spirituele ontwikkeling

Lichttaal DNA-Activatie

Deze transmissie zorgt voor een versnelling van jouw spirituele ontwikkeling en is een activatie van jouw kosmische Blauwdruk, waardoor jij je gaat herinneren waarom je hier bent en wat je mag doen in dit leven. De lichttaal-activatie draagt licht-coderingen in zich waardoor oude programmeringen en blokkades worden losgemaakt uit je systeem en er een activatie en opschoning van je cellen en DNA plaatsvindt. Jouw ware potentieel wordt wakker gemaakt en de heilige kennis die je in vorige levens hebt opgedaan geactiveerd.

Er vindt als het ware een Reset plaats, waarin je opnieuw mag ontdekken wie je bent en wat je vanuit nulpunt-energie en alignment mag creëren, vanuit het Licht-wezen dat je bent. Een diep gevoel van herkenning zal zich openbaren, een thuiskomen in jezelf en bekrachtiging van wie je in essentie Bent. Elke activatie zal jouw wezen steeds meer openen voor jouw volledig potentieel en draagt bij aan je spirituele ontwikkeling en groei.

Jouw pad van ascensie en spirituele ontwikkeling

We maken tijdens de activatie een multidimensionale reis waarin jij jouw spirituele Helpers en begeleiders gaat ontmoeten, de boodschappen ontvangt die zij voor je hebben en nieuwe inzichten zult ontvangen die jou verder helpen op jouw pad van ascensie en spirituele ontwikkeling.

Ik maak een beeld- of geluidsopname van de Lichttaal die door mij heen mag stromen wanneer ik me afstem op jouw zielsfrequentie. Dit kan zijn in de vorm van zang, taal, lichtcodes en/of gebaren.

spirituele ontwikkelingDeze Lichttaal DNA-Activatie is voor jou als je:

– Een overdracht van Licht-coderingen wilt ontvangen die jouw kosmische Blauwdruk en zielsfrequentie openen en activeren

– Een opschoning en activatie van je cellen en DNA wilt krijgen en oude programmeringen/thema’s wilt loslaten

– Trauma en onbewuste, onderdrukte emoties wilt helen en transformeren

– In contact wilt komen met je Soulgifts; de talenten van jouw ziel

– Een versnelling wilt in je spirituele ontwikkeling en proces van ontwaken

– Je intuïtie en ‘Inner Guidance’ wilt versterken

– In contact wilt komen met je multidimensionale Zelf en Creatiekracht

– Balans en alignment in jezelf wilt ervaren; uitlijning met je ziel

 – Kennis die je in vorige en parallelle levens hebt opgedaan wilt activeren en integreren in jezelf

– Wilt wakker worden voor jouw ware Potentieel

Deze lichttaal-activatie draagt een hoge lichtkracht in zich. Hoe hoger jouw trilling is, hoe makkelijker het is om je ervoor te openen en de energie in je op te nemen. De overdracht wordt van soul-to-soul gegeven, gaat voorbij de ‘mind’ en is een cadeau & activatie van en voor jouw multidimensionale Zelf.

Het is aan te bevelen meerdere sessies af te nemen zodat de energie en activaties opgebouwd kunnen worden en jouw bewustzijn zich stap voor stap kan verhogen naar het niveau dat jouw hoogste goed dient. Wanneer je voelt dat je voorafgaand aan deze sessie innerlijk werk te doen hebt, dan kun je ervoor kiezen eerst een Coaching & Healing -sessie of de Inner Light Journey bij mij te volgen, zodat op zielsniveau pijn, trauma en oude ballast losgelaten kan worden en de Lichttaal-Activatie diepgaander ervaren kan worden.

Per afstemming (1,5 uur) €222,- ex BTW
Of 3 sessies voor €655,-
ex BTW

Nu boeken

Wil je meer lezen over wat Lichttaal precies is? Lees mijn blog ‘Wat is Lichttaal?’ of bekijk mijn Light Language video.

Of luister naar mijn podcast ‘De missie Starseeds en Lichtwerkers’.

Wil je op de hoogte blijven van mijn inspiratie en activiteiten? Meld je dan hier aan voor mijn Lichtmail.