Lemurië
Ascensie,  Multidimensionaal bewustzijn,  Nieuwe Aarde,  Nieuwe Tijd,  Spiritueel ontwaken,  Spirituele Coaching

Lemurië, de Midden Aarde en de Blauwe wezens van Sirius

Toen Lemurië ten onder ging, hebben veel wezens zich in de Midden Aarde verscholen. Zij leven daar in de 5e dimensie en wachten totdat wij zover zijn om ons met hen te verbinden. Het zijn onze zielenbroeders en -zusters die ons graag willen bijstaan bij onze missie op Aarde en bij de shift waar de Aarde momenteel doorheen gaat. Inmiddels is de frequentie van de Aarde dusdanig verhoogt, dat deze lichtwezens zich ook óp Aarde laten zien.

Deze Blauwe wezens van Lemurië zijn dezelfde wezens als de Blauwe Ster Familie (Blue Star Family) van Sirius. Ik heb een sterke verbinding met deze lichtwezens, want zij zijn mijn zielsfamilie. Deze wezens zie ik sinds een aantal jaar wanneer ik in de natuur ben. De eerste keer was in 2018, toen ik op de hei liep, en raakte mij diep. ‘Eindelijk!’ dacht ik, ‘daar zijn ze, mijn zielsfamilie’.

In dit blog lees je mijn ervaringen met het in contact komen met de Blauwe Wezens van Lemurië (en Sirius). De afgelopen jaren heb ik via mijn multidimensionale Zelven (de wezens die ik ben in de hogere dimensies) en de lichtwezens waarmee ik verbonden ben, informatie en inzichten ontvangen die ik nu mag doorgeven. Zodat steeds meer mensen vanuit hun hart en ziel zich met deze wezens kunnen verbinden en de boodschappen kunnen ontvangen die ondersteunen op hun pad van ascensie en het verwezenlijken van hun zielenopdracht.

Midden Aarde – Verbinding met Lemurië

Er zijn op Aarde verschillende toegangspoorten die leiden naar de Midden Aarde en de Kristallijne Steden in de Aarde (waaronder Lemurië). Met je lichtlichaam kun je naar die plekken toe reizen. Zelf heb ik contact met de wezens van Telos (Mount Shasta, Amerika). Eén van mijn parallelle Zelven leeft daar en het is voor mij heel makkelijk om daar met mijn lichtlichaam naar toe te reizen.

Tijdens de sessies die ik met mensen heb, word ik intuïtief naar Telos geleid. Wanneer het de bedoeling is dat ik iemand in contact breng met Lemurië en zijn/haar zielenbroeders -en zusters, ontvang ik het signaal van hen dat ik dit mag gaan doen. Ik word dan intuïtief naar Telos geleid en geef via channeling en afstemming de boodschappen van hen door. Dit geeft een gevoel van thuiskomen en her-inneren; jouw Lemurische Zelf-deel wordt hierdoor geactiveerd en geïntegreerd en alle wijsheid die jij in je draagt, die verbonden is met deze tijd(lijn), herinnerd.

Deze sessies bestaan altijd uit een combinatie van (sound)healing, reading en Lichttaal DNA-Activaties. De inzichten die je hierdoor krijgt, helpen bij het volbrengen van je zielsmissie, het verhogen van je frequentie en bij het in contact komen met je ziel en ware essentie.

Tijdens deze afstemming met Lemurië wordt jouw kosmische Blauwdruk en je lichtlichaam geactiveerd, zodat je vanuit je volledig potentieel kunt gaan leven en multidimensionaal leert reizen.

Lemurië
Mount Shasta -Telos


Lichtlichaam activeren voor multidimensionaal bewustzijn

Steeds meer mensen ervaren dat zij op meerdere plekken tegelijkertijd zijn. Je bent op de plek waar je fysiek aanwezig bent, maar ook op andere plekken op Aarde en in de kosmos in de hogere dimensies. Vorige levens blijken opeens geen vorige levens te zijn, maar bewustzijnsvelden waar jij nog steeds contact mee kunt maken en waarin delen van jouw ziel nog steeds leven. Dit geldt dus ook voor jouw zielendelen die verbonden zijn met Lemurië, Atlantis en jouw kosmische oorsprong; jouw sterrenthuis.

Deze multidimensionale ‘reizen’ maak je met je lichtlichaam. De kennis en wijsheid die jij in je draagt uit jouw vorige en parallelle levens kun je op deze manier terughalen naar je 3D dag-bewustzijn en integreren in je werk en dagelijks leven.

Het lichtlichaam is het energetisch veld om jou heen, waarmee jij via jouw 17-delig chakra systeem verbonden bent. In deze tijd van diepgaande transformatie en opschoningsprocessen is het van belang dat je lichtlichaam (ook wel Merkaba genoemd) zuiver en geactiveerd is. Want hoe zuiverder en hoger de frequentie van jouw lichtlichaam is, hoe sterker jouw verbinding is met de dimensies waarin jouw helpers, gidsen, (kosmisch) lichtteam en ook de wezens van Lemurië leven. Hierdoor wordt samenwerken met hen veel makkelijker en ontvang je spontane heldere inzichten die helpen bij het neerzetten van jouw zielentaak. Zij zijn er immers om jou hierbij te ondersteunen.

Het is dus van belang dat je lichtlichaam schoon en geactiveerd is, zodat je deze reizen veilig kunt maken. Een geactiveerd lichtlichaam helpt om spiritueel verder te kunnen groeien, je energie te versterken en zuiver te houden.

Tijdens sessies die ik met mensen heb, laat ik me intuïtief leiden door mijn hoger Zelf, mijn lichtteam en die van de persoon die ik begeleid. Je kunt dit zien als inwijdingen en Licht-activaties die diepgaande zuiveringsprocessen op een zachte manier in gang zetten.

Lemurië


Afstemmen op Lemurië

Wanneer je je wit afstemmen op Lemurië is het van belang dat je je trillingsfrequentie dusdanig verhoogt, dat deze overeenkomt met de 5e dimensie of hoger. Dit doe ik zelf door veel in stilte en in de natuur te verblijven en heel bewust te kiezen waar ik mijn aandacht en energie aan geef. Het werken met edelstenen en kristallen schedels en het eten van gezonde voeding helpen mij ook om in een hoge frequentie te blijven.

Wanneer je je trillingsfrequentie wilt verhogen, is het van belang dat je oude (pijn)stukken, patronen en overtuigingen die jou niet meer dienen gaat helen en transformeren. Meer hierover lees je in mijn blogs Heel je innerlijke kind, Emotionele Blokkades loslaten, Vorige levens helen en Familiebanden loslaten.


Als jij wilt weten met welke lichtwezens jij verbonden bent en met hen wilt leren samenwerken, dan kan ik je daarbij helpen. Ik heb een sterke verbinding met de lichtwereld, waaronder Lemurië en verschillende planeten en sterrenstelsels en het is mijn missie om mensen te helpen de overstap te maken naar de nieuwe tijdlijn, waarin wij vanuit een kosmisch (multidimensionaal) bewustzijn leven. De wezens van Lemurië zijn er klaar voor om zich met je te verbinden!

In de Soul Star Sessions die ik aanbied, breng ik je contact met jouw hogere wezensdelen, je lichtteam en ontvang je een activatie van jouw kosmische blauwdruk. Een unieke, diepgaande sessie die ik heb doorgekregen van mijn kosmisch lichtteam en Aartsengel Metatron.

Soul Star Session


Of bekijk hier mijn gehele aanbod.

Liefs Barbara

Lemurië

Op de hoogte blijven van mijn inspiratie en activiteiten: Meld je hier aan voor mijn Lichtmail.

Delen met je netwerk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *