Lichtwerk,  Nieuwe Tijd

De meest voorkomende ascentiesymptomen + tips!

De energieverhogingen die op aarde plaatsvinden, hebben nogal wat gevolgen voor ons. We zijn onderweg naar een staat van licht en liefde, maar voordat we dat bereiken, zullen eerst alle delen in ons (en om ons heen), die nog niet met deze hoge energie resoneren, gezien en geheeld moeten worden. Vandaar dat het af en toe een chaos kan zijn. Vandaar dat oude patronen en overtuigingen juist nu zo opspelen.

Behalve dat ons energetische lichaam aan het veranderen is, verandert ons fysieke lichaam ook. Het is dus logisch dat we hier op reageren en ons moe, zelfs uitgeput kunnen voelen. Andere dagen kun je juist enorm veel energie hebben. Ook tijdens de nacht gaan deze processen door. We zijn hard aan het werk.

Klachten die veel voorkomen zijn:

  • vergeetachtigheid
  • wazig zien
  • oorsuizen/pieptoon in je oren
  • moeite met focussen
  • veranderende slaappatronen
  • rusteloosheid
  • emotionele uitbarstingen
  • oude thema’s die weer langskomen
  • gevoeligere zintuigen

Gelukkig kun je zelf veel doen om deze symptomen te verlichten. Ik zet mijn adviezen hier op een rij:

1. Drink veel zuiver water. Zo’n twee liter per dag is zeker aan te raden. Koffie, thee of sappen kun je niet als water meerekenen. Het gaat echt om puur zuiver water. Zelf drink ik geen water uit de kraan en gebruik ik een waterzuiveringssysteem.

2. Ga veel naar de natuur. De natuur werkt sterk reinigend en helend. Het is veel meer dan alleen frisse lucht opsnuiven. De energie in de natuur is heel hoog en zuiver, waardoor alle zware energieën die je bij je draagt makkelijk losgelaten en getransformeerd kunnen worden.

3. Meditatie is dé manier om in contact met jezelf te blijven en levert bij regelmatig oefenen veel op. Het verhoogt je bewustzijn en daarnaast is het heel goed voor je gezondheid. Het is beter om dit dagelijks 5-10 minuten te doen, dan één keer per week een uur. Op die manier went je systeem eraan en zul je er makkelijker routine in vinden.

4. Lichaamsbeweging is uiteraard erg goed om alle afvalstoffen af te voeren en weer nieuwe energie op te doen.

5. Het gebruik van positieve affirmaties, eventueel in combinatie met EFT (Emotional Freedom Technique), is een makkelijke en heel effectieve manier op oude patronen en overtuigingen los te laten en nieuwe, stimulerende overtuigingen aan te leren. Het hoeft niet zwaar, ingewikkeld of moeizaam te gaan, als we daar tenminste voor willen kiezen. Meer informatie hierover lees je hier. Het is wel belangrijk dat je de juiste affirmaties gebruikt, want anders zal het geen effect hebben. Mocht je daar ondersteuning bij willen, dan kan ik je daarbij helpen.

6. Edelstenen kunnen heel goed ondersteunen in ons bewustwordingsproces. Je kunt de steen als ketting bij je dragen, of los in je tas meenemen naar je werk. Een andere manier om de energie van edelstenen te gebruiken, is door je water ermee op te laden. Water is een goede overbrenger van energetische informatie. De energie van de gekozen edelsteen wordt via het water in je lichaam opgenomen en is goed voor je gezondheid en energiesysteem. Omdat ons lichaam voor ongeveer 70% uit water bestaat, is het belangrijk zuiver water te drinken. Niet alle stenen zijn hier echter voor geschikt, dus laat je daarover goed adviseren. Meer informatie hierover lees je hier.

7. Uiteraard is het belangrijk dat je toegeeft aan je vermoeidheid en luistert naar je lichaam. Ons lichaam maakt in korte tijd grote veranderingen door en het is goed de signalen die het geeft, te volgen.

8. Energetische oefeningen werken heel goed om in contact met jezelf, de aarde en de Bron te blijven. Als je goed in verbinding blijft met zowel de aarde als het universum, zal alles beter blijven stromen (zowel het aanvoeren van nieuwe energie als het afvoeren van oude energie) en zul je dus beter in balans blijven.

9. Als je je zorgen maakt over je gezondheid kun je natuurlijk naar je huisarts gaan. Als daar niets uitkomt, weet dan dat je klachten te maken kunnen hebben met het transformatieproces waar we in zitten. Wees mild voor jezelf en geef jezelf tijd om dit proces soepel te laten verlopen. Alles wat zich aandient mag er zijn en zal weer verdwijnen 

Het mooie van deze tijd is dat steeds meer mensen voelen dat ze vanuit hun ziel willen leven. De lichtwerkers die nu ontwaken weten dat zij een taak hier hebben en zullen zich steeds meer geroepen worden om vanuit hun Licht te gaan leven. Dit betekent echter ook dat de schaduw-stukken eerst getransformeerd zullen moeten worden. Dit kan een intensief proces zijn.

Als jij ondersteuning bij jouw bewustwordingsproces wilt en meer inzicht wilt in wat jouw zielsmissie is en hoe je dit kunt vormgeven en uitdragen, dan ben je van harte welkom in mijn praktijk. Ik bied Soul-Readings en Soul-Trajecten, zodat ook jij jouw zielenpad kunt gaan bewandelen.

Klik hier voor meer informatie over een Soul-Reading

Liefs, Barbara.
www.zuiver-licht.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.