Nieuwe Tijd

De mens als Kosmisch Wezen

DE MENS ALS KOSMISCH WEZEN – 333 PORTAAL

De maand maart (de 3e maand in het jaar) resoneert met de 33-trilling, wat ervoor zorgt dat je steeds meer in contact komt met je Ware multidimensionale Zelf. De trilling van 2019 (een 3-jaar) wordt in deze maand extra versterkt en dan met name op 3, 12, 21 en 30 maart. Het meestergetal 3 verwijst naar de Drie-eenheid die je volledig in jezelf mag gaan ervaren: lichaam-geest-ziel, vader-moeder-kind, Bron-Ziel-Mens en alle andere drie heilige eenheden. Op bovengenoemde data zullen de sluiers tussen ‘boven’ en ‘beneden’ extra dun zijn, want we hebben dan te maken met de trilling van 333; een krachtige energie die je uitnodigt jouw volledig Potentieel te gaan Leven. De Lichtwerkers die nu ontwaken zullen zich na een lange reis steeds meer Thuis gaan voelen, zowel in zichzelf als op Aarde. Het wordt voor hen steeds makkelijker contact te maken met hun Oorsprong, met de planeet of het sterrenvolk waar ze vandaan komen. Ze voelen dat het tijd is hun mooie, waardevolle Licht diep in de aarde te verankeren. Het is dan ook van belang goed gegrond te blijven; je kunt jouw Licht alleen verspreiden als je een sterke verbinding met Moeder Aarde hebt.

De Aarde is een unieke planeet waar lang om is gevochten. Veel galactische beschavingen (Sterrenmensen dus) zijn betrokken geweest bij de schepping van zowel de aarde als bij de schepping van de mens. In de tijden van Lemurië en Atlantis gebruikten zij hun krachten om de door hun gecreëerde mens te manipuleren en te sturen. Zij hebben ervoor gekozen in deze tijd als mens te incarneren, zodat zij hun karma in evenwicht kunnen brengen en mee kunnen helpen van deze planeet een plek van Licht en Liefde te maken.

Het mooie is dat er in het spirituele geen goed of fout bestaat. De Aarde heeft zelf gekozen om deze transformatie mee te maken. En alles wat jij ervaart en beleeft, heb je als Ziel voor gekozen. Je kunt niet falen. Waar het om gaat, is dat je de innerlijke weg naar Zelf-Liefde bewandelt. Dat je alle lagen die hierbij nog in de weg zitten afpelt. Als je je eigen Licht helemaal erkent, omarmt en belichaamt, dan zul je dit als vanzelf delen met anderen. Dat is waarvoor je bent gekomen. Om helemaal je Ware Zelf te Zijn. Hier hoef je dus niets voor te Doen.

✨ You are a Light-Being, not a Light-Doing
Re-Member who you truly Are ✨

Je Ziel zal er steeds meer naar verlangen jouw eigen unieke weg te bewandelen en de bevestiging niet meer in de buitenwereld te zoeken. Je bent een wijs wezen met zoveel levens achter de rug. Alles komt samen in dit leven, in dit moment, en je ervaart dat alleen het NU je alles kan geven wat je nodig hebt. Tijd en ruimte bestaat niet en je kunt jouw Thuis ook NU op aarde ervaren. Je leeft op meerdere plaatsen, in meerdere dimensies tegelijkertijd, waardoor je met alles in contact staat en op die manier ‘heelheid’ ervaart. Jij bent de Bron die alle oude opgedane kennis in dit leven mag her-inneren en delen.

✨ You Are the Light of your Soul ✨

Liefs Barbara

Delen met je netwerk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.