Ervaringen van anderen

Melanie

Ik heb de sessie met Barbara als open en liefdevol ervaren. Een fijne sessie waarin ik goed begeleid werd en meer te weten ben gekomen over mijn (spirituele) reis. Ik stond voor de sessie nog erg onwetend in mijn reis. Ik heb o.a. tijdens de sessie geleerd hoe ik kan aarden en hoe ik mezelf energetisch kan beschermen. Ook heb ik inzichten gekregen in oude patronen en hier ter plekke aan gewerkt door middel van verschillende energetische oefeningen, Innerlijk Kind-werk en de Helende Reis-methode. Wat ik ook erg fijn vond, was het raadplegen van de levensdoelkaarten. Er kwamen mooie dingen uit en ik voel me echt verbonden met wat er op de kaarten staat.

De begeleiding was goed, omdat het aansloot op mij. Ik had het gevoel dat de sessie niet gepland was, maar aansloot op mij als persoon en op mijn behoeften. Vlak na de sessie was ik veel aan het denken, maar tegelijkertijd voelde ik wel veel rust. Ik ben nu bezig om mijn levensdoel te volgen, dus de sessie heeft mij de richting gegeven naar wat mijn hart me vertelt te doen.

 

Louise

Lieve Barbara,
Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen via Facebook. Juist op het moment dat ik zo in de knoop zat met mezelf. Het heeft zo moeten zijn want toeval bestaat niet.

De sessie die ik met je gehad heb, was op dat moment zwaar, maar ook heel goed voor me. Eindelijk na zoveel jaren kan ik mijn verdriet loslaten. Samen met jou oefeningen gedaan om een pijnlijke en liefdeloze periode af te sluiten. Inzicht gekregen dat ik wel de moeite waard ben om te bestaan. Ook het edelstenen advies vind ik heel prettig.

Fijn om te horen wat ik allang vermoede, namelijk dat mijn dochter een nieuwetijdskind is. Alles valt op z’n plek nu.
De oefeningen die ik van je heb gekregen, kan ik nu thuis toepassen en ik ben een stuk rustiger van binnen en kan weer beter slapen. Ik kijk uit naar onze volgende sessie.
Dank je dat je in mijn leven bent gekomen.

Groetjes Louise

 

Erna

Lieve Barbara,

Ik heb Barbara leren kennen op haar Facebook-pagina Zuiver Licht. Ik ben hooggevoelig en heb al een paar keer een webinar bij haar gevolgd. Hier heb ik veel aan gehad. Ik pas alle tips en oefeningen toe en merk dat ik er veel aan heb.
Vanmiddag heb ik een telefonisch consult bij haar gehad. Tijdens het gesprek voelde ik de energie stromen die zij me gaf. Super fijn! Ze heeft me op mijn energie afgestemde adviezen gegeven, die ervoor zorgen dat ik beter bij mezelf blijf. Zodat ik minder last heb van spanningen van de mensen om mij heen en om kan gaan met mijn onderbuikgevoel. Ik heb veel tips gekregen en ga ermee aan het werk.

Ik ben heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik leer zoveel van jou! Dank je wel lieve Barbara. Liefs, Erna.

 

Christa

Hallo Barbara, ik wil je heel hartelijk bedanken voor de sessie die ik van jou heb mogen ontvangen. Deze sessie heeft mij extra bevestiging gegeven van wat ik eigenlijk diep van binnen al voel. Ik heb een handige tool gekregen om niet altijd maar in mijn hoofd te zitten en dingen die ik in mijn ogen niet goed heb aangepakt te pas en te onpas naar voren te laten komen. Ofwel het loslaten is een stuk eenvoudiger geworden. Ik wil zeker nog een keer afspreken, omdat ik weet dat er nog een paar stappen te maken zijn om echt op mijn innerlijke ikke te vertrouwen, zonder bang te zijn wat anderen ervan denken of mij weer eens eigenwijs vinden.

Maar alvast bedankt voor de eerste aanzet.
Liefs, Christa

Boek hier jouw gratis oriënterend gesprek

 

Liesbeth

Barbara is een hele lieve vrouw die mij op een rustige en toch duidelijke manier tot meer inzicht heeft laten komen omtrent mijn hooggevoeligheid. Ik zat behoorlijk vast, privé en op het werk, en heb in heel korte tijd weer alles op poten kunnen zetten. Al na het eerste gesprek voelde ik me sterker en ervaarde ik meer zelfvertrouwen. De combinatie van coaching en de oefeningen vond ik heel prettig.

Barbara stemt echt op de persoon af en houdt geen algemene praatjes over wat je zou moeten doen. Ze coacht op een respectvolle, eerlijke manier en ik heb maar weinig gesprekken nodig gehad om weer in mijn kracht te komen staan. Dank je wel <3<3

 

Yvonne

Zo blij dat jij op mijn pad bent gekomen! Door onze gesprekken ben ik erachter gekomen dat ik zelf veel meer invloed heb op de dingen om mij heen dan ik dacht. Ik voel me sterker en ervaar meer rust in mezelf. Ook heb ik meer inzicht gekregen in welke richting ik op wil gaan met mijn leven en welke stappen ik wil nemen. Super bedankt!

 

Marjolijn

‘Lieve Barbara, super bedankt voor het mooie consult.
Ik heb het zo bijzonder fijn ervaren.
Je tips en je adviezen…de inzichten en de duidelijkheid die ik hierdoor heb gekregen,
hebben mij het duwtje gegeven naar mijn IK.
Ik ben ontzettend blij dat jij op mijn pad kwam.

Heel veel liefs
Marjolijn xxx’

Meld je aan voor mijn inspiratiemail 📩

 

Elena

‘Lieve Barbara,
Ik vind het consult super. Ik heb er veel aan gehad. Je hebt me goed advies en raad gegeven. Ook heb je me waardevolle (levens) in zichten gegeven. Ik kan hier echt wat mee! Heel erg bedankt.’

 

Ellen

‘Barbara heeft mij inzichten gegeven over hoe ik mijn grenzen kan bewaken. Ook over mijn verborgen talenten en waar ik positieve energie van krijg. Mijn intuïtie is sterk ontwikkeld en nu durf ik deze te gaan volgen. Ik vond het gesprek met Barbara rustgevend en inzichtelijk. Liefs, Ellen’.

 

Marion

‘Ik zat met tranen in mijn ogen toen ik de kaarten las. Zo ontzettend helder voor mij. Ik ben heldervoelend, maar vind het soms erg lastig om daarmee om te gaan. Verder heb ik een angststoornis en horen dat ik veilig ben had ik precies even nodig. De andere twee kaarten helpen mij ter ondersteuning van de eerste. Dank je wel. Heel erg blij mee ♥♥♥’

 

Gabi

‘Dit is heel interessant. Ik heb inderdaad last van ontstekingen en ik weet nooit waarom dit is, dus ik ben heel blij met dit advies. Wat een goed gevoel. Ik voelde echt dat je mij kon helpen. Ik voel me heel rustig en beschermd. Dank je wel!’

 

Anneke

‘Lieve Barbara, dank je wel voor jouw coaching en duidelijke intuïtieve uitleg. Fijn om bewust te worden en er achter te komen wat ik nu het beste kan doen. Ik wil jou erg graag bedanken! Ik raad het iedereen aan. Lieve groet, Anneke’

 

Marianne

‘Ik ben heel blij met de edelsteen die je me adviseerde te kopen. Ik neem de steen mee naar mijn werk en voel dat het me helpt om beter bij mezelf te blijven. Dank je wel!’

Met onderstaand aanbod kan ik je vanuit breed perspectief verder helpen. Klik op een knop voor meer informatie:

Holistisch Coaching

 

Healing ~ Energiewerk

 

Kristal-afstemming & Advies