innerlijk kind
Holistisch Coaching,  Innerlijk Kind

Heel je innerlijk kind

Ieder mens heeft een innerlijk kind in zich dat gezien, gehoord en gevoeld wil worden. Door allerlei ervaringen uit het verleden dragen we oude pijn met ons mee, waardoor overtuigingen en patronen zijn aangeleerd die in de weg staan om vanuit ons ware Zelf en onze ziel te leven. Vaak worden deze pijn, patronen en overtuigingen van generatie op generatie doorgegeven. De lichtwerkers en hooggevoelige mensen die in deze tijd leven, hebben als zielenopdracht dit te doorbreken. Door er niet meer voor weg te lopen, maar het aan te gaan. De reis naar het innerlijk licht… en daarmee ook naar je innerlijk kind.

Traumatische ervaringen helen

Om te kunnen groeien in bewustzijn en jouw Licht ook daadwerkelijk neer te kunnen zetten op Aarde, is het van belang dat intense en traumatische ervaringen en blokkades in al je energiecentra (chakra’s) geheeld worden. Zowel de ervaringen uit dit leven als uit vorige levens.

Veel hooggevoelige mensen leven met name vanuit hun hogere chakra’s, omdat de pijn juist vaak in de onderste drie chakra’s ligt opgeslagen; het wortelchakra, heiligbeenchakra en zonnevlechtchakra. Wanneer je deze pijn niet transformeert, kan jouw wezen (je ziel) niet goed landen in je lichaam. Het lukt dan niet om te gronden, terwijl dat juist van belang is als je vanuit je ziel (en zielsmissie) wilt gaan leven. Hoe dieper je gronding, hoe meer Licht je kunt belichamen en hoe steviger je jezelf neer kunt zetten op Aarde. Je kunt je zielsmissie dan in rust en vertrouwen vormgeven en uitdragen.

innerlijk kindHeling van je innerlijk kind

Als je als kind dingen hebt meegemaakt die niet veilig voor je voelden of als je je niet gezien of gehoord hebt gevoeld vroeger, is het van belang dat je dit gaat helen in jezelf. Het is belangrijk dat jouw innerlijk kind zich veilig voelt bij je en dat hij/zij zichzelf mag zijn. Een blij, vrij innerlijk kind voelt vreugde, passie en liefde voor zichzelf en de wereld waarin hij/zij leeft. Je mag jezelf deze reis gunnen, want je bent het waard! Je ouders konden jou misschien niet geven waar jij behoefte aan had, maar jij kunt het nu wel aan jezelf geven.

Voor veel mensen is het lastig om contact met hun innerlijk kind te maken. Er kan verdriet, angst of boosheid naar boven komen wanneer je jouw innerlijk kind ontmoet, waar je liever voor weg loopt. Toch is het belangrijk dat de relatie met je innerlijk kind wordt geheeld. Een goede verbinding met je innerlijk kind zorgt ervoor dat je heelheid in jezelf ervaart. Je hebt de liefde, goedkeuring, toestemming en bevestiging van anderen niet meer nodig en kunt je eigen vader en moeder zijn. Je voelt je veilig en geborgen van binnenuit. Hierdoor kun je jouw eigen zielenpad gaan bewandelen, in vol vertrouwen in wie je bent.

Voel jij dat je jouw innerlijk kind wilt helen? Wil je je meer thuis voelen op Aarde en meer rust en vertrouwen ervaren in jezelf? Neem gerust contact met me op als je hier begeleiding bij wilt of vragen over hebt.

Bekijk mijn aanbod


Liefs Barbara

Wil je op de hoogte blijven van mijn blog artikelen en activiteiten? Meld je dan hier aan voor mijn Lichtmail.

innerlijk kind

Delen met je netwerk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *