leeuwenpoort 2024
Ascensie,  Leeuwenpoort,  Lichtwerk,  Multidimensionaal bewustzijn,  Spiritueel ontwaken

Leeuwenpoort 2024: The Golden Lions Gate Portal

Dit jaar op 8 augustus 2024, stappen wij een krachtig en zeer uniek Portaal binnen, namelijk de 8-8-8- Gouden Leeuwenpoort!

Dit jaar 2024, is een 8-jaar, wat op zich al een hele krachtige energie met zich meebrengt. De 8 staat voor uitlijning en integratie van jouw Kosmische Zelf en Aarde-Zelf. Wanneer deze twee met elkaar gaan samenwerken, vindt er uitlijning en integratie van jouw hoger Zelf-delen plaats en kun jij vanuit jouw ware potentieel jouw zielsmissie gaan vormgeven.

De 8 staat ook voor oneindigheid, infinity, en symboliseert het oneindige potentieel waarmee jouw ziel en dus jouw bewustzijn verbonden is.

Ook de Drakenkracht is verbonden met de 8, wat betekent dat dit jaar veel mensen zullen ontwaken voor de Drakenkrachten. Als je gaat werken met deze krachten, zul je diepgaande opschonings en zuiveringsprocessen ervaren in jezelf, want de draken zijn krachtige helpers die enorm veel Licht in zich dragen!

Met name de lichtwerkers, starseeds, bewuste zielen, voorlopers en wayshowers zullen de energetische shifts, downloads, upgrades en lichtfrequenties van dit jaar gaan voelen. De frequentie van de Aarde zal zich in dit 8-jaar in steeds sneller tempo gaan verhogen.

De Gouden Leeuwenpoort dit jaar is dan ook extra krachtig en speciaal, want op die dag staat de 8 maar liefst drie keer in onze datum-telling. De Heilige Drie-eenheid, de Piramide, is hiermee volledig geactiveerd en stromend, wat betekent dat je steeds meer in verbinding komt met het eenheidsbewustzijn, het Witte Licht; de Christus in je Zelf.

Leeuwenpoort 2024: Leef je ware potentieel en zielsmissie

De Leeuw staat voor innerlijke Kracht, je mannetje (en vrouwtje) staan. Hij staat in verbinding met de kleur goud en geel, wat resoneert met het 3e chakra. De Leeuw brult en betreedt zijn troon. Met andere woorden: de kracht van de Leeuw zorgt ervoor dat je jezelf serieus neemt en dat je jezelf laat zien aan de wereld. In en vanuit verbinding met jouw Lichtkracht. De wereld heeft jouw Licht nodig!


Het mannelijke en vrouwelijke in jezelf in balans brengen

Ter voorbereiding op dit krachtige 8-8-Portaal gaan we eerst het 7-7-Portaal in, op 7 juli 2024. De 7 staat voor het zachte en krachtige vrouwelijke; de Feline-energy, ofwel de Leeuwen Godin in ons die dieper mag gaan ontwaken. Deze kracht hebben we nodig om het goddelijke mannelijke en goddelijke vrouwelijke in onszelf in balans te kunnen brengen.

Wanneer de Leeuwen Godin haar ‘vrouwtje’ staat (ofwel: wanneer je deze energie belichaamd), is zij in staat haar wederhelft, de Leeuwen Koning, te verwelkomen in haar leven. Het Heilige huwelijk zal dan IN jezelf plaatsvinden, waardoor jij vanuit eenheid, heelheid, rust en Alignment jouw ware zielsbestemming en potentieel kunt gaan ervaren én delen.

Tijdens de ‘7-7-2024 Temple of Light Activation’ zullen de kwaliteiten van de Leeuwen Godin geactiveerd worden. Denk aan kwaliteiten als het aangeven van je grenzen, je behoeften, voor jezelf opkomen en je Leeuwen-Lichtkracht belichamen.

Zodat op 8 augustus, tijdens de 8-8-8-Leeuwenpoort, de Leeuw zich bij haar kan voegen en er een samenwerking tussen beide delen kan plaatsvinden!

leeuwenpoort 2024


De Leeuwenpoort 2024 versterkt de Egyptische Tijdlijn

Veel lichtwerkers die nu op Aarde zijn geïncarneerd hebben in hun vorige levens in Egypte geleefd. Zij dragen de kennis en wijsheid in zich vanuit de piramides. Het zijn de Healers, hogepriesteressen, oude zielen die zichzelf weer mogen gaan herinneren en hun wijsheid mogen gaan delen.

Omdat de Leeuwenpoort 2024 extra krachtig is, is de uitlijning met Sirius en daarmee met Egypte ook extra sterk. Door samen te werken met Isis, Toth, de Blue Avians, Sirian Starseeds en de Gouden lichtwezens waarmee jij verbonden bent, zal jouw multidimensionaal bewustzijn zich tijdens deze 8-8-8- Leeuwenpoort veel meer gaan verdiepen. Wanneer je je afstemt op de Gouden Top van de piramide, kun je de Gouden Lichtcodes die daar liggen opgeslagen ontvangen en integreren in jezelf, en zal jouw Gouden Blauwdruk dieper worden geactiveerd.

Leeuwenpoort 2024


Activatie 8e chakra: het zielenster chakra

Tijdens de Leeuwenpoort 2024 zal ons 8e chakra, het zielenster chakra, dat boven ons hoofd zit, worden uitgelijnd met ons ware potentieel en Blauwdruk. In dit chakra ligt alle informatie over jouw Blauwdruk opgeslagen, dus wanneer dit chakra wordt geactiveerd zal er een verdieping komen in jouw spirituele groei en bewustzijn. Via het zielenster chakra kun je je verbinden met het Christusbewustzijn, het eenheidsbewustzijn en kun je naar het 9e chakra reizen, het Sterrenpoort chakra, waardoor de verbinding met jouw sterrenthuis wordt versterkt.

Het zielenster chakra is verbonden met het aarde-ster chakra, wat onder je voeten zit. Hoe meer die twee chakra’s met elkaar samenwerken, des te hoger je trilling wordt en hoe meer Licht je in jezelf kunt opnemen. Via heilige geometrische symbolen, lichttaal en klank/zang kun je deze chakra’s ‘upgraden’ naar een hoger level en kom je in contact met jouw multidimensionale zielendelen.

Erken de Hogepriesteres in jou

Wanneer de Hogepriesteres in jou weer erkend en belichaamd wordt, zal er een kracht vrijkomen die ervoor zorgt dat jij vanuit authentiek leiderschap, overgave en vertrouwen jouw zielenpad gaat bewandelen en je missie gaat leven. Oude patronen en overtuigingen kunnen worden losgelaten wanneer je inziet dat jij een voorloper bent en hier bent om het hogere Plan op Aarde te dienen. De goddelijke vrouwelijke creatiekracht in jou mag ontwaken.

Als dienaar van het Licht hoor je het voortouw te nemen en het voorbeeld te geven aan hen die na jou komen. Erken wie je bent, mooi mens. De tijd is nu!

8-8-8-Temple of Light Activation

Wil jij met de kracht van deze bijzondere 8-8-8-Leeuwenpoort samenwerken en diepgaande transformatie in jezelf ervaren? Op 8 augustus 2024 geef ik een zeer unieke LIVE Temple of Light Activation in Lage Vuursche @Code 49.

Tijdens deze bijzondere 8-8-8-Golden Lions Gate Portal ontvang je nieuwe downloads, lichtcodes, channelings, inzichten, multidimensionale healing en DNA-Activaties, zodat jij in verbinding komt met jouw ware potentieel, kosmische goddelijke Blauwdruk en zielenplan.

We werken met de kosmische energieën, (Midden) Aarde-wezens, drakenkrachten, galactische lichtwezens, de eenhoorns, met het Egyptische Veld, Lemurië, Atlantis en met het gouden Lichtraster van Moeder Aarde.

Een unieke, diepgaande, multidimensionale Reis die je nog lang bij zal blijven…

leeuwenpoort 2024


Je vindt alle informatie via deze link:

8-8-2024 Temple of Light Activation


Begeleiding bij jouw zielenpad

Voel jij het verlangen om vanuit vrijheid, rust en vertrouwen jouw missie vanuit jouw Blauwdruk en ware essentie vorm te geven en uit te dragen? Voel je welkom om contact met mij op te nemen. De wereld wacht op jouw Licht!

Bekijk mijn aanbod

Liefs Barbara


Op de hoogte blijven van mijn inspiratie en activiteiten? Meld je hier aan voor mijn Lichtmail.


Delen met je netwerk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *