Licht-Activatie 5-5-2024

Op 5-5-2024 gaan we door een krachtig Licht-portaal, waarin nieuwe lichtcodes vanuit de kosmos naar de Aarde stromen. Wanneer deze lichtcodes worden opgenomen door jouw cellen en DNA, activeren ze jouw Lichtkracht en wordt oude ballast moeiteloos overschreven. Jouw innerlijk Licht zal hierdoor steeds meer voelbaar en zichtbaar worden.

De energie die deze dag beschikbaar is, is uitgelijnd met de 5-energie, wat betekent dat het 5e chakra, het keelchakra, zal worden opgeschoond en geactiveerd. Oude energetische koorden die nog vastzitten aan dit chakra zullen tijdens de ‘5-5-2024 Temple of Light Activation’ worden losgemaakt, zodat jij vanuit Vrijheid jouw Waarheid en Wijsheid kunt delen.

De Hathors zullen in de Tempel van Licht aanwezig zijn, om Egyptische nieuwe downloads over te brengen en mee te helpen om onze stem en keel te activeren. De trillingen van de klanken die zij maken werken tot op celniveau door. Middels mijn Ankh zal ik deze frequenties helpen gronden en ank-eren.We gaan tijdens deze bijzondere Temple of Light Activation werken met de energie van de walvissen, zodat jij de Oer-kennis die jij in je draagt weer kunt gaan herinneren. Nieuwe gouden lichtcodes worden overgedragen en er zal diepe uitlijning komen met jouw Oer-Kracht; jouw alles overkoepelende Liefde voor de Aarde en Al-dat-Is.

Bron-Bewust-Zijn dus op een hoger level en geheel afgestemd op alle nieuwe tijdlijnen en frequenties die de afgelopen weken naar de Aarde zijn gekomen.

Tijdens de Licht-Activatie zal ik middels afstemming, channeling, healing en lichttaal de energie die tijdens deze Poort-dag beschikbaar is doorgeven en helpen gronden. Zodat jouw trilling zich verhoogd en wat jou niet meer dient losgelaten kan worden.

5-5-2024 Temple of Light Activation

Deze Licht-Activatie is voor jou als je:

  • Jouw Lichtkracht wilt versterken en je trillingsfrequentie wilt verhogen

  • Je keelchakra wilt opschonen, zuiveren, helen en activeren, zodat jij vanuit jouw Waarheid en Wijsheid je ware authentieke Zelf kunt zijn

  • De Hathors, de Egyptische klank-healers, wilt ontmoeten en nieuwe lichtcodes, informatie en downloads van hen wilt ontvangen

  • (Verder) wilt ontwaken voor jouw lichttaal; de codes die zijn verbonden met jouw Blauwdruk en Ziel

  • Je verbinding met de walvissen en dolfijnen-matrix wilt versterken en hen als helpers en gidsen wilt ontmoeten

  • De Moeder-wond wilt helen, ook vanuit jouw voorouderlijke moederlijn

  • Je connectie met Sirius, de Pleiaden en de Bron wilt versterken

  • Je Hogepriesteressen bewustzijn (nog meer) wilt activeren in jezelf

  • Meer stroming, flow en alignment wilt ervaren in jezelf en blokkades wilt loslaten

  • Diepgaande Multidimensionale Healing wilt ontvangen


Ik zet tijdens de Licht Activatie een liefdevol Veld neer, waarin jij je mag openen en veilig voelt. Er zal verzachting komen, zodat alles weer kan gaan stromen in je.

De Licht-Activatie (via ZOOM) duurt +/- 1 uur en 15 minuten en kost €33,- exclusief btw (€39,93). Je ontvangt de Zoom-link naar de meeting op 5-5-2024 in je mailbox (check ook je spam).

We starten om 20:30 uur! (zorg dat je 10 minuten van tevoren al klaar zit).

Betaal jouw deelname

* Let op: Na de betaling dien je jouw gegevens in te vullen, zodat ik je de Zoom-link en factuur kan sturen.

Kun je er niet live bij zijn? Iedereen die zich aanmeld ontvangt de opname na afloop per mail. De energie zal zijn werk doen.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Liefs Barbara


Lees hier de ervaringen van mensen die eerder hebben meegedaan met een Licht-Activatie:

Wauw Barbara, wat was die activatie bijzonder. Ik heb nog nooit zo een kracht ervaren in een meditatie. Het was zeer uniek. Ik voel de kracht nog steeds door mij bruisen en tegelijkertijd ben ik meer in mezelf. Bedankt, you are one of a kind.

An

***

Hey Barbara,

Ik wou je graag bedanken voor de prachtige activatie, kippenvel 🙏🌹🦉 en heeeel veeel tranen 😉
Het was mijn eerste keer bij jou en vond het heerlijk, dankje 🐬

Liefs,
Sandy

***

Hi Barbara,
Ik wil je heel erg bedanken voor de prachtige mooie en helende ervaring. De energie was zo sterk en voelbaar voor mij. Gister is er bij mij nog veel opgeruimd, was misselijk en moest een bepaalde tijd flink boeren. Voel me heel zuiver, puur en liefdevol en al mijn zintuigen doen het weer beter. Zoals ze horen te zijn. Liep gister in het bos en de heerlijke geuren waren veel sterker dan normaal.
Dank nogmaals en zeker tot ziens.

Marsha

***

Dag Barbara,

Wat een krachtige activatie gisterenavond, in één woord zalig! Heel erg bedankt hiervoor.

Liefs, Astrid

Delen met je netwerk?