chakra's
Ascensie,  Chakra's,  Holistisch Coaching,  Lichtwerker,  Spiritueel ontwaken,  Spirituele Coaching,  Zielsmissie

Nieuwe Lichtfrequenties in chakra’s

Het zijn energetisch intense maanden. Er stroomt steeds meer Licht naar de aarde, waardoor de aarde naar een steeds hogere trillingsfrequentie gaat. Deze nieuwe lichtfrequenties hebben grote invloed op ons mensen. Niet alleen op ons fysieke lichaam, maar ook op ons energetische lichaam, onze chakra’s, ons emotionele lichaam en alle andere lichamen die wij als mens hebben. We groeien steeds meer naar een Kosmisch Bewustzijn, waarin wij vanuit onze ziel en Lichtkracht zullen leven.

Hoe hoger de trilling van de aarde wordt, hoe hoger onze trillingsfrequentie wordt en hoe meer wij worden uitgenodigd om lagere trillingen los te laten en transformeren. Lagere trillingen als angst, verdriet, woede, maar ook relaties, je voeding, woning, etc. Alles wat niet meer dienend is voor jouw zielenpad en spirituele groei zal aan de oppervlakte komen, zodat het losgelaten kan worden en jij naar een hogere trilling en dus naar een hoger bewustzijn kunt groeien.

Lichtfrequenties in onderste chakra’s

De nieuwe lichtfrequenties bevatten lichtcodes die worden opgenomen door jouw cellen, DNA en jouw chakra’s. Het is daarom van belang dat jouw chakra’s in balans zijn en goed stromen, zodat je de nieuwe lichtcoderingen in al jouw chakra’s kunt ontvangen. Niet alleen de bovenste; het is juist belangrijk om de nieuwe lichtfrequenties in je onderste chakra’s toe te laten, zodat deze verder kunnen openen en beter gaan stromen.

Voor veel mensen is dit een uitdaging, omdat het betekent dat ze eerst de lagere vibraties zullen gaan voelen. Angst, woede, verdriet, twijfel, gebrek aan zelfliefde; deze emoties zitten opgeslagen in de onderste chakra’s en komen door het nieuwe Licht dat heel zuiver en krachtig is aan de oppervlakte. Hoewel dit niet altijd even fijn is, dient het een hoger doel, want pas als je deze gevoelens toelaat, kun je ze helen en loslaten. Hoe meer je dit doet, hoe meer je jouw Lichtkracht kunt gaan belichamen en hoe makkelijker het wordt jouw zielsmissie te verwezenlijken.

Je lichaam als middel om te helen

Alle ervaringen die je in dit leven en in vorige levens hebt opgedaan zitten opgeslagen in jouw lichaam, in je chakra’s, je cellen en DNA. Om spiritueel te kunnen groeien en jouw ziel en Lichtkracht te kunnen belichamen en dus ook jouw zielsmissie te kunnen verwezenlijken, heb je jouw fysieke lichaam nodig. Want alleen met behulp van jouw fysieke lichaam kun je alle ervaringen met lage energieën uit dit leven en vorige levens helen en loslaten. Alleen in samenwerking met jouw fysieke lichaam kun je de transformatie ondergaan waar je ziel op wacht.

Wanneer er meer Licht in je chakra’s stroomt, kun je je eerst oncomfortabel gaan voelen. Oude herinneringen komen naar boven en oude pijn kan worden getriggerd. Het is de bedoeling deze gevoelens helemaal toe te laten, pas dan kun je ze loslaten.

Je ziel wilt vrij zijn. En je lichaam is het instrument waarmee je die bevrijding kunt bewerkstelligen. Je lichaam is jouw Tempel waardoor je nu op aarde kunt zijn.

chakra's


Door het ondergaan van jouw transformatie help je Moeder Aarde tot een hogere trilling te komen. Dit is een contract dat je lang geleden hebt gesloten. Er worden steeds meer nieuwe lichtcodes en lichtfrequenties in je chakra’s, DNA en cellen gebracht. Je spiritteam helpt je dag en nacht om jouw transformatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hoe meer je onderste chakra’s openen en stromen, hoe makkelijker het wordt om in contact met hen te komen.

Wanneer je jouw Lichtkracht in je onderste chakra’s belichaamd, zul je beter kunnen gronden, waardoor je je veilig zult voelen op aarde en in jezelf. Je gaat dan ervaren dat elke vorm van afscheiding een illusie is. Of je jezelf nu een lichtwerker, starseed, indigo of engel op aarde noemt.. we zijn allemaal één. Allemaal lichtwezens met een oneindig potentieel in ons. En dit potentieel wil in deze tijd de ruimte krijgen om vormgegeven te worden.

Wil jij hulp bij het vormgeven en uitdragen van jouw zielsmissie, bij het in contact komen met je ziel en het versterken van je Lichtkracht? Ik help je daar graag bij.

Bekijk mijn aanbod


Liefs Barbara
www.zuiver-licht.nl

chakra's

Delen met je netwerk?

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.