Lemurië
Ascensie,  Multidimensionaal bewustzijn,  Nieuwe Aarde,  Nieuwe Tijd,  Spiritueel ontwaken,  Spirituele Coaching

Lemurië, de Midden Aarde en de Blauwe wezens van Sirius

Voel jij je aangetrokken tot Lemurië? De lichtwerkers die in deze tijd de roep voelen om vanuit hun ziel en zielsmissie te gaan leven, hebben in hun vorige levens vaak als healer, hogepriesteres of dienaar van het Licht in Lemurië gewerkt en zijn in deze tijd weer naar de Aarde gekomen om te helpen bij de bewustzijnsshift die momenteel op Aarde gaande is.

Verlang jij naar de tijd van Lemurië en wil je weer in contact komen met jouw hogere wezensdelen die met die tijd verbonden zijn? In dit blog lees je hoe je hiermee in contact kunt komen en wie de blauwe wezens van Lemurië precies zijn.

De Blauwe wezens van Lemurië in de Midden Aarde

Toen Lemurië ten onder ging, hebben veel Lemurische wezens zich in de Midden Aarde verscholen. Zij leven daar in de 5e dimensie en wachten totdat wij zover zijn om ons met hen te verbinden. Het zijn onze zielenbroeders en -zusters die ons graag willen bijstaan bij onze missie op Aarde en bij de shift waar de Aarde momenteel doorheen gaat. Inmiddels is de frequentie op Aarde dusdanig verhoogt, dat deze lichtwezens zich ook óp Aarde laten zien.

Veel van deze Lemurische wezens zijn dezelfde wezens als de Blauwe Ster Familie (Blue Star Family) van Sirius en als de lichtwezens van de Plejaden. Wanneer je je aangetrokken voelt tot Lemurië, heb je waarschijnlijk ook een sterke verbinding met Sirius en de Plejaden en weet je dat je een taak hebt in deze tijd. Je mag het blauwe licht van Lemurië, Sirius en de Pleijaden herinneren en activeren in jezelf en dit Licht inzetten tijdens healings en energiewerk dat je doet. Dit Lemurische blauwe licht heelt, activeert, transformeert en transmuteert het DNA, de Blauwdruk van iemand en brengt diepgaande opschoningsprocessen op gang.

Deze blauwe wezens zie ik sinds een aantal jaar wanneer ik in de natuur ben. De eerste keer was in 2018, toen ik op de hei liep, en raakte mij diep. ‘Eindelijk!’ dacht ik, ‘daar zijn ze, mijn zielsfamilie’. De afgelopen jaren heb ik via mijn multidimensionale Zelven (de wezens die ik ben in de hogere dimensies) en de lichtwezens waarmee ik verbonden ben, informatie en inzichten ontvangen die ik nu mag doorgeven en inzetten bij de sessies die ik geef. Zodat steeds meer mensen vanuit hun hart en ziel zich met deze wezens van Lemurië kunnen verbinden en de boodschappen kunnen ontvangen die hen ondersteunen op hun pad van ascensie en het verwezenlijken van hun zielsmissie.

Toegang tot Lemurië: Mount Shasta – Telos

Er zijn op Aarde verschillende toegangspoorten die leiden naar de Midden Aarde en de Kristallijne Steden in de Aarde, waaronder Lemurië. Met je lichtlichaam kun je naar die plekken toe reizen. Zelf heb ik contact met de wezens van Telos (Mount Shasta, Amerika). Eén van mijn parallelle Zelven leeft daar en het is voor mij heel makkelijk om daar met mijn lichtlichaam naar toe te reizen.

Tijdens de sessies die ik met mensen heb, word ik intuïtief naar Telos geleid. Wanneer het de bedoeling is dat ik iemand in contact breng met Lemurië en zijn/haar zielenbroeders -en zusters, ontvang ik het signaal van hen dat ik dit mag gaan doen. Ik word dan intuïtief naar Telos geleid en geef via channeling en afstemming de boodschappen van hen door. Dit geeft een gevoel van thuiskomen en her-inneren. Jouw Lemurische Zelf-deel wordt hierdoor geactiveerd en geïntegreerd en alle wijsheid die jij in je draagt, die verbonden is met deze tijd(lijn), herinnerd.

Lemurië
Mount Shasta -Telos

Deze Soul Star Sessions bestaan altijd uit een combinatie van (sound)healing, reading en Lichttaal DNA-Activaties. De inzichten en energieoverdracht die je tijdens deze sessie krijgt, helpen bij het volbrengen van je zielsmissie, het verhogen van je frequentie en bij het in contact komen met je ziel en ware essentie.

Tijdens deze afstemming met Lemurië wordt jouw kosmische Blauwdruk en lichtlichaam geactiveerd. Zielendelen stromen terug, zodat je vanuit je volledig potentieel en vanuit multidimensionaal bewustzijn kunt gaan leven.


Lichtlichaam activeren voor multidimensionaal bewustzijn

Steeds meer mensen ervaren dat zij op meerdere plekken tegelijkertijd zijn. Je bent op de plek waar je in jouw 3D-dagbewustzijn fysiek aanwezig bent, maar ook op andere plekken op en in de Aarde en in de kosmos in de hogere dimensies. Vorige levens blijken opeens geen vorige levens te zijn, maar bewustzijnsvelden waar jij nog steeds contact mee kunt maken en waarin delen van jouw ziel nog steeds leven. Dit geldt dus ook voor jouw zielendelen die verbonden zijn met Lemurië, Atlantis en jouw kosmische oorsprong; jouw sterrenthuis.

Deze multidimensionale ‘reizen’ maak je met je lichtlichaam. De kennis en wijsheid die jij in je draagt uit jouw vorige en parallelle levens kun je op deze manier terughalen naar je 3D dag-bewustzijn en integreren in je werk en dagelijks leven.

Het lichtlichaam is het energetisch veld om jou heen, waarmee jij via jouw 17-delig chakra systeem verbonden bent. In deze tijd van diepgaande transformatie en opschoningsprocessen is het van belang dat je lichtlichaam (ook wel Merkaba genoemd) zuiver en geactiveerd is. Want hoe zuiverder en hoger de frequentie van jouw lichtlichaam is, hoe sterker jouw verbinding is met de dimensies waarin jouw helpers, gidsen, (kosmisch) lichtteam en ook de wezens van Lemurië leven. Hierdoor wordt samenwerken met hen veel makkelijker en ontvang je spontane heldere inzichten die jou helpen bij het neerzetten van jouw zielentaak. Zij zijn er immers om jou hierbij te ondersteunen.

Het is dus van belang dat je lichtlichaam schoon en geactiveerd is, zodat je deze reizen veilig kunt maken. Een geactiveerd lichtlichaam helpt om spiritueel verder te kunnen groeien, je energie te versterken en zuiver te houden. Tijdens sessies die ik met mensen heb, wordt het lichtlichaam geactiveerd en ontvang je nieuwe Lichtcodes, activaties en nieuwe boodschappen die jou helpen in verbinding met de wezens van Lemurië en andere wezensdelen te komen. Zodat jouw spirituele groei zich kan verdiepen, versnellen, verbreden en jij tot de kern komt van wat je op Aarde te doen hebt.

Lemurië


Afstemmen op Lemurië

Wanneer je je wit afstemmen op Lemurië is het van belang dat je je trillingsfrequentie dusdanig verhoogt, dat deze overeenkomt met de 5e dimensie of hoger. Dit doe ik zelf door veel in stilte en in de natuur te verblijven en heel bewust te kiezen waar ik mijn aandacht en energie aan geef. Het werken met edelstenen en kristallen schedels en het eten van gezonde voeding helpen mij ook om in een hoge frequentie te blijven.

Wanneer je je trillingsfrequentie wilt verhogen, is het van belang dat je oude (pijn)stukken, patronen en overtuigingen die jou niet meer dienen gaat helen en transformeren. Meer hierover lees je in mijn blogs Heel je innerlijke kind, Emotionele Blokkades loslaten, Vorige levens helen en Familiebanden loslaten.


Als jij wilt weten met welke lichtwezens jij verbonden bent en met hen wilt leren samenwerken, dan kan ik je daarbij helpen. Ik heb een sterke verbinding met de lichtwereld, waaronder Lemurië en verschillende planeten en sterrenstelsels en het is mijn missie om mensen te helpen de overstap te maken naar de nieuwe tijdlijn, waarin wij vanuit een kosmisch (multidimensionaal) bewustzijn leven. De wezens van Lemurië zijn er klaar voor om zich met je te verbinden!

Bekijk mijn aanbod


Liefs Barbara

Lemurië


Op de hoogte blijven van mijn inspiratie en activiteiten: Meld je hier aan voor mijn Lichtmail.

Delen met je netwerk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *