mindfulness
Aarden,  Holistisch Coaching,  Meditatie,  Mindfulness,  Spirituele Coaching

Mindfulness oefening

De nieuwe energie die ons op aarde bereikt, heeft een hele hoge en snelle trilling. Een stuk hoger en sneller dan ons lichaam heeft. Het is dus logisch als je onrust of ongemak voelt. Het heeft tijd nodig om de nieuwe energie in je lichaam te integreren. We zijn onderweg naar een nieuwe werkelijkheid, waarin wij vanuit een kosmisch bewustzijn zullen leven. Dit is een bijzonder en intensief proces dat fysieke, emotionele of energetische klachten met zich mee kan brengen. In mijn blog De meest voorkomende ascentiesymptomen + tips. lees je welke klachten met dit proces gepaard gaan en wat je daaraan kunt doen.

Waarschijnlijk heb je momenten dat je alles opeens op een andere manier ervaart dan je voorheen altijd deed. Dat de tijd razendsnel voorbij gaat en op sommige momenten juist heel langzaam. Misschien merk je dat je veel dingen vergeet. Dat je onrustig of zelfs niet slaapt. Dit hoort er allemaal bij. Zolang je je niet identificeert met je gedachten, emoties en fysieke klachten, kun je ze waarnemen en jezelf vanaf een afstandje zien; je weet dat het tijdelijk is en voelt als het goed is een nieuwe werkelijkheid langzaam bij je naar binnen stromen. De werkelijkheid van het Zijn. Zonder doen, zonder angst, zonder strijd.

In plaats van mee te trillen met die snelle energie, is het beter om alles bewust langzaam te doen. Dan komt je systeem tot rust. Veel in de natuur verblijven, is absoluut een aanrader. Edelstenen en kristallen kunnen ook ontzettend goed ondersteunen.

🌿Als je je onrustig of paniekerig voelt, kun je deze mindfulness oefening doen 🌿


Mindfulness oefening

Ga naar de natuur en maak contact met de aarde. De aarde is jouw basis. Als je in contact komt met deze basis, ga je je rustiger en veiliger voelen. Grond jezelf. Ga op blote voeten lopen en raak een boom aan. Geniet van dit contact. Voel de kracht van de aarde en van de natuur door je heen stromen.

Adem diep in en uit. De frisse lucht vult je lichaam met verse energie. Bij een uitademing laat je alle oude energie en spanningen los. Doe dit een paar keer.

Ga vervolgens langzaam en bewust lopen. Zet heel bewust je voeten neer. Voel de grond, het gras onder je voeten. Adem de rust in en adem de onrust uit. Geniet van wat je ziet. De groene kleur van de bladeren, de bomen en planten zijn ontzettend helend en krachtig. Laat de wind je gedachten meevoeren. Je hoeft even helemaal NIETS. Sta jezelf toe om te genieten. Als er gedachten komen: merk ze op en laat ze zonder oordeel weer gaan. Je hoeft er even helemaal niks mee.

Neem bewust waar wat je om je heen ziet en hoort. Hoor de vogels fluiten, hoor de wind door de bomen waaien, kijk naar de prachtige wolken in de lucht. Blijf een tijdje zo rustig lopen, heel bewust. Dit is jouw moment om even helemaal tot jezelf te komen.

Je zult merken dat als je dit regelmatig doet, je je beter zult voelen.

Houd vertrouwen. Blijf je op positiviteit richten en laat los wat jou niet langer dient. Zorg goed voor jezelf. We zijn onderweg naar een Nieuwe Aarde.

mindfulness


Mediteren

Ook het beoefenen van meditatie is een heel fijne manier om in het NU aanwezig te zijn en te blijven. Door elke dag in stilte met jezelf te zijn, zal je bewustzijn zich verhogen en ben je beter in staat bij  jezelf te blijven. Regelmatig mediteren en mindfulness beoefenen brengt veel positieve effecten met zich mee en is goed voor je lichaam, geest én ziel. In mijn blog ‘De kracht van meditatie van mindfulness’ lees je wat meditatie precies is en wat het je allemaal kan opleveren.

Wil jij ondersteuning bij het leven vanuit je ziel en zielsmissie? Wil je jouw Lichtkracht versterken en alles wat jou niet meer dient loslaten en transformeren? Bekijk mijn aanbod:

Bekijk mijn aanbod

Liefs, Barbara
www.zuiver-licht.nl

mindfulness

Wil je op de hoogte blijven van mijn blog-artikelen? Meld je dan hier aan voor mijn Lichtmail.

Delen met je netwerk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *