Hoe werken orakelkaarten

Het werken met orakel/inzichtkaarten is een eeuwenoude methode om meer inzicht en ondersteuning in een situatie te krijgen. De manier waarop ze werken, is gebaseerd op de universele wet van de aantrekkingskracht, wat inhoudt dat de energetische trilling van de vraag die wordt gesteld automatisch de kaarten aantrekt met de juiste energie en antwoorden. Tijdens een consult stem ik me af op jouw energie en zul je precies die boodschappen ontvangen die jou op dat moment het beste verder kunnen helpen. Ik werk samen met het universum, de engelen en jouw Hogere Zelf en zal je concrete adviezen en nieuwe inzichten geven.

Het Levensdoel-kaartendeck

Ik gebruik verschillende kaartendecks, elk met een eigen energie en met een specifiek doel gemaakt. Je krijgt dus altijd op jouw energie afgestemd advies. 

Zuiver Licht
Vertrouw op de antwoorden die jouw Hogere Zelf je te geven heeft ♡

Meer informatie over mijn werkwijze vind je hier:

Delen met je netwerk?