Edelstenen en de Nieuwe Tijd

Edelstenen zijn vaak miljoenen jaren oud en kennen net als wij groei en evolutie. Ze dragen alle informatie van de levensloop van de aarde in zich. Edelstenen helpen met hun energieoverdracht om de spanningen in de aarde te ontladen, waardoor de aardemeridianen beter kunnen doorstromen en worden gezuiverd. Ook helpen ze om kosmische informatie naar de aarde te brengen, waardoor het bewustzijn verhoogt en de lichtkracht op aarde toeneemt.

In deze Nieuwe Tijd openen edelstenen zich op hogere niveaus omdat wij mensen hier nu aan toe zijn. Dit maakt ze steeds krachtiger om mee te helen, om lichtwerk mee te doen en ons te ondersteunen in onze bewustwordingsprocessen. Edelstenen met een hoge vibratie dragen verbindingen met andere dimensies, waardoor het makkelijker wordt om met engelen en andere lichtwezens te gaan samenwerken om tot heling en eenheid te komen. Hierdoor werk je ook mee aan de zuivering en evolutie van de aarde. Wij mensen, en alles wat leeft, bestaan van oorsprong uit hetzelfde kristallijne licht als de edelstenen en de engelen. In deze bijzondere tijd zullen deze werelden steeds meer samenkomen, totdat we uiteindelijk verlichting en eenheid bereiken.

Speciaal voor deze tijd van bewustwording en transformatie heeft Moeder Aarde verschillende nieuwe edelstenen gecreëerd. Krachtige stenen, die een combinatie zijn van meerdere stenen bij elkaar. Of geheel nieuwe, die ons met hun hoge vibratie heel goed kunnen ondersteunen in het contact met ons hogere zelf, waardoor het makkelijker wordt dicht bij onszelf te blijven en vanuit ons hart te leven, vanuit wie we werkelijk zijn.

Als je wil weten welke edelstenen jou het beste kunnen ondersteunen, stuur dan een mail naar info@zuiver-licht.nl of laat hier een bericht achter, dan neem ik contact met je op.

edelstenen