Hoe werken orakelkaarten

Het werken met orakel/inzichtkaarten is een eeuwenoude methode om meer inzicht en ondersteuning in een situatie te krijgen. De manier waarop ze werken, is gebaseerd op de universele wet van de aantrekkingskracht, wat inhoudt dat de energetische trilling van de vragen die worden gesteld automatisch de kaarten aantrekt met de juiste energie en antwoorden. Tijdens een consult stem ik me af op jouw energie en vraagstelling en zul je precies die boodschappen ontvangen die jou op dat moment het beste verder kunnen helpen. Ik werk samen met het universum, de engelen en jouw Hogere Zelf en zal je concrete adviezen en nieuwe inzichten geven.

Levensdoelkaarten

Ik gebruik verschillende kaartendecks. Als je bijvoorbeeld inzicht in jouw levensdoel, jouw zielenmissie, wilt krijgen, dan kan ik de Levensdoel-kaarten voor je raadplegen. De edelsteen/affirmatie-kaarten gebruik ik om erachter te komen welke edelstenen en affirmaties jou de komende tijd het beste kunnen ondersteunen. Op deze manier krijg je dus altijd jouw  energie afgestemd advies. Ben je benieuwd naar alle kaartendecks die ik heb? Klik hier voor het overzicht.

Zuiver Licht

Vertrouw op de antwoorden die het universum je te geven heeft ♡

Boek hier jouw gratis oriënterend gesprek