Hoe kies je de juiste steen?

De lijst van toepassingen van edelstenen is oneindig en ze kunnen bij elke klacht worden ingezet, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als energetisch. Ook als je geen specifieke klachten hebt, zullen edelstenen en kristallen je sowieso ondersteunen. De beschrijvingen die op internet en in boeken worden gegeven zijn echter algemeen van aard. Omdat ieder mens en elke edelsteen uniek is en dus een eigen ‘werkwijze’ (energiesysteem) heeft, kan dezelfde steen voor dezelfde klacht bij de ene persoon goed werken, maar bij de andere persoon niets of weinig doen. Als ik bij aanschaf van een nieuwe steen verschillende stenen met dezelfde naam in mijn hand houd, merk ik duidelijk verschil in trilling tussen de drie stenen. De ene steen zal dus veel sterker voor mij werken dan de andere, ook al hebben ze dezelfde naam. Mijn advies is dan ook om altijd zelf naar een winkel te gaan en goed te voelen naar welke steen je wordt toe getrokken. Ik zal dus niet zo snel adviseren om een steen online te kopen, want dan kun je niet voelen wat de energie van de steen met jouw energie doet. Hoewel steeds meer mensen dit ook op afstand kunnen voelen, dus voel zelf wat het beste werkt voor jou.

Welke steen past bij jou?

Maar welke steen is op dit moment de juiste voor jou? De keuze is enorm, dus meestal niet makkelijk te maken. Dit is de reden dat ik met edelsteenkaarten werk. Ik stem me af op jouw energie en zal je laten weten welke stenen jou op dit moment het beste kunnen ondersteunen. Op de kaarten staan, behalve de gekozen edelsteen, ook affirmaties. Dit zijn krachtige positieve uitspraken die gelinkt zijn aan de edelsteen en aan jouw energie. Het uitspreken van de affirmaties (en deze regelmatig herhalen) zal de werking van de steen versterken en werkt door op je onderbewuste.

Vervolgens kun je naar de winkel om de stenen uit te zoeken. Overigens is het niet per definitie zo dat de mooiste of grootste steen ook de steen is die het meest voor je kan betekenen. Daarnaast kan het per moment en per situatie verschillen welke steen jou het beste ondersteunt. Het gaat er dus om goed te voelen welke steen je het meeste aanspreekt en daarop leren vertrouwen.

Lees hier hoe ik op jouw energie afgestemd kristal-advies geef:

Kristal-Afstemming & Advies

 

Lees hier meer over een Soul-Reading:

✨Soul-Reading✨
Delen met je netwerk?