orakelkaarten

Hoe werken orakelkaarten

Het werken met orakelkaarten is een eeuwenoude methode om meer inzicht en ondersteuning in een situatie te krijgen. De manier waarop ze werken, is gebaseerd op de universele wet van de aantrekkingskracht, wat inhoudt dat de energetische trilling van de vraag die wordt gesteld automatisch de kaarten aantrekt met de juiste energie en antwoorden.

Elke deck met orakelkaarten heeft een eigen energie en is met een specifiek doel gemaakt. Er zijn kaartendecks die bedoeld zijn om de boodschappen van de engelen over te brengen, maar ook decks die verbonden zijn met Gaia (Moeder Aarde), de natuurwezens, de Opgestegen Meesters of andere lichtwezens.


Gebruik je intuïtie

Als je zelf met orakelkaarten wilt gaan werken, is het van belang dat je je eigen intuïtie volgt bij het kiezen van de juiste kaarten. Je mag erop vertrouwen dat je naar de juiste kaarten wordt geleid.

Stel hardop of in gedachten je vraag en zorg ervoor dat dit een open positief gestelde vraag is. Dus niet: ‘Kan ik niet beter stoppen met deze baan?’ maar: ‘Welke boodschappen hebben jullie voor mij over mijn huidige werk?’

Je schudt de orakelkaarten eerst en kunt ze in een waaier voor je leggen, of je schudt ze en laat tijdens het schudden de juiste kaarten eruit vallen. Niets is toeval, dus vertrouw erop dat de orakelkaarten die eruit vallen de juiste zijn.

Het kan zijn dat je antwoorden krijgt die in eerste instantie niets te maken lijken te hebben met de vraag die je hebt gesteld. Maar je mag erop vertrouwen dat het universum, jouw gidsen en helpers precies weten wat goed is voor jou en dat alle kaarten die naar voren komen een boodschap hebben waar je iets aan kan hebben.

orakelkaartenOrakelkaarten inzetten bij een Soul-Reading

Tijdens een Soul-Reading stem ik me af op jouw ziel en zul je precies die boodschappen ontvangen die jou op dat moment het beste verder kunnen helpen. Ik heb verschillende orakelkaarten decks die ik kan inzetten tijdens de reading. Afhankelijk van jouw vraag, jouw wensen en waar je nu staat in jouw zielsontwikkeling zal ik invoelen en afstemmen welke kaartendecks het meest geschikt zijn. Ik werk samen met het universum, jouw gidsen en helpers, de engelen en jouw hogere Zelf en zal je concrete adviezen en nieuwe inzichten geven.

De Soul-Reading geeft inzicht in jezelf, in de situatie waar je je in bevindt, je zielsmissie en in wat de bedoeling is van jouw zielenpad. Je krijgt inzicht in je levenslessen, zielsbestemming en in wat je los mag laten, zodat je verder komt op jouw pad en in het belichamen van je Lichtkracht.

Behalve het gebruik van orakelkaarten zet ik mijn helderwetende -en heldervoelende vermogens in om jou precies die boodschappen en inzichten te geven die zijn afgestemd op jouw ziel en zielenpad. Tijdens de reading vinden transmissies plaats die jouw Licht bekrachtigen en je verbinden met het eenheidsbewustzijn. Er ontstaat rust en een diepe verbinding met je ziel. Meer informatie over een Soul-Reading lees je hier.

Wanneer je diepgaande heling en transformatie in jezelf wilt ervaren en toe bent aan langere begeleiding, coaching en bekrachtiging van jouw Licht en wilt leven en werken vanuit je ziel en zielsmissie, dan is het Inner Light Journey Traject wellicht iets voor jou. Of bekijk mijn gehele aanbod hier:

Bekijk mijn aanbod

Stuur mij gerust een berichtje als je vragen hebt of wilt kennismaken.

Liefs Barbara
www.zuiver-licht.nl

spiritueel coach


Delen met je netwerk?