Holistisch Coaching

HET SPEL MET HET UNIVERSUM

HET SPEL MET HET UNIVERSUM

Veel mensen denken nog steeds dat ze enorm veel moeite moeten doen. Om de baan te vinden die bij ze past. Om veel klanten te krijgen. Om veel geld te verdienen. Dit klopt niet. En het past niet meer bij de tijd waar we in leven. Het is mijn opdracht mensen in te laten zien hoe het wél kan; vanuit overgave, gemak en lichtheid. Vanuit authenticiteit. En vanuit grootsheid.

Het enige wat hiervoor nodig is, is bewustzijn. Bewust zijn van waar je je op focust. Bewust zijn van de energie die je uitzendt. En bewust zijn van wat er in de weg staat vanuit je kern, je Soul, te leven. Alles is energie en trekt energie van gelijke hoogte aan. Als jij jouw tribe wil inspireren (en geloof me, iedereen heeft een tribe), dan is het dus van belang dat je goed in verbinding met je Ware Zelf bent. Wanneer je dat bent, zul je automatisch de juiste mensen naar je toe trekken. Met gemak. Vanuit rust. En in alignment.Natuurlijk zal het universum reageren als jij nog blokkades in jezelf hebt, die ervoor zorgen dat je nog niet helemaal jezelf durft te zijn. Of als je nog niet volledig in verbinding met je ziel bent. Het universum dient alleen maar als spiegel. Eigenlijk heel mooi hoe het werkt.

We zijn hier om vanuit onze ziel te leven. Niet om ons aan te passen aan hoe we denken dat het ‘hoort’. Niet om steeds te kijken naar hoe anderen het doen. En niet vanuit ‘moeten’, maar vanuit ‘mogen’. Je mág de keus maken vanuit rust en vertrouwen jouw Soulwork in dit leven uit te dragen. De keus is aan jou.

Als jij de universele wetten wilt gebruiken om jouw zielsmissie te achterhalen en vorm te geven, dan wil ik je daar met alle liefde bij helpen. The choice is yours.

Liefs Barbara
www.zuiver-licht.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.