ascentiesymptomen
Ascensie,  Holistisch Coaching,  Lichtwerker,  Nieuwe Tijd,  Spiritueel ontwaken,  Spirituele Coaching

De meest voorkomende ascentiesymptomen + tips!

De aarde en wij mensen gaan naar een steeds hogere trillingsfrequentie. Elke dag komt er meer licht in ons systeem en ons bewustzijn is zich meer en meer aan het verhogen. De overgang naar de Nieuwe Aarde en de nieuwe kosmische mens is in volle gang. Veel mensen ervaren ongemak van deze energie-verhogingen en hebben last van ascentiesymptomen.

Ons lichaam moet wennen aan de nieuwe lichtcoderingen en kan moeite hebben met het integreren ervan. Op sommige dagen kun je je erg moe, zelfs uitgeput voelen. Andere dagen kun je juist enorm veel energie hebben. Er zijn verschillende klachten die tijdens dit proces naar voren kunnen komen. Hieronder vind je de meest voorkomende klachten en geef ik adviezen die hierbij helpen.

  • vergeetachtigheid
  • wazig zien
  • oorsuizen/pieptoon in je oren
  • moeite met focussen
  • veranderende slaappatronen
  • rusteloosheid
  • emotionele uitbarstingen
  • oude thema’s en pijnstukken die naar boven komen
  • gevoeligere zintuigen

Gelukkig kun je zelf veel doen om deze symptomen te verlichten. Het is belangrijk je frequentie hoog te houden en lagere energieën zoveel mogelijk los te laten. Onderstaande adviezen helpen hierbij:

Adviezen bij Ascentiesymptomen

1. Zuiver water drinken

Drink veel zuiver water. Zo’n 1,5 a 2 liter per dag is zeker aan te raden. Koffie, thee of sappen kun je niet als water meerekenen. Het gaat echt om puur zuiver water. Zelf drink ik geen water uit de kraan, maar gebruik een waterzuiveringssysteem.

2. Natuur

Ga veel naar de natuur. De natuur werkt sterk reinigend en helend. De energie in de natuur is heel hoog en zuiver, waardoor alle zware energieën die je bij je draagt makkelijk losgelaten en getransformeerd kunnen worden. Op blote voeten lopen is ook zeker een aanrader, aangezien je dan sneller oude ballast afvoert en nieuwe energie opdoet.

3. Meditatie

Meditatie is dé manier om in contact met jezelf te blijven en levert bij regelmatig oefenen veel op. Het verhoogt je bewustzijn en daarnaast is het heel goed voor je gezondheid. Het is beter om dagelijks 5-10 minuten te mediteren, dan één keer per week een uur. Op die manier went je systeem eraan en zul je er makkelijker routine in vinden. Je zult merken dat ascentiesymptomen minder worden hierdoor. In mijn blog De kracht van meditatie en mindfulness lees je dat iedereen kan mediteren en hoe je dit doet.

4. Loslaten van oude pijnstukken

Ruim oude pijnstukken, blokkades, patronen en overtuigingen die jou niet meer dienen op. Dit kunnen stukken zijn uit je huidige leven, maar ook ervaringen die je in vorige levens hebt opgedaan. Door het doen van innerlijk kind werk, heling te krijgen op vorige levens, familielijnen op te schonen/te helen en je lichaam, geest en ziel in balans te brengen, kom je in een steeds hogere trillingsfrequentie en zul je minder en uiteindelijk geen last meer hebben van ascentiesymptomen.

Hoe meer je het oude loslaat en transformeert, des te meer ruimte er in je systeem komt voor het Nieuwe Licht en hoe makkelijker het wordt vanuit je Lichtkracht te gaan leven. Als je hier hulp bij wilt, ben je van harte welkom in mijn praktijk Zuiver Licht.

5. Lichaamsbeweging

Lichaamsbeweging is erg goed om alle afvalstoffen af te voeren en weer nieuwe energie op te doen.

6. Energetische oefeningen

Energetische oefeningen werken heel goed om in balans te komen en te blijven. Door je te verbinden met zowel de aarde als de kosmos/de Bron, zal alles beter blijven stromen (zowel het aanvoeren van nieuwe energie als het afvoeren van oude energie) en zul je dus beter in balans blijven. Ook helpen energetische oefeningen en healing bij het in balans brengen van je chakra’s.

Vooral het helen en laten stromen van de onderste drie chakra’s is belangrijk, want dat zorgt ervoor dat je rust, vertrouwen en gronding in jezelf ervaart. Het zijn die chakra’s waarin vaak nog oude pijn ligt opgeslagen, waardoor je blokkades kunt ervaren in jezelf. In mijn blog ‘Nieuwe Lichtfrequenties in chakra’s’ lees je welke gevolgen de nieuwe lichtfrequenties hebben op je lichaam en chakra’s.

7. Affirmaties

Het gebruik van positieve affirmaties, eventueel in combinatie met E.F.T. (Emotional Freedom Technique) is een effectieve manier om oude patronen en overtuigingen los te laten en nieuwe, stimulerende overtuigingen te integreren in jezelf. Alle woorden die je uitspreekt, maar ook alle gedachten die je hebt, hebben een eigen trillingsfrequentie. Door de universele wet van de aantrekkingskracht zal alles wat je denkt, doet of zegt energie van gelijke hoogte naar je toe trekken. Daarom is het belangrijk bewust je woorden en gedachten te kiezen en wanneer je hierbij blokkades ervaart deze op te ruimen en transformeren. Hierdoor wordt je trillingsfrequentie hoger en zul je minder last hebben van ascentiesymptomen.

8. Edelstenen

Edelstenen kunnen heel goed ondersteunen bij het ascensieproces. Ze helpen bij het gronden en het vinden van rust in jezelf, waardoor je meer in verbinding met jezelf komt. Ook kunnen ze bij allerlei fysieke ongemakken ingezet worden, zodat ascentiesymptomen minder worden. Meer informatie over de werking van edelstenen vind je hier.

Een andere manier om de energie van edelstenen te gebruiken, is je water ermee op te laden. De energie van de gekozen edelsteen wordt via het water in je lichaam opgenomen en is goed voor je gezondheid en energiesysteem.  Meer informatie over edelsteenwater vind je hier.

9. Luister naar je lichaam

Het is belangrijk dat je toegeeft aan je vermoeidheid en luistert naar je lichaam. Je lichaam maakt in korte tijd grote veranderingen door en het is goed om de signalen die het geeft te volgen.

10. Wees mild voor jezelf

Als je je zorgen maakt over je gezondheid kun je natuurlijk naar je huisarts gaan. Als daar niets uitkomt, weet dan dat je klachten te maken kunnen hebben met het transformatieproces waar we in zitten. Wees mild voor jezelf en geef jezelf tijd om dit proces soepel te laten verlopen.

De missie van Lichtwerkers en Starseeds

Het mooie van deze tijd is dat steeds meer mensen voelen dat ze vanuit hun ziel, zielsmissie en ware essentie willen gaan leven. De lichtwerkers en starseeds die nu ontwaken weten dat zij een taak op aarde hebben en voelen zich geroepen vanuit hun Lichtkracht en zielenopdracht te gaan leven.

Als jij ondersteuning wilt bij jouw proces van ontwaken en in verbinding met je ziel en zielenopdracht wilt komen, ben je van harte welkom in mijn praktijk. Ik bied Coaching & Healing, Readings en Licht-Activaties en help je bij het loslaten van oude stukken en bij het integreren en activeren van jouw Lichtkracht.

Liefs, Barbara
www.zuiver-licht.nl

Bekijk mijn aanbod

ascentiesymptomen

Delen met je netwerk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.