog komt en het loslaten van wat jou niet meer dient, werkt niet alleen helend voor jezelf, maar werkt door op alle lagen van het bewustzijn in het collectief. Alles is energie en op het moment dat jij jezelf bevrijd van oude pijn, trauma, verdriet, angsten en emotionele blokkades heeft dit een helend effect op jou en op alles om jou heen. Je komt hierdoor in een steeds hogere trilling, waardoor je de overstap kunt maken naar de Nieuwe Aarde, waarin wij vanuit een kosmisch bewustzijn met elkaar zullen leven.

Er gebeurt momenteel zoveel in de energie dat veel mensen de manier waarop ze hun leven leiden niet meer volhouden. Maak je hier geen zorgen om, want het is juist de bedoeling dat je deze veranderingen aanbrengt. Dat je meer rust neemt zodat je alle nieuwe lichtfrequenties in je nieuwe Zelf kunt integreren. Dat je vaker alleen bent, zodat je voelt en weet wie je bent zonder je omgeving. En dat je je gevoelens er laat zijn, zodat je oude energieën, patronen en overtuigingen los kunt laten.

Er vormt zich een nieuwe Jij!

Denk niet dat je te gevoelig bent voor deze wereld. Dat je het niet aankunt. Of dat je je aan moet passen aan wat je om je heen ziet. Hoe meer jij je eigen pad bewandelt en je ware Zelf durft te zijn, hoe meer je mensen om je heen inspireert hetzelfde te doen. De mensen die vastlopen, zijn vaak juist de mensen die op die manier meehelpen een Nieuwe Aarde te creëren, dus blijf vooral trouw aan jezelf. Durf ook keuzes te maken in met wie je omgaat en waar je je tijd en energie aan besteed.

Nieuwe Aarde


De Nieuwe Aarde wordt geboren

Veel mensen denken dat de wereld aan het aftakelen is. Dat het alleen maar slechter zal gaan. Maar wat is slecht? Dat de systemen die niet blijken te kloppen aan het licht komen? Dat steeds meer mensen overspannen raken van de malle molen waar ze in zitten? Dat de aarde haar grenzen aangeeft en steeds meer van zich laat horen? Weet dat alles een hoger doel dient en dat een ogenschijnlijke ‘ondergang’ juist voor een hergeboorte zorgt. De Nieuwe Aarde wordt geboren en al het oude wat niet mee kan gaan wordt zichtbaar gemaakt, zodat het losgelaten kan worden.

Lichtwerkers en Starseeds weten dat. En voelen dat. Zij horen hun ziel steeds harder roepen. Leven vanuit hun zielsmissie en diepste waarheid en deze delen, is waarvoor ze naar de aarde zijn gekomen. Besef dat de angsten die je hierover hebt, zijn opgebouwd in vorige levens en dat het nu tijd is deze te helen en transformeren. Het is tijd in je Meesterschap te stappen.

Als je wilt weten of ik iets voor je kan betekenen in jouw proces, neem dan gerust contact met mij op. Ik bied coaching, healing, reading en Licht-activaties waarin ik je help jouw lichtkracht te versterken en alles wat niet dienend is voor jouw zielsbestemming los te laten en transformeren.

Bekijk mijn aanbod


Liefs Barbara
www.zuiver-licht.nl

barbara enkelaar
Delen met je netwerk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *