het heilige vrouwelijke
Ascensie,  Lichtwerk,  Multidimensionaal bewustzijn,  Spiritueel ontwaken,  Zielsmissie

Het heilige vrouwelijke en de goddelijke vrouwelijke creatiekracht

Het heilige vrouwelijke wil ontwaken. Het wil erkend worden en de ruimte krijgen. In ons bewustzijn, in ons lichaam, in ons Zijn. Dit kan alleen als wij haar die ruimte geven. Door onze pijnstukken te transformeren en los te laten. Pijnstukken uit vorige levens, uit dit leven, uit de familielijnen. Hierdoor komt er ruimte in ons lichaam om ons Licht te laten stromen, ook naar het heiligbeen chakra; het chakra waarin onze goddelijke vrouwelijke creatiekracht verborgen ligt.

Het heilige vrouwelijke is eeuwenlang onderdrukt. Omdat er in die zachte kracht een enorme scheppingskracht schuilt die moeiteloos creëert en vormgeeft. Het voelen, meestromen, leven in overgave en vertrouwen, het baren en creëren, zijn kernwaarden die resoneren met de heilige vrouwelijke energie. Wanneer deze energie in ons vrijkomt, komen er oerkrachten vrij die enorm helend en activerend zijn, waardoor Moeder Aarde en de mensheid diepgaand kan transformeren. Het is de bedoeling dat wij in deze tijd met deze oerkrachten gaan samenwerken. Voor het hoogste goed van de gehele Schepping en Al dat Is. Niet vanuit het ego, maar vanuit onze ziel mogen wij deze kracht nu herinneren en activeren in onszelf.

Deze ontvankelijke krachtige energie gaat geheel tegen de ongezonde overheersende mannelijke energie in, waar onze maatschappij op is gebouwd. Deze ongezonde mannelijke kracht zorgt ervoor dat we vanuit het ego, het denken en vanuit geldingsdrang leven. Het moeten presteren, je grenzen overgaan wanneer iets niet lukt en teveel op het ego-gebaseerde patronen en overtuigingen zorgen ervoor dat je een burnout krijgt en juist van je zielenpad af raakt.

Want om in verbinding met je zielenpad te zijn, heb je juist de vrouwelijke zachte kracht nodig, zodat je je kunt afstemmen op je intuïtie en hoger Zelf. En je de heilige stilte en de heilige kennis en wijsheid die met het heilige vrouwelijke verbonden is, in jezelf kunt ophalen, herinneren en activeren. Uiteraard hebben we ook de gezonde mannelijke kracht nodig, want deze kracht zorgt voor gezonde daadkracht, moed en doorzettingsvermogen. Wanneer er balans is tussen het goddelijke mannelijke en goddelijke vrouwelijke ontstaat er rust en eenheid en zijn wij in staat vanuit ‘alignment’ onze zielsmissie te verwezenlijken.

Het heilige vrouwelijke in het heiligbeen chakra

De goddelijke vrouwelijke creatiekracht ligt verborgen in ons tweede chakra; het heiligbeen chakra (zowel bij mannen als bij vrouwen). Dit chakra heet niet voor niets het heiligbeen chakra; het is een heilige plek om in te vertoeven. Wanneer jouw Licht daar gaat stromen, kom je letterlijk tot Leven. De levensvreugde, de creatiestroom, het blije speelse kind, de moeder in ons, de vrouw (en man) die wilt baren en creëren. Leven vanuit overgave en vertrouwen. Innerlijk weten dat je wordt geleid en gedragen. Al deze kwaliteiten liggen opgeslagen in ons heiligbeen chakra.

Het heiligbeen chakra is verbonden met Moeder Aarde. Wanneer dit chakra in balans is, voel je je veilig en geborgen op Aarde en in jezelf. Je ervaart jouw bestaansrecht en waardeert jezelf om wie je bent. Je voelt je vrij om jezelf te uiten en manifesteren en bent in staat om vanuit jouw zielen-energie te creëren.

Het heilige vrouwelijke


Wanneer je je tweede chakra verbindt met Moeder Aarde, kun je de heilige kennis die ligt opgeslagen in de Aarde ontvangen. Kennis uit de lichtsteden in de Aarde, Shamballa, Lemurië, de Walvissen en Dolfijnen Matrix.. jij mag de lichtcodes die vanuit deze plekken naar je toe stromen in je heiligbeen chakra ontvangen. Zodat deze heilige kennis geactiveerd en verspreid kan worden op Aarde.

Veel kennis en wijsheid die jij in je vorige en parallelle levens hebt opgedaan, ligt opgeslagen in je tweede chakra. Deze informatie kan pas vrij komen als je je innerlijke pijnstukken transformeert. Het helen van je innerlijk kind is hierbij essentieel, want deze pijnstukken liggen ook in dit chakra opgeslagen. Hoe meer je oude pijn loslaat, hoe meer ruimte er komt in je lichaam voor jouw ziel om in te dalen. En hoe meer zielendelen je integreert in jezelf, hoe meer je vanuit je volledig potentieel kunt gaan leven.

Maria Magdalena en Yeshua

Maria Magdalena helpt ons om in verbinding met het heilige vrouwelijke te komen en te blijven. Ze helpt om compassie te hebben met onszelf en met de weg die wij op Aarde gaan. Zij werkt samen met Yeshua, die ons helpt om de goddelijke mannelijke kracht in onszelf te activeren. Wanneer beide delen in ons in balans zijn, zijn wij in staat om het witte Christuslicht te ontvangen in ons hart en onze buik en worden wij de Christussen zelf, nu op Aarde om vanuit ons Licht en het Christusbewustzijn te leven.

Isis – de Godin van vrouwelijke kracht

Isis is de Egyptische godin die ons helpt de goddelijke vrouwelijke creatiekracht te activeren in onszelf. Ik werk veel met haar samen, in de Tempels van Licht. Een aantal jaar geleden heb ik een heilig symbool van haar doorgekregen dat helpt om het goddelijke mannelijke en goddelijke vrouwelijke in balans te brengen in onszelf.

Tijdens sessies help ik mensen enerzijds oude pijnstukken en ballast los te laten, anderzijds activeer ik nieuw Licht en nieuwe lichtcodes, o.a. door het geven van Lichttaal DNA-Activaties. Door middel van lichttaal, multidimensionale healing, klank, zang en channeling ontvang je een activatie van jouw Blauwdruk, DNA en goddelijke essentie (Divine Blueprint). Ik werk samen met Toth, Isis, Moeder Aarde en verschillende kosmische Helpers.

het heilige vrouwelijke


Veel lichtwerkers hebben in hun vorige levens als healer of hogepriesteres in de piramides in Egypte gewerkt en zijn in deze tijd weer op Aarde geïncarneerd om de kennis en wijsheid uit die tijd weer te herinneren en activeren in zichzelf, zodat zij dit kunnen inzetten bij het verwezenlijken van hun zielsmissie. Deze kennis en wijsheid hebben zij meegenomen vanuit hun kosmische oorsprong en vanuit hun levens in Atlantis en Lemurië.

Wanneer je je trillingsfrequentie dusdanig verhoogt, zul je ervaren dat tijd een illusie is en dat alle tijdlijnen in het NU bestaan. Je komt weer in contact met jouw hogere wezensdelen en kunt met die delen van je ziel gaan samenwerken.

Het heilige vrouwelijke activeren met de Ankh

De Ankh is een Egyptisch Atlantisch symbool dat in de tijd van Atlantis en Egypte energetisch werd ingezet tijdens healings, zodat de energie-overdracht die plaatsvond dieper ontvangen en verankerd kon worden.

Zelf gebruik ik mijn Ankh tijdens één op één sessies en mijn groepsprogramma ‘Open your True Essence’, om de lichttaal, klanken en zang die ik channel nog dieper te laten zakken in het lichaam en het bewustzijn van de deelnemers. Zodat er heling tot op celniveau en een activatie vanuit het hoogte Licht plaatsvindt. Zielendelen stromen terug, waardoor je steeds meer in verbinding met je ware essentie komt.

het heilige vrouwelijke


Mijn Ankh is verbonden met hoogfrequente lichtvelden in de kosmos, met Alcyone, Sirius en de galaxy, waardoor alles wat getransformeerd en geactiveerd wordt bij de mensen, tevens wordt geopend in het universum en daarbuiten. De lichttaal die ik tijdens de sessies met mensen channel, activeert het komische lichtlichaam, de kosmische Blauwdruk en het oorspronkelijke goddelijke DNA van degene die de overdracht ontvangt. Het heilige vrouwelijke en de goddelijke vrouwelijke creatiekracht wordt hierdoor ook geactiveerd.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk om jouw spirituele groei te verdiepen, te versnellen, uit te breiden en tot de essentie te komen van wat je hier op Aarde komt doen.

Liefs Barbara


Bekijk mijn aanbod


Op de hoogte blijven van mijn inspiratie en activiteiten? Meld je hier aan voor mijn Lichtmail.

Delen met je netwerk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *