drakenkracht
Ascensie,  Drakenkracht,  Lichtwerk,  Nieuwe Aarde,  Nieuwe Tijd,  Spiritueel ontwaken,  Spirituele Coaching

Drakenkracht en drakenhealing

Nu de trillingsfrequentie op Aarde steeds hoger wordt, ontwaken steeds meer mensen voor de drakenkrachten en dus ook voor hun eigen drakenkracht. Draken zijn de hoeders van de Aarde en zijn eeuwenlang van de Aarde en uit ons bewustzijn weg geweest, omdat het voor hen niet veilig was om op Aarde te zijn. Inmiddels is de energie van de Aarde en van ons mensen dusdanig verhoogd, dat zij zich weer kunnen laten zien. Hier is wel een bepaalde mate van spirituele groei voor nodig, want de draken leven in de hogere dimensies en kun je dus alleen zien (en contact mee hebben) als je je op die dimensies kunt afstemmen.

Draken zijn krachtige, liefdevolle wezens van Licht die ons graag willen bijstaan bij onze missie op Aarde. Ze dragen veel kennis en wijsheid in zich die zij graag aan ons willen doorgeven. Werken met drakenkrachten is niet voor iedereen weggelegd. Het zijn de lichtwerkers, voorlopers en bewuste zielen die al een behoorlijke weg van transformatie en spirituele ontwikkeling achter de rug hebben, waardoor zij in staat zijn een zekere trillingsfrequentie vast te houden en in contact met hun hart en ziel weten te blijven.

In dit blog lees je hoe draken jou kunnen helpen bij jouw helingsproces en welke draken er allemaal zijn. Er zijn er uiteraard nog veel meer dan dat ik er beschrijf.

Drakenkracht ontdekken- samenwerken met de draken

Toen ik in 2017 op internet foto’s en filmpjes ging bekijken van drakenschedels en begon te lezen over wat draken allemaal voor je kunnen betekenen, werden er (onbewust) nieuwe poorten in mijn bewustzijn geopend. Ik begon overal draken in te zien; in de wolken, in bomen, takken.. overal zag ik draken in. Door de diepgaande transformatie die ik achter de rug had, was mijn bewustzijn dusdanig geopend dat ik de draken-energie en drakenkracht heel makkelijk kon oppikken. Dit heeft ook met mijn vorige levens te maken, waarin ik met de draken heb samengewerkt.

drakenkrachtIn 2019 kocht ik mijn eerste drakenschedel, een zwarte obsidiaan draak. Toen ik haar op internet zag, voelde ik meteen dat deze draak bij mij hoorde. Sindsdien zijn er nog verschillende andere drakenschedels naar mij toe gevlogen, allemaal met hun eigen kracht, wijsheid en ‘werkwijze’.

Elke draak is uniek. De ene draak helpt bij het loslaten van oude stukken, de andere bij het integreren van nieuwe (of juist heel oude) kennis en wijsheid. Draken helpen je om je eigen drakenkracht te belichamen, onder andere door het hebben van een goede gronding en in contact met je lichaam te komen en te blijven. Oude pijnstukken worden met behulp van de draken sneller losgemaakt en helingsprocessen worden sneller doorlopen.


Welke draken zijn er?

Er zijn heel veel verschillende draken, elk met zijn/haar eigen drakenkracht. Er zijn komische draken, aarde-draken en persoonlijke draken. De hieronder genoemde draken zijn de draken die zich vaak laten zien aan mensen, maar er zijn er uiteraard nog veel meer.

De Witte draak

De witte draak is de draak van opschoning en zuivering. Heel liefdevol, puur en vol Licht is ze. Ze helpt bij het integreren van nieuwe lichtcodes en heeft een sterke verbinding met het licht van de Bron en de Aarde. Ze is er om ons te helpen de dualiteit te ontstijgen en kan goed samenwerken met de zwarte draak.

De Diamanten Straal van de witte draak verbindt jouw Diamanten Hart met jouw hoogste Licht, zodat je hart openbloeit en jij jouw prachtige zielenlicht kunt manifesteren op Aarde (deze tekst komt in mijn boek te staan, dat dit jaar uitkomt).

De Zwarte draak

De zwarte draak is de draak van diepgaande transformatie en heling tot op zielsniveau. Karmische stukken en diepe zielenpijn helpt hij transformeren. Energetische koorden en zielscontracten kan hij ontbinden. Dit is een heel krachtige draak die lichtwerkers helpt hun eigen donkere stukken te helen en beschermt tegen het duister dat op Aarde heerst.

De Blauwe Draak

De blauwe draak is de draak die helpt bij het herinneren en integreren van oude kennis en wijsheid. Je kunt deze draak aanroepen als je voelt dat er veel informatie in je ligt opgeslagen die naar boven wil komen, maar het nog niet lukt om hier bewust van te worden en te vertalen naar ‘aardse taal’. Hij helpt ook bij het openen van je keelchakra, zodat je vrij kunt spreken en jezelf kunt uiten.

De Gouden Draak

De gouden draak helpt bij het activeren van je derde chakra. Hij is verbonden met het zonnevlecht chakra en met de gouden straal. Hij helpt bij het versterken van je lichtkracht, zodat jij jouw Licht vanuit vertrouwen en ‘alignment’ (in afstemming met boven en beneden en met jouw Hogere Zelf) durft te delen.

Deze draak is verbonden met het Gouden Tijdperk waar wij nu in leven en kan immens lichtwerk verrichten met lichtwerkers die verbonden zijn met Egypte, Atlantis en Lemurië. De Egyptische God Toth en de gouden lichtcodes die tijdens mijn Soul Star Sessions en Lichttaal DNA Activaties worden doorgegeven, staan ook in verbinding met deze draak.

drakenkracht


De Gele Draak

De gele draak heb ik onlangs leren kennen. Ze kwam tot me via een gele pietersiet drakenschedel die ik op internet zag staan. Toen ik me afstemde op haar (of eigenlijk zij op mij), werd er letterlijk een nieuwe poort geopend vanuit de kosmos naar mij toe. Deze gele draak ken ik uit de tijd van Atlantis. Zij stond in die tijd aan mijn linkerzijde, als een krachtige Helper. In mijn rechterhand had ik een grote staf die ik omhoog hield. In samenwerking met de natuurkrachten werd hierdoor op Aarde alles in balans gebracht.

De gele draak zorgt ervoor dat kosmische energie op Aarde en in jezelf wordt geactiveerd. Ze staat ook voor blijdschap, innerlijke kracht, overgave en genieten.


De Paarse/Violette Draak

De paarse draak is verbonden met de paars-violette straal. Merlijn en de violette vlam van St Germain zijn met deze draak verbonden. Deze draak helpt je om je intuïtie te versterken en brengt heling op blokkades van het derde oog. Ook het herinneren en integreren van hogere spirituele kennis en wijsheid wordt met behulp van deze draak makkelijker.


De Groene Draak

De groene draak werkt graag samen met de natuurkrachten en natuurwezens. Hij biedt hulp bij het helen en in balans brengen van de Aarde, spirituele krachtplekken en vortexen op en in de Aarde. Ook biedt deze draak heling op het hartchakra en heft blokkades daarin op.

De Roze Draak

De roze draak brengt heling en transformatie bij diepe zielenpijn, zoals innerlijk kind stukken en vorige levens. Ze opent je hartchakra en helpt bij thema’s als vergeving, eigenliefde ontwikkelen en bij het leven vanuit het Goddelijk Hart. Een zeer liefdevolle draak die je koestert, liefheeft en zachtheid brengt. Zij is verbonden met de Roze Straal en Maria Magdalena.

De Rode Draak

De rode draak heb ik via een rode aventurijn drakenschedel ontmoet. Wat een kracht! Vervolgens liet ze zich zien op de hei in Hilversum, waar ik bijna dagelijks loop. Ze voelt als een grootse hoeder van de Aarde.

Tijdens een sessie met een cliënt bracht deze draak ons de Aarde in en ontmoetten we daar Merlijn en veel andere natuurwezens. Er werden door de draak activaties gegeven die voor een veel diepere verbinding met de Aarde zorgden. Werkelijk thuiskomen in jezelf, dat is waar deze draak bij helpt. Wat een liefde brengt ze met zich mee!

De Kristallijne Draak

De Kristallijne Draak heeft een zeer hoge trillingsfrequentie en werkt op een hoog niveau met diegenen die het gehele pad van ascensie belopen. Diepgaande zuivering, volledig ontwaken, het hoogste Licht in puurste vorm. Zij gaat voorbij de dimensies en helpt het Al-Licht dat wij in essentie Zijn te belichamen.

Behalve bovengenoemde draken is er ook een onderverdeling van de draken te maken met behulp van de elementen; er zijn vuurdraken, aardedraken, luchtdraken en waterdraken. Allemaal met hun eigen kwaliteiten en drakenkrachten.

Tijdens de sessies die ik met met mensen heb, komen de draken regelmatig helpen om transformatie en -opschoningsprocessen diepgaander en sneller te doorlopen. Ik heb prachtige ervaringen met deze krachtige, liefdevolle wezens en voel het als mijn missie om mensen met hen in contact te brengen, zodat zij hun eigen drakenkracht kunnen laten ontwaken en de draken die hen bijstaan kunnen ontmoeten.

Drakenkracht initiatie en -healing

Wil jij ervaren hoe het is om met drakenkracht te werken? Wil je healing van ze ontvangen en weten hoe je met ze kunt gaan samenwerken? Tijdens een sessie help ik je graag dit contact te ervaren. De draken wachten op je!

Liefs Barbara
www.zuiver-licht.nl

Bekijk mijn aanbod

Wil je op de hoogte blijven van mijn inspiratie en activiteiten? Meld je hier aan voor mijn Lichtmail.

Delen met je netwerk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *