Holistisch Coaching,  Nieuwe Tijd

Een Nieuwe Aarde, Een Nieuwe Jij

Al het innerlijke werk dat je doet, brengt je dichtbij je kern. Bij wie je werkelijk bent. Het openen van jezelf, doorvoelen van wat omhoog komt en het loslaten van wat jou niet meer dient, werkt niet alleen helend voor jezelf, maar werkt door op alle lagen van bewustzijn in het collectief. Alles is energie en op het moment dat jij jezelf bevrijd van oude pijn, trauma, verdriet en angsten, heeft dit een helend effect op alles om jou heen. Op die manier komt je in een steeds hogere trilling terecht.
Er gebeurt momenteel zoveel in energie dat veel mensen de manier waarop ze hun leven leiden niet meer volhouden. Maak je hier geen zorgen om, want het is juist de bedoeling dat je deze veranderingen aanbrengt. Dat je meer rust neemt, zodat je alles in je nieuwe Zelf kunt integreren. Dat je vaker alleen bent, zodat je voelt en weet wie je bent zonder je omgeving. En dat je je gevoelens er laat zijn, zodat je oude energieën, patronen en overtuigingen los kunt laten.

Er vormt zich een nieuwe JIJ!

Denk niet dat je te gevoelig bent voor deze wereld. Dat je het niet aankunt. Of dat je je aan moet passen aan wat je om je heen ziet. Hoe meer jij je eigen pad bewandelt en je Ware Zelf durft te zijn, hoe meer je mensen om je heen inspireert hetzelfde te doen. De mensen die vastlopen, zijn vaak juist de mensen die op die manier meehelpen een nieuwe Aarde te creëren, dus blijf vooral trouw aan jezelf. Durf ook keuzes te maken in met wie omgaat en waar je je (kostbare) tijd en energie aan besteed.

Veel mensen denken dat de wereld aan het aftakelen is. Dat het alleen maar slechter zal gaan. Maar wat is slecht? Dat de systemen die niet blijken te kloppen aan het licht komen? Dat steeds meer mensen overspannen raken van de malle molen waar ze in zitten? Dat de aarde haar grenzen aangeeft en steeds meer van zich laat horen? Weet dat alles een hoger doel dient en dat een ogenschijnlijke ‘ondergang’ juist voor een hergeboorte zorgt. Lichtwerkers weten dat. Voelen dat.

Zij horen hun Ziel steeds harder roepen. Leven vanuit hun diepste Waarheid en deze delen, is waar ze voor zijn gekomen. Besef dat de angsten die je hierover hebt, zijn opgebouwd in vorige levens en dat je nu echt VRIJ bent om in jouw Meesterschap te stappen. We zijn in vorige levens allemaal zowel dader als slachtoffer geweest en nu is de tijd gekomen om een NIEUW BEGIN te maken, het oude te verwerken en achter je te laten.

Een nieuw bewustzijn begint eerst in jou, daarna kun je het uitdragen naar buiten. Stap voor stap wordt op die manier de Nieuwe Aarde gecreëerd ❤️

Als je wilt weten of ik iets voor je kan betekenen in jouw proces, meld je dan aan voor een kosteloos oriënterend gesprek. Je bent van harte welkom!

Liefs Barbara

www.zuiver-licht.nl

Delen met je netwerk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.