Het Gouden Christusbewustzijn
Christusbewustzijn,  Nieuwe Aarde,  Spirituele Coaching,  Zielsmissie

Het Gouden Licht van Egypte, het Gouden Christusbewustzijn en de Nieuwe Aarde

Het Gouden Licht van Egypte is verbonden met het Gouden Christusbewustzijn van de Nieuwe Aarde.

En het Gouden Licht van de Nieuwe Aarde (en Aardegrit) is verbonden met het gouden Licht van Lemurië, Atlantis, jouw Gouden Christus-Hart, het Gouden Tijdperk waar we in leven en .. met jouw goddelijke Gouden Blauwdruk en Lichtpad 💛

Jouw Goud ligt opgeslagen in jouw DNA in de vorm van codes en kan middels frequenties (o.a. door middel van lichttaal en sound healing) worden losgetrild en geactiveerd. Er vindt dan een versnelling plaats van jouw spirituele groei, waardoor jij je gaat herinneren wie je in essentie bent en wat jouw zielenopdracht voor dit leven is.

De Gouden Piramides van Egypte en het Gouden Christusbewustzijn

De top van de piramides is van goud. Wanneer het Gouden Licht en de gouden lichtcodes vanuit de Grote Centrale Zon via de Gouden top van de piramide, de piramide naar binnen stromen en worden ontvangen door je cellen, DNA en lichtlichaam vindt er een diepgaand opschonings en activatie-proces plaats, waardoor jouw Gouden (Christus) Hart en Zonne (vlecht) chakra zich openen en nieuw Licht in zich op kunnen nemen. Het Gouden Christusbewustzijn wordt in jou geboren.

Tijdens de 3-3-2024 ‘Temple of Light Activation’ zijn we door de Gouden Christus-Poort gereisd en hebben we ons afgestemd op het Gouden Lichtraster van Moeder Aarde. Er vond een activatie plaats van onze Gouden Blauwdruk (Golden Blueprint). Dit gebeurde enerzijds door de lichttaal en Gouden lichtcodes die ik channelde, anderzijds door de healing die is ontvangen van de lichtwezens die in de piramides (de Tempels van Licht) aanwezig zijn.

Het Gouden Christusbewustzijn


In de tijd van Egypte werkten we in de Tempels van Licht (de piramides) waarin diepgaande activaties en transmissies plaatsvonden. Dit Heilige Werk mag weer herinnerd worden, zodat steeds meer mensen kunnen overstappen op de nieuwe tijdlijn van de Nieuwe Aarde en hun heilige Missie kunnen gaan verwezenlijken.

Isis en Toth als helpers en begeleiders

Zowel Toth als Isis zijn in de Tempels aanwezig om de energie en lichtcodes over te dragen en te activeren. Hun Lichtkracht werkt tot op celniveau door. Omdat de energie waarin ik werk zo hoog is, kan oude ballast moeiteloos worden overschreven. Toth helpt bij het activeren van jouw goddelijke Blauwdruk, Isis bij het activeren van de goddelijke vrouwelijke creatiekracht. Het goddelijke mannelijke en goddelijke vrouwelijke in jou wordt in balans gebracht. De hogere kennis en wijsheid die in jou ligt opgeslagen stromen terug in je bewustzijn.

De Gouden Roos activeert het Gouden Christusbewustzijn in jou

Tijdens de 3-3-2024 Licht-Activatie heb ik samen met 44 deelnemers van zowel Yeshua als Maria Magdalena de Gouden Roos ontvangen. De Gouden Roos staat voor de goddelijke Liefde en het goddelijk Licht in je Zelf ervaren. Wanneer je dit Licht belichaamd, zul je het ook om je heen ervaren. Zo binnen, zo buiten.

Wanneer de Gouden Roos in het aardester-chakra en zielenster chakra wordt geplaatst zal jouw multidimensionaal bewustzijn zich verdiepen en kom je in contact met zielendelen die je was verloren en vergeten. Jouw Lemurische en Atlantische Zelf-delen die met dit Gouden Licht verbonden zijn, kunnen hierdoor weer herinnerd en geïntegreerd worden, zodat jij vanuit jouw Gouden Blauwdruk kunt gaan leven.

Yeshua en Maria Magdalena werkten in de tijd van Egypte, Lemurië en Atlantis ook in de Tempels van Licht en helpen nog steeds mee om de heilige ceremonies die daar plaatsvinden te ondersteunen.

Het Gouden Licht van Atlantis en Lemurië integreren

Wanneer je je opent voor jouw Lemurische en Atlantische Zelf-delen, zul je jouw zielskwaliteiten uit die tijdlijnen weer gaan herinneren. De hogere kennis en wijsheid die jij in die tijd hebt opgedaan, mag weer naar boven komen zodat je het kunt inzetten bij het verwezenlijken van je zielsmissie.

Blokkades omtrent het jezelf laten zien en jezelf uitspreken mogen worden losgelaten. Oude zielscontracten die niet meer dienen mag je overstijgen. Door je trilling te verhogen en oude pijn te transformeren, zul je in staat zijn over te stappen op het Gouden Tijdperk van de Nieuwe Aarde, waarin overvloed, overgave, vertrouwen en liefde zegenvieren!

Het Gouden Christusbewustzijn


Jouw Gouden Lichtpad en IK BEN (I AM)

De energieverhogingen gaan in deze tijd zo snel dat je bewustzijn zich elke dag meer opent voor jouw ware Potentieel en goddelijke Blauwdruk. Enerzijds zul je hierdoor steeds sneller mensen naar je toe trekken die je een spiegel voorhouden waarin jij nog niet heel bent. Anderzijds betekent dit dat er zoveel nieuw Licht bij je naar binnen kan komen, dat je last kunt hebben van ascentiesymptomen, maar ook jouw IK BEN steeds meer zult gaan ervaren.

Jouw IK BEN is verbonden met jouw derde chakra, de zonnevlecht. Via dit chakra laat jij jouw zielskwaliteiten de wereld in stromen. De kleuren die met dit chakra resoneren zijn geel en goud. Goud gaat nog een stap verder dan geel, want het omvat jouw goddelijk Bewustzijn. Het goddelijke in het aardse brengen, dat is waar het in deze tijd om gaat. Er zal hierdoor steeds meer Goud in jouw aura en bewustzijn stromen, waardoor jij jouw Golden Blueprint kunt gaan leven.

De Gouden Draak en de Gouden Slang

Ook de Gouden Draak en de Gouden Slang zijn verbonden met het Gouden Tijdperk waarin wij leven. Zij helpen ons om steeds meer te ontwaken en bij het integreren van nieuwe Lichtcodes. De Gouden slang activeert de Kundalini energie en de Gouden Draak helpt bij het versterken van je Lichtkracht, zodat jij jouw Licht vanuit vertrouwen en ‘alignment’ (in afstemming met boven en beneden en met jouw Hoger Zelf) durft te delen.

Jouw Missie verdiepen en Leven

Voel jij dat je jouw missie wilt verdiepen? Weet je dat je meer in je hebt dan je tot nu toe hebt laten zien? Heb je een hoger doel te verwezenlijk op Aarde, maar kom je er niet bij? Voel je welkom voor begeleiding en activaties in mijn praktijk Zuiver Licht.

Bekijk mijn aanbod

Liefs Barbara

zielendelen


Op de hoogte blijven van mijn inspiratie en activiteiten? Meld je hier aan voor mijn Lichtmail.

Delen met je netwerk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *