edelstenen
Edelstenen en kristallen

De magische wereld van edelstenen en kristallen

Ik vroeg laatst in een poll wie er dagelijks met edelstenen mediteert. Slechts 10% antwoordde met ‘ja’. Dus ik dacht, laat ik hier een bericht over delen, want als je gevoelig bent (en waarschijnlijk steeds gevoeliger wordt), dan kunnen edelstenen en kristallen je enorm ondersteunen in je bewustwordingsproces en bij het goed in verbinding met jezelf blijven.

Als je met een edelsteen mediteert, kun je je afstemmen op het wezen van de steen; je krijgt dan toegang tot de kosmische informatie van het kristal. Hoe hoger je bewustzijn wordt, hoe makkelijker het wordt met de steen te communiceren. Edelstenen en kristallen hebben net als wij mensen een eigen bewustzijn dat in deze tijd steeds hoger wordt. Het zijn informatiedragers, geven informatie af en nemen informatie op. Deze informatie kan een belangrijke bijdrage leveren aan je persoonlijke spirituele groei en zelfhelend vermogen.

edelstenen

Kristallen helpen om universele en kosmische informatie (downloads) naar de aarde te brengen, waardoor het bewustzijn verhoogt en de lichtkracht op aarde toeneemt. Elk kristal heeft zijn eigen energie en persoonlijkheid, met zijn eigen specifieke informatie. Nu de energie op aarde steeds hoger wordt, openen kristallen zich steeds meer, waardoor ze steeds krachtiger werken. Er worden door Moeder Aarde in deze Nieuwe Tijd zelfs geheel nieuwe edelstenen en kristallen gevormd, met als doel ons nog beter te ondersteunen in deze transformatieve tijd.

Edelsteenadvies

Als je je aangetrokken voelt tot een edelsteen of kristal, mag je erop vertrouwen dat precies díe steen jou verder kan helpen in je bewustwordings- en helingsproces. Daarnaast kan het fijn zijn om op jouw energie afgestemd edelsteenadvies te krijgen van bijvoorbeeld een therapeut of deskundige. Elke steen is uniek en werkt anders. Je kunt dus tien stenen hebben van dezelfde steensoort; elke steen zal anders voor je werken.

Samenwerken met edelstenen

De samenwerking met een kristal/edelsteen is altijd een wisselwerking, wat inhoudt dat jij de steen ook tot een hoger bewustzijn kunt helpen komen. Je kunt stenen met je bewustzijn en intentie meer lichtkracht geven en daardoor helpen zich meer te gaan openen. Ze zullen dan steeds krachtiger voor je gaan werken.

Wanneer je bewust met edelstenen gaat samenwerken, zul je merken dat de energie en het uiterlijk van een steen kan veranderen. De kleur kan veranderen, er kunnen nieuwe vormen in het kristal komen of er ontstaan regenboogjes in het kristal. Om te voorkomen dat edelstenen vol raken of stuk gaan, is het van belang ze regelmatig te reinigen en weer op te laden. Dan kun je heel lang plezier van ze hebben. 

Kristallen schedels

Ook het werken met kristallen schedels is een hele mooie manier om je bewustzijn te verhogen en meer lichtkracht te gaan belichamen. Kristallen schedels zijn er in deze tijd om ons te helpen bij het ascensieproces. Ze dragen veel licht in zich en helpen bij het loslaten van oude stukken, blokkades, ballast en pijn, die in de weg staan vanuit ons ware potentieel (vanuit ons hart, onze ziel en lichtkracht) te gaan leven. Innerlijke processen worden met hun hulp een stuk sneller en bewuster doorlopen.

Meer informatie over het werken met kristallen schedels lees je in mijn blog ‘Kristallen Schedels’.

Wil jij advies in welke stenen jou het beste kunnen ondersteunen? En wil je begeleiding bij het loslaten van oude stukken en het versterken van je lichtkracht? Stuur mij een gerust een berichtje.

Liefs Barbara
www.zuiver-licht.nl

edelstenen

Wil je op de hoogte blijven van mijn activiteiten, blogs en podcasts over spirituele groei, bewustwording en de Nieuwe Tijd waar we in leven? Meld je dan hier aan voor mijn Lichtmail.

Delen met je netwerk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *