Je krijgt van mij op jouw energie afgestemd kristal-advies, zodat je ook na de sessie ondersteunt blijft. Als je zelf edelstenen of kristallen hebt, mag je die meenemen naar het gesprek, dan kan ik me afstemmen op wat die stenen voor je (kunnen) betekenen. Het is ook mogelijk dit op afstand te doen.

Ik leer je hoe je met kristallen kunt communiceren en op welke wijze ze kunnen bijdragen aan jouw welzijn en bewustwordingsproces.¬†Ook zal ik je laten weten hoe je door het gebruik van edelstenen je chakra’s in balans kunt brengen. Edelstenen en kristallen werken niet alleen op je energetische lichaam, maar ook op je mentale, emotionele en fysieke lichaam. Omdat elke steen en ieder persoon uniek is, zijn er geen algemene adviezen te geven over het gebruik van kristallen. Door mijn heldervoelendheid en brede kennis over de kristalwereld, kan ik specifiek op jouw energie afgestemd kristal-advies geven.

Ik combineer Edelsteen/Kristal-advies met Holistisch Coaching en Healing/Energiewerk en kan je op die manier vanuit breed perspectief verder helpen.

Neem contact op

Lees hier de ervaringen van anderen

Delen met je netwerk?