DNA Activatie
Ascensie,  Spiritueel ontwaken,  Starseeds,  Zielsmissie

DNA Activatie voor jouw goddelijke Blauwdruk

Wanneer ons DNA wordt geactiveerd, ontwaken wij voor wie wij werkelijk zijn en kunnen wij vanuit onze goddelijke Blauwdruk en ons ware potentieel gaan leven.

Ons DNA wordt geactiveerd door Licht. En Licht bestaat uit codes. Deze lichtcodes zijn sluimerend aanwezig in starseeds. Het is de bedoeling dat deze lichtcodes in deze tijd herinnerd en geactiveerd worden, zodat ze gedeeld kunnen worden en steeds meer mensen zullen ontwaken voor hún lichtcodes en lichttaal.

In dit blog lees je hoe je kunt ontwaken voor jouw lichttaal en lichtcodes en wat een DNA Activatie kan doen voor je.

DNA Activatie voor jouw zielsmissie

Door het spreken, zingen of tekenen van lichttaal activeer je zowel jezelf als degene die de overdracht ontvangt. Deze lichtcodes laten je steeds meer ontwaken en kunnen hele oude wijsheid in jou wakker maken. Wijsheid die jij al levenslang in je draagt en die nu weer naar boven mag komen zodat je het in kunt zetten bij het verwezenlijken van je zielsmissie.
 
Naarmate jouw trilling zich verhoogt, zal het steeds makkelijker worden jouw lichttaal te herinneren en te delen. Dat komt omdat je door het verhogen van je trillingsfrequentie steeds meer in contact komt met zielendelen die jij je weer zult gaan herinneren en waar je je mee mag gaan verbinden. Deze delen van jouw ziel hebben allemaal hun eigen ervaringen, lichtcodes en informatie in zich die in deze tijd herinnerd en geactiveerd willen worden.

In vorige (en parallelle) levens spraken en spreken we allemaal onze eigen ‘taal’. We spreken de taal van ons galactische Thuis, vanuit onze Midden-Aarde-verbindingen, vanuit het natuur-wezen dat we zijn en ga zo maar door. Wanneer deze zielendelen in je worden geactiveerd, zul je de kennis en wijsheid die met deze tijdlijnen is verbonden herinneren en kun je deze informatie inzetten bij het volbrengen van je missie en vanuit je goddelijke Blauwdruk gaan leven.

De lichttaal die is verbonden met deze tijdlijnen zal in je bewustzijn terugstromen als je je trillingsfrequentie verhoogt, blokkades gaat transformeren en alles wat niet meer dienend is voor jouw zielsbestemming gaat loslaten. Het spreken, tekenen of zingen van jouw lichttaal en unieke lichtcodes zal je DNA steeds verder activeren.

DNA Activatie


De boodschap die ik steeds hoor van mijn helpers is:

“Jullie zullen op een heel andere manier met elkaar gaan communiceren; via kleur, lichtcodes en tonen. Deze drie uitingsvormen zijn, samen met de getallenleer, allemaal met elkaar verbonden.

Jullie zullen elkaar herkennen aan de zielenkleuren die jullie dragen, aan de lichtcodes die jullie uitzenden en aan de tonen (frequenties) die jullie spreken en zingen. De getallen resoneren met deze vibraties. Dus als je een getal doorkrijgt of met je innerlijk oog ziet, dan is deze verbonden aan een code, een kleur en een toon. Dit is de nieuwe manier van communiceren waar steeds meer mensen nu voor ontwaken.

Het gaat erom steeds meer uit het hoofd te komen, waardoor je het denken gaat loslaten en steeds meer in de overgave en in je eigen hart-frequentie komt. Bovenstaande manier van communiceren verloopt via het hart en derde oog is een universele taal die alle vormen van afscheiding zal overstijgen.

Ieder mens draagt een unieke zielenkleur, unieke lichtcodes en frequenties in zich. Wanneer je deze uit, bijvoorbeeld via klank, tekenen of gebaren, worden deze geactiveerd en zul je jouw multidimensionale wezensdelen (zielendelen) steeds meer gaan herinneren. De oude Aarde vervaagt hierdoor in je bewustzijn en innerlijk maak je dan de overstap naar het nieuwe bewustzijn. Want dat is waarom jullie hier nu zijn; je eigen frequentie dusdanig verhogen, dat je anderen kunt helpen ook die overstap te maken”.

DNA Activatie


Je trillingsfrequentie verhogen en je DNA activeren

Hoe meer Licht er in je systeem komt, des te meer jouw DNA geactiveerd wordt. Daarom is het belangrijk om oude ballast en pijnstukken in jezelf te transformeren en los te laten, zodat er ruimte komt om jouw Licht ook daadwerkelijk te gaan belichamen. Denk hierbij aan het helen van jouw innerlijk kind, het helen van je voorouderlijke familielijn, van je vorige levens, oude pijnstukken, overtuigingen en patronen. Alles wat jij heelt en transformeert in jezelf, zorgt voor een ‘upgrade’ van jouw spirituele groei en trillingsfrequentie. De ruimte die hierdoor in jou ontstaat, kan dan opgevuld worden met Licht (codes).

Een gezonde leefstijl, vaak in de natuur verblijven en elke dag in daglicht/zonlicht lopen helpt ook om je DNA te activeren. Alles is energie en hoe hoger de trilling is van de energie waar je je mee verbindt, des te hoger jouw trilling zal worden.

Vanuit de Grote Centrale Zon stromen er steeds meer lichtcodes naar de Aarde. Starseeds ervaren hierdoor een steeds diepgaandere activatie van hun cellen en DNA. Zij zijn in deze tijd naar de Aarde gekomen om de mensen te helpen hun ware potentieel te gaan leven en los te komen van de 3D-matrix waar velen nog in vast zitten. Hoe hoger de trilling van starseeds wordt, des te meer hun lichtlichaam groeit en des te diepgaander zij heling en activaties kunnen brengen naar mensen en plekken op Aarde, waardoor de trilling ook daar steeds meer kan verhogen.

Ook het ontvangen en geven van Sound-Healing zal je trilling verhogen en activeert daarmee je DNA. Hoe meer je DNA is geactiveerd, des te hoger de frequentie is van de klanken en tonen die je deelt.

Lichtwerkers en zielscontracten

De Annunaki hebben lang geleden ons goddelijk DNA geschapen, maar er is veel mee gerommeld door wezens die niet het beste met de mensheid en de Aarde voor hebben. Bij veel mensen liggen er dan ook oude imprints in hun DNA en cellen opgeslagen die hen ervan weerhouden tot hun ware potentieel te groeien.

Ook hebben veel mensen in vorige levens zielscontracten afgesloten die ervoor zorgen dat ze niet verder komen in hun spirituele groei. Contracten als ‘Ik ga nooit meer in het Licht staat’, of ‘Ik laat mijn ware Zelf nooit meer zien’ kunnen ervoor zorgen dat lichtwerkers vastlopen.

Door de hoge energie waarin ik in mijn praktijk Zuiver Licht werk, worden deze zielscontracten en oude imprints automatisch overschreven en verwijderd. Mijn Ankh (het gouden Kruis van Alcyone) zorgt ervoor dat blokkades worden opgeheven en dat er nieuw (goud) Licht vanuit de Grote Centrale Zon, Alcyone en vanuit de Pleïaden wordt gechanneld naar de persoon die de transmissie ontvangt.

DNA Activatie


DNA Activatie zorgt voor multidimensionaal bewustzijn

Wij mensen zijn multidimensionale lichtwezens en we bestaan in heel veel tijdlijnen tegelijkertijd. De 3D-tijdlijn is slechts één van de vele werkelijkheden waarin we leven.

Als je DNA wordt geactiveerd zul je merken dat je op meerdere plekken tegelijkertijd aanwezig bent. Je bent bijvoorbeeld fysiek in je huis, maar ziet en voelt dat je ook in de piramides van Egypte aanwezig bent om healing-werk te verrichten. Ook kun je beelden zien met je derde oog van jouw galactische Zelf en van jouw begeleiders uit die tijdlijn.

Je zult steeds meer ervaren dat jouw zielendelen zich aan je openbaren en met jou willen samenwerken in het volbrengen van je missie. De hogepriesteres, de heks, jouw Isis-deel en Merlijn-deel; het zijn allemaal heel krachtige en belangrijke wezensdelen die jij je mag herinneren en mag erkennen voor en in jezelf.

Jouw Gouden Blauwdruk en Gouden Lichtcodes

De Gouden Lichtcodes die jij in je draagt zijn verbonden met jouw Gouden Blauwdruk (your Golden Blueprint) en jouw Gouden DNA. Dit goud is verbonden met het gouden Licht van Egypte, Sirius, Orion, Atlantis, de gouden draak, de gouden slang en het gouden tijdperk waarin wij nu leven. Ook Yeshua en Maria Magdalena spelen een rol in het activeren van ons gouden potentieel. Tijdens de sessies die ik met mensen heb staan zij, samen met Toth en Isis, in de Tempels van Licht vaak al klaar om diepgaande healing, transmissies en activaties te geven en de boodschappen door te geven zoals ze voor ons bedoeld zijn.


DNA Activatie voor jouw Blauwdruk

Voel jij dat je vanuit jouw ware potentieel wilt leven? Weet je dat je een missie hebt, maar kun je deze nog niet volledig verwezenlijken? Je bent van harte welkom voor een sessie bij mij in de praktijk.

Bekijk mijn aanbod

Liefs Barbara

zielendelen


Op de hoogte blijven van mijn inspiratie en activiteiten? Meld je hier aan voor mijn Lichtmail.

Delen met je netwerk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *