Lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Jouw ziel heeft ervoor gekozen een uniek pad te bewandelen in dit leven. Je bent geboren met een uniek levensdoel, bezit unieke gaven en talenten en hebt specifieke levenslessen te leren. Mijn werkwijze is erop gericht jouw bewustzijn op deze vlakken te vergroten en je te helpen in contact te komen met jouw innerlijke kracht, eigen-wijsheid en zielenmissie en hier in verbinding mee te blijven.

Tijdens de gesprekken gaan we kijken waar patronen en overtuigingen vandaan komen en zal ik je stimuleren om wat jou niet meer ondersteunt, los te laten. Alles mag er zijn en krijgt de ruimte. Je krijgt van mij verschillende oefeningen en opdrachten mee waar je mee aan de slag gaat en die we in een volgende sessie bespreken.

Ik laat me tijdens een sessie leiden door mijn intuïtie en kan hierbij gebruik maken van Innerlijk Kind-Werk, Orakel/Inzichtkaarten, de helende kracht van Affirmaties en verschillende energetische oefeningen & healingtechnieken. Door het inzetten van kristallen en edelstenen tijdens en ook na de sessie word je extra ondersteund. Ik werk samen met de engelen, Lichtwezens en jouw Hogere Zelf en zal je helpen steeds meer in contact te komen met wie jij werkelijk bent.

Meer informatie over mijn werkwijze vind je hier:

Neem contact op

Lees hier de ervaringen van anderen

Delen met je netwerk?