Hoe werken orakelkaarten

Het werken met orakel/inzichtkaarten is een eeuwenoude methode om meer inzicht en ondersteuning in een situatie te krijgen. De manier waarop ze werken, is gebaseerd op de universele wet van de aantrekkingskracht, wat inhoudt dat de energetische trilling van de vragen die worden gesteld automatisch de kaarten aantrekt met de juiste energie en antwoorden. Tijdens een consult stem ik me af op jouw energie en vraagstelling en zul je precies die boodschappen ontvangen die jou op dat moment het beste verder kunnen helpen. Ik werk samen met het universum en de engelen en kan je op die manier vanuit een breed perspectief helpen.

orakelkaarten, inzichtkaarten, engelen, wet van de aantrekking

De boodschappen die je krijgt, zijn altijd liefdevol en stimuleren je jouw innerlijke kracht aan te spreken. Je krijgt concrete adviezen waar je mee verder kunt. De reacties die ik heb gekregen van de mensen waar ik een kaartenlegging voor heb gedaan, zijn allemaal heel positief. Vaak ervaren mensen een nieuwe energie, die op het moment van de kaartlegging (en ook daarna) voelbaar is. Ze krijgen nieuwe inzichten in een situatie, voelen zich gesteund en weten welke stappen ze willen gaan nemen.

De kaarten werken behalve op je bewuste ook op je onderbewuste door. Daarom kunnen er na een kaartlegging na verloop van tijd nog nieuwe inzichten bij je naar boven komen en is het raadzaam om een week na de legging nog een keer naar de situatie te kijken. Er kan veel veranderen in zo’n korte tijd, met name in jezelf. Soms hangen er aan een vraagstelling aspecten waar je wellicht zelf nog geen weet van hebt. Deze kunnen bij een kaartlegging (reading) belicht worden. Dit komt omdat het universum/de engelen de achterliggende oorzaak van een situatie of vraagstelling kennen en op die energie antwoorden.

Je krijgt tijdens het consult een duidelijke uitleg over hoe de kaarten van toepassing zijn op jouw situatie. Na afloop van het consult zal ik een kopie van de kaarten naar je mailen, zodat je ze nog eens rustig na kunt lezen.

Ik gebruik verschillende kaartendecks. Als je bijvoorbeeld merkt dat het werk dat je doet niet meer goed bij je past, kan ik de Levensdoel-kaarten gebruiken om je inzicht te geven in wat jouw levensdoel is. Dit is heel verhelderend. De edelsteen/affirmatie-kaarten gebruik ik om erachter te komen welke edelsteen (of edelstenen) en affirmaties jou het best kunnen ondersteunen. Op deze manier krijg je dus altijd op-maat-advies; afgestemd op jouw energie. Als je wil weten welke kaartendecks ik nog meer gebruik, klik dan hier: Kaartendecks.

Zuiver Licht

Vertrouw op de antwoorden die het universum je te geven heeft ♥

Wil jij nieuwe inzichten en ondersteuning in jouw situatie krijgen? Wil je concrete adviezen en erachter komen welke stappen je het beste kunt gaan nemen? Stuur een mail naar info@zuiver-licht.nl of bel 06-44684805. Als je zelf met orakelkaarten wil gaan werken, kan ik je daar ook bij helpen.

Liefs, Barbara.