Homepage nieuwe website

Barbara Enkelaar

Spiritueel Coach & Light Activator

Bekijk mijn aanbod

online booking

Mijn naam is Barbara Enkelaar en ben hier om jou in contact te brengen met je ziel en ware essentie, zodat jij kunt gaan leven vanuit wie je werkelijk bent en jouw ware potentieel en zielsbestemming in dit leven kunt gaan verwezenlijken.

Ik heb het vermogen mij af te stemmen op jouw Goddelijke Blauwdruk, deze te activeren en jou te begeleiden en ondersteunen bij de reis naar je ware  authentieke Zelf.

De coaching, readings, licht-activaties en programma’s die ik aanbied, zijn allemaal bedoeld om jezelf te openen voor jouw lichtkracht en los te laten wat niet meer dienend is voor jouw zielenpad. Ik werk vanuit mijn hart en ziel en multidimensionale bewustzijn, in samenwerking met mijn galactisch Lichtteam en heb de gave om de boodschappen die ik doorkrijg van de spirituele wereld, Gaia en de Bron door mij heen te laten stromen en te delen met jou.

Je bent van harte welkom om jouw pad van ontwaken en herinneren samen met mij te belopen, zodat je meester wordt van jouw leven en werkelijkheid en jouw aandeel kunt gaan leveren aan de shift waar we in zitten.

Via onderstaand aanbod lees je hoe ik je hierbij kan ondersteunen.

Spirituele Coaching

1 uur €99,-

Meer informatie

Nu boeken

 

Reading

1 uur €99,-

Meer informatie

Nu boeken

 

Lichttaal Activatie

Per afstemming €88,-

Meer informatie

Nu boeken

 

Inner Light Journey

1:1 Traject 4-6 maanden

Meer informatie

Nu boeken

 

Coaching hooggevoelige kinderen

1 uur €88,-

Meer informatie

Nu boeken

 

Open Your True Essence

Online (groeps) programma

4 maanden

€888,-

Meer informatie