edelsteen kiezen

Hoe kies je de juiste edelsteen?

Edestenen kunnen bij allerlei soorten klachten worden ingezet, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als energetisch. Ook als je geen specifieke klachten hebt, zullen edelstenen en kristallen je ondersteunen. Ze dragen veel lichtkracht in zich en wanneer je je met een steen verbindt, zal de trilling van die steen worden overgenomen door jouw lichaam en andersom zal jouw energetische trilling worden overgenomen door de steen. Meer informatie over hoe edelstenen precies werken lees je in mijn artikel Hoe werken edelstenen en kristallen?

Hoe kies je de juiste edelsteen?

De beschrijvingen die op internet en in boeken worden gegeven zijn algemeen van aard. Omdat ieder mens en elke edelsteen uniek is en dus een eigen ‘werkwijze’ en bewustzijn heeft, kan een edelsteen voor dezelfde klacht bij de ene persoon goed werken, maar bij de andere persoon niets of weinig doen. Als ik bij aanschaf van een nieuwe steen verschillende stenen met dezelfde naam in mijn hand houd, merk ik duidelijk verschil in trilling tussen de stenen. De ene steen zal dus veel sterker voor mij werken dan de andere, ook al hebben ze dezelfde naam. Mijn advies is dan ook om altijd zelf naar een winkel te gaan en goed te voelen naar welke steen je wordt toe getrokken.

Ook kun je via een foto voelen wat een edelsteen met je doet. Als je een verruiming of activatie voelt in jezelf, dan weet je dat die steen jou goed kan ondersteunen.

Welke edelsteen past bij jou?

Maar welke edelsteen is op dit moment de juiste voor jou? De keuze is enorm, dus meestal niet makkelijk te maken. Dit is de reden dat ik met edelsteenkaarten werk. Ik stem me af op jouw energie en je zult precies die kaarten aangereikt krijgen met de juiste edelstenen erop. Ook krijg ik tijdens een consult vaak nog andere edelstenen door die goed kunnen ondersteunen.

Op de kaarten staan, behalve de gekozen edelsteen, ook affirmaties. Dit zijn krachtige positieve uitspraken die gelinkt zijn aan de edelsteen en aan jouw energie. Het uitspreken van de affirmaties (en deze regelmatig herhalen) zal de werking van de steen versterken en werkt door op je onderbewuste.

Vervolgens kun je een edelsteen kiezen in de winkel. Overigens is het niet per definitie zo dat de mooiste of grootste steen ook de steen is die het meest voor je kan betekenen. Daarnaast kan het per moment en per situatie verschillen welke steen jou het beste ondersteunt. Het gaat er dus om goed te voelen welke steen je het meeste aanspreekt en daarop leren vertrouwen.

edelsteen kiezen

Het werken met kristallen schedels is ook een heel fijne manier om extra ondersteuning en begeleiding te krijgen bij de processen die je als lichtwerker en starseed te doorlopen hebt.

In mijn praktijk geef ik edelsteen-advies ter ondersteuning bij de sessies die ik met mensen heb. Ik bied coaching, healing, soul-readings en lichttaal DNA-activaties met als doel jou te ondersteunen bij het versterken van je lichtkracht en het loslaten van alles wat niet dienend is voor jouw zielsbestemming. Neem gerust een kijkje bij mijn aanbod.

Bekijk mijn aanbod

Liefs Barbara
www.zuiver-licht.nl

spiritueel coach
Delen met je netwerk?