Tijdens een healing stem ik me af op jouw energie en geef ik aan waar blokkades zitten, waardoor de energie in je lichaam niet goed door kan stromen. Dit kan in specifieke chakra’s of plaatsen in je lichaam zijn. Samen met jou voer ik oude energie af en stuur Licht-energie naar die plekken, zodat je lichaam weer in balans komt. In combinatie met het gebruik van kristallen worden blokkades op deze manier opgeheven.

Je krijgt van mij verschillende adviezen en energetische oefeningen die ervoor zorgen dat je jezelf in balans kunt brengen en houden. Dit kunnen grondingsoefeningen zijn, beschermings-technieken, maar ook het laten stromen van oude emoties kan hierbij een onderdeel zijn. Oefeningen om het innerlijk kind te helen, werken veelal heel heilzaam.

Veel hooggevoelige mensen (ook kinderen) ervaren een blokkade in het gronden, waardoor klachten als vermoeidheid, angsten en onzekerheid ontstaan. Het is van belang dat die blokkade wordt opgeheven. Ik kan je hierbij helpen. Door healing te combineren met Holistisch Coaching en Kristal-afstemming & Advies kan ik vanuit breed perspectief verder helpen.

Neem contact op

Lees hier de ervaringen van anderen

Delen met je netwerk?