nieuwe lichtfrequenties, energiewerk, lichtwerk, lichtcodes, lichtteam, spiritueel ontwaken
Lichtwerker,  Nieuwe Tijd

Nieuwe Lichtfrequenties

Het zijn energetisch intense maanden. De energie vraagt je om dieper in jezelf te duiken. Je ziel wacht op een uitlijning van al je chakra’s. Niet alleen de bovenste; het is juist belangrijk om de nieuwe lichtfrequenties in je onderste chakra’s toe te laten, zodat deze verder kunnen openen en beter gaan stromen.

Voor veel mensen is dit een uitdaging, omdat het betekent dat ze eerst de oude energieën zullen moeten gaan voelen, de energieën met lagere vibraties. Angst, woede, twijfel, gebrek aan zelfliefde.. Pas als je deze gevoelens toelaat, kun je ze loslaten. Dat is de sleutel tot innerlijke groei.

In dit leven heb je ervoor gekozen een menselijk lichaam te hebben. Ondanks dat dit niet altijd even comfortabel voelt, dient het een hoger doel. Want alleen met behulp van jouw fysieke lichaam kun je alle lage energieën uit dit en vorige levens healen en loslaten. Alleen door jouw fysieke lichaam kun je de transformatie ondergaan waar je ziel op wacht.

Je ziel wilt vrij zijn. En je lichaam is het instrument waarmee je die bevrijding kunt bewerkstelligen. Je lichaam is jouw Tempel waardoor je nu op aarde kunt zijn.

Licht in onderste chakra’s

Wanneer er meer licht in je onderste chakra’s stroomt, kun je je eerst oncomfortabel gaan voelen. Oude herinneringen komen naar boven en oude pijn kan worden getriggerd. Dit is helemaal OK. Het is de bedoeling deze gevoelens helemaal toe te laten, pas dan kun je ze loslaten. Wees mild voor jezelf.

Door het ondergaan van jouw transformatie help je Moeder Aarde tot een hogere trilling te komen. Dit is een contract dat je lang geleden hebt gesloten. Er worden steeds meer nieuwe Lichtcodes in je systeem gebracht. Je Spiritteam helpt je dag en nacht om jouw transformatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hoe meer je onderste chakra’s openen en stromen, hoe makkelijker het wordt om in contact met hen te komen. En hoe makkelijk het wordt jouw zielsmissie vorm te geven en uit te dragen.

Steeds meer zul je gaan ervaren dat elke vorm van afscheiding een illusie is; of je jezelf een lichtwerker, starseed, indigo, engel op aarde noemt.. we zijn allemaal Eén. Allemaal Lichtwezens met een oneindig Potentieel in zich.

Neem je rust in deze tijd, ga veel naar de natuur en drink veel water. Het is een groot schoonmaakproces waar we mee bezig zijn.

Liefs Barbara

Lees hier meer over mijn werkwijze en aanbod.

spiritueel ontwaken, barbara enkelaar, nieuwe lichtfrequenties

Wil je op de hoogte blijven van mijn Lichtmails? Meld je dan hier aan.

Delen met je netwerk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.