kosmisch bewustzijn
Ascensie,  Lichtwerk,  Multidimensionaal bewustzijn,  Nieuwe Aarde,  Nieuwe Tijd,  Spiritueel ontwaken,  Spirituele Coaching,  Starseeds

Leven vanuit Kosmisch Bewustzijn

De aarde en wij mensen gaan naar een steeds hogere trillingsfrequentie. Hierdoor groeien wij steeds meer naar een kosmisch bewustzijn. De overgang naar de Nieuwe Aarde en de nieuwe Kosmische Mens is in volle gang. Deze transitie is bijzonder, want het is nooit eerder voorgekomen dat de mens in een fysiek lichaam ‘in levende lijve’ ascendeert.

Er stroomt vanuit de Grote Centrale Zon steeds meer Licht naar de aarde, met alle nieuwe lichtcoderingen die daarbij horen. Deze lichtcodes bevatten informatie, downloads en imprints die ons kosmisch bewustzijn activeren en dus helpen vanuit een kosmisch bewustzijn te gaan leven. Het is daarom van belang dat je regelmatig in de zon verblijft (zonder zonnebril en zonnebrandcrème), zodat jouw lichaamscellen, DNA en pijnappelklier de nieuwe lichtcodes kan opnemen. In dit blog lees je wat kosmisch bewustzijn precies is en hoe je vanuit dit bewustzijn kunt gaan leven.

Wat houdt kosmisch bewustzijn in?

Leven vanuit kosmisch bewustzijn houdt in dat je vanuit een hoger, multidimensionaal bewustzijn leeft en moeiteloos kunt afstemmen op multidimensionale velden en werkelijkheden op aarde en in de kosmos. Je ervaart dat alles één is en dat alles wat zich buiten jou bevindt (waar dan ook) zich ook in jou bevindt (en andersom). Je voelt je verbonden met het goddelijke in jezelf en buiten je en kunt moeiteloos contact maken met de essentie van Al-dat-Is. Of het nu een boom, steen, dier, mens of lichtwezen uit de hogere dimensies is; vanuit kosmisch bewustzijn is het makkelijk om contact te maken met de ‘wezens-energie’, de goddelijke essentie ervan.

Wanneer je groeit in bewustzijn, gaat je systeem (je lichaam, aura en andere wezensdelen) steeds meer Licht bevatten en wordt het steeds makkelijker om met energie en lichtvelden te communiceren in en om je heen. Het maakt niet meer uit of iets ver weg is of dichtbij, want de begrippen tijd en afstand verdwijnen. Alles bestaat in het ‘hier en nu’ en vanuit nulpunt-energie kun je creëren wat jij wilt.

Leven vanuit een kosmisch bewustzijn houdt in dat je de verantwoordelijkheid neemt over wat je ervaart, doet, denkt of zegt en dat je vanuit jouw scheppingskracht jouw werkelijkheid vormgeeft.

kosmisch bewustzijnLeven en werken vanuit kosmisch bewustzijn houdt ook in dat je contact hebt met jouw galactische begeleiders en jouw komische vrienden en familie die jou bijstaan gedurende jouw reis op aarde. In plaats van te denken dat zij ‘daar’ zijn en jij ‘hier’, zul je vanuit kosmisch bewustzijn ervaren dat zij naast je staan en dat je met hen kunt gaan samenwerken. Ook ervaar je dat jouw bewustzijn uit zoveel meer lagen bestaat dan de fysieke 3D-werkelijkheid; je bent letterlijk oneindig bewustzijn en bestaat in oneindig veel vormen en werkelijkheden.

Zielendelen integreren voor een kosmisch bewustzijn

We hebben als mens op verschillende planeten, sterrenstelsels en universa ervaringen opgedaan. Hoe meer je je bewustzijn verhoogt, hoe makkelijker je met jouw andere wezensdelen (zielendelen) contact kunt maken en kunt gaan samenwerken. De hogepriesteres, de sjamaan, het sterrenwezen; alles wat je vanuit lineaire tijd gezien ooit bent geweest, bent je vanuit kosmisch perspectief nog steeds. Wanneer je jouw verloren of vergeten zielendelen gaat ophalen en integreren in jezelf, kun je vanuit jouw ware potentieel gaan leven en werken. En dat is precies de bedoeling van deze tijd; samenwerken met alle velden waarmee je vanuit jouw Licht in verbinding staat en vanuit jouw zielsfrequentie jouw zielsmissie vormgeven.

Meer over het integreren van zielendelen en hoe je jouw volledig potentieel kunt gaan belichamen, lees je in de Soul Star Sessions die ik geef.


Lineaire tijd en afstand verdwijnen

Wanneer jouw kosmisch bewustzijn zich opent, zul je steeds meer ervaren dat lineaire tijd verdwijnt. Je zult ontdekken dat je behalve in jouw 3D-werkelijkheid op veel meer plekken in hetzelfde moment aanwezig bent en dat het begrip ‘afstand’ ook niet meer bestaat. Om contact te maken met jouw sterrenthuis is het niet meer nodig te ‘reizen’ (zelfs niet in bewustzijn), want je bent én hier én daar, tegelijkertijd. Je leeft dus parallelle levens, in parallelle werkelijkheden en bent zelf de vormgever van jouw werkelijkheid. Alles wat je uitzendt, ontvang je en overal waar je je op focust, krijg je meer van.

Als ik in de natuur loop, zie ik de lichtschepen van onze galactische vrienden vliegen. Dit is voor mij heel normaal. Ook heb ik regelmatig contact met de piramides, waar ik vanuit één van mijn multidimensionale Zelven ook leef. Deze zie ik soms letterlijk in de natuur staan en ik heb informatie doorgekregen over waar de etherische piramides op aarde staan. De etherische piramides zijn toegangspoorten voor de galactische en kosmische reizigers die hun taak op aarde komen uitvoeren. Ik help deze toegangspoorten vanuit mijn parallelle Zelf schoon en zuiver te houden.

kosmisch bewustzijn


Deze etherische piramides staan in contact met de 3D-piramides op aarde en dus met alle kennis en wijsheid die nodig is om de aarde en mensen tot een kosmisch bewustzijn te laten groeien. Zodat een ieder in vrijheid, liefde en licht kan gaan leven, vanuit het licht-wezen dat ze zijn, in samenwerking met de vele creaties van Licht die er zijn.


Hoe kom je tot een kosmisch bewustzijn?

Om tot een kosmisch bewustzijn te komen, is het van belang dat je oude pijnstukken, trauma’s, emotionele blokkades, innerlijk kind-delen en ervaringen uit vorige levens gaat helen en transformeren in jezelf. Hoe meer je het oude loslaat, des te meer ruimte er komt om jouw Licht te belichamen.

Alles wat je ooit hebt meegemaakt aan ervaringen in je huidige leven, maar ook in je vorige levens, zit opgeslagen in je lichaamscellen. Doordat je lichaam en dus ook je cellen in deze tijd naar een steeds hogere trilling gaan, worden oude pijnstukken, patronen en overtuigingen die niet in een kosmisch bewustzijn passen letterlijk losgetrild en komen aan de oppervlakte, met als doel deze te helen en transformeren. Hierdoor wordt je trillingsfrequentie steeds hoger en ga je je de informatie, kennis en wijsheid die je mee hebt genomen vanuit je vorige en parallelle levens herinneren, zodat jij deze in kunt zetten het verwezenlijken van je zielsmissie.

Veel oude zielen zijn nu op aarde geïncarneerd om de aarde en mensheid te helpen bij het ontwakingsproces dat nu gaande is. En hoe meer jij jouw Licht belichaamd en activeert, hoe vollediger je jouw zielenopdracht kunt gaan verwezenlijken.

Ook je voeding, leefstijl en hoe je omgaat met emoties heeft invloed op jouw trillingsfrequentie en dus op jouw groei naar een kosmisch bewustzijn. Hoe hoger de energetische trilling is van wat je tot je neemt en hoe meer je lagere trillingen loslaat, des te meer jouw bewustzijn zich zal verhogen.

Kosmische samenwerking met Gaia

Hoe meer Licht er in je systeem komt, hoe transparanter je wordt. Je lichaam gaat letterlijk naar een hogere vibratie en groeit steeds meer naar een subtiel energetisch licht-lichaam. We worden meer hybride en komen steeds meer in contact met de hogere lichtvelden waarin de engelen, Opgestegen Meesters, de draken, natuurwezens en onze galactische en kosmische vrienden en -familie leven.

Ook Gaia, Moeder Aarde, heeft verschillende lichtvelden in haar, waar steeds meer mensen contact mee krijgen. De lichtcodes die Gaia in zich draagt, helpen ons DNA te activeren en tot een kosmisch bewustzijn te groeien. Andersom helpen wij Gaia door de lichtcodes die wij vanuit onze sterrenthuizen hebben meegenomen in haar te ankeren/gronden, zodat ook zij verder kan groeien in bewustzijn. Een prachtige kosmische samenwerking dus!

Het goddelijke Plan en ons goddelijk DNA

In ons DNA ligt de Blauwdruk van ons wezen opgeslagen, van wie we in essentie zijn. Wij mensen zijn goddelijke scheppende wezens, nu op aarde om onze goddelijkheid te belichamen. Wanneer ons DNA wordt geactiveerd en wij vanuit alle DNA-strengen gaan leven, wordt het mogelijk vanuit ons volledig potentieel te leven.

De starseeds die nu op aarde zijn geïncarneerd, dragen allemaal stukjes code is zich die, wanneer deze geactiveerd worden, hun DNA activeren. Zij kunnen dan andere mensen helpen bij het activeren van hún DNA. Zo worden de codes ‘gekraakt’ en wordt het ripple-effect van Licht en leven vanuit kosmisch bewustzijn steeds groter.

Steeds meer starseeds herinneren zich de lichttaal die zij vanuit hun kosmische oorsprong en vanuit hun vorige/parallelle levens hebben meegenomen naar de aarde. Deze taal bestaat uit lichtcodes die een activatie zijn voor het DNA. Wanneer je deze codes op zielsniveau overgedragen krijgt, zal er een versnelling plaatsvinden in je spirituele groei en ontwikkeling en zul je oude imprints, ballast, overtuigingen en patronen sneller kunnen loslaten. Deze lichtcodes worden gesproken, gezongen, getekend en in gebaren uitgedrukt in afstemming met je ziel. Meer informatie over de Lichttaal DNA-Activaties die ik geef, vind je hier.

Aartsengel Metatron en zijn gouden staf

Ik krijg de laatste tijd steeds meer door van de lichtwezens die mij helpen bij mijn missie op aarde. Laatst lag ik op de bank en kwam Aartsengel Metatron naast me staan. Hij overhandigde me een grote gouden staf en zei: ‘Nu is het aan jou Barbara. Ik draag het aan jou over. Jij bent hier om het goddelijk DNA van mensen de activeren. Erken het en neem jezelf en je taak serieus’.

Aartsengel Metatron is de engel die op aarde heeft geleefd en ons helpt bij het activeren en herstructureren van ons goddelijk DNA door middel van de heilige geometrie. Jaren geleden kreeg ik een nieuwe download van hem; ik zag met mijn innerlijk oog een enorm grote kubus van Metatron voor me. Maar dan niet de 3D-variant, maar de 5D (en hoger)-variant. Deze nieuwe versie is volledig afgestemd op de Blauwdruk en het DNA van de Nieuwe Aarde en de Nieuwe Kosmische Mens. Het is aan mij om deze energie/download over te brengen aan mensen en neer te zetten op aarde.

kosmisch bewustzijn


Welkom mooie ziel

Voel jij dat je niet voor niets nu op aarde bent? Wil je inzicht in je zielsmissie en in hoe je dit kunt vormgeven? Wil je vanuit kosmisch bewustzijn en jouw volledig potentieel leven en werken, in samenwerking met jouw Helpers en hogere wezensdelen? Als coach, healer, gids en begeleider help ik je graag bij jouw weg van zelfverwezenlijking. Stuur mij gerust een bericht als je kennis wilt maken of een afspraak wilt maken.

Bekijk mijn aanbod

Liefs Barbara

Op de hoogte blijven van mijn activiteiten en inspiratie? Meld je dan hier aan voor mijn Lichtmail.

Delen met je netwerk?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *