kristallen, edelstenen, nieuwe tijd, kosmisch bewustzijn
Edelstenen en kristallen

De magische wereld van edelstenen en kristallen

Ik vroeg laatst in een poll wie er dagelijks met edelstenen mediteert. Slechts 10% antwoordde met ‘ja’. Dus ik dacht, laat ik hier een bericht over delen, want als je gevoelig bent (en waarschijnlijk steeds gevoeliger wordt), dan kunnen edelstenen en kristallen je enorm ondersteunen in je bewustwordingsproces en bij het goed in verbinding met jezelf blijven.

Als je met een edelsteen mediteert, kun je je afstemmen op het wezen van de steen; je krijgt dan toegang tot de kosmische informatie van het kristal. Hoe hoger je bewustzijn wordt, hoe makkelijker het wordt met de steen te communiceren. Edelstenen en kristallen hebben net als wij mensen een eigen bewustzijn dat in deze tijd steeds hoger wordt. Het zijn informatiedragers, geven informatie af en nemen informatie op. Deze informatie kan een belangrijke bijdrage leveren aan je persoonlijke spirituele groei en zelfhelend vermogen.

Kristallen helpen kosmische informatie naar de aarde te brengen, waardoor het bewustzijn verhoogt en de lichtkracht op aarde toeneemt. Elk kristal heeft zijn eigen energie en persoonlijkheid, met zijn eigen specifieke informatie. Nu de energie op aarde steeds hoger wordt, openen kristallen zich op hogere niveaus, waardoor ze krachtiger werken. Er worden door Moeder Aarde in deze Nieuwe Tijd zelfs geheel nieuwe gevormd, dit alles met als doel ons te ondersteunen in deze transformatieve tijd.

Als je je aangetrokken voelt tot een edelsteen of kristal, mag je erop vertrouwen dat precies déze steen jou verder kan helpen in je bewustwordingsproces. Daarnaast is het fijn om op jou energie afgestemd edelsteenadvies te krijgen van een therapeut of deskundige.

Zoals in alle spiritueel betekenisvolle relaties, is de samenwerking met een kristal/edelsteen altijd een wisselwerking, wat inhoudt dat jij de steen ook tot een hoger bewustzijn kunt helpen komen. Alles is energie en alle energie beïnvloedt elkaar. De energie en het uiterlijk van een kristal verandert dus ook, wat zich kan uiten in verandering van kleur, nieuwe vormen in het kristal of regenboogjes die in het kristal verschijnen.

Wist je dat je stenen een taak mee kunt geven en kunt programmeren? Dit moet echter wel passen bij die specifieke steen. Binnenkort meer info. over de Magische Wereld van Edelstenen & Kristallen!

Wil je op de hoogte blijven van mijn berichten en van alle info die ik deel over edelstenen/kristallen en de Nieuwe Tijd waar we in leven? Meld je dan hier gratis aan voor mijn Lichtmail.

Liefs Barbara
www.zuiver-licht.nl

Delen met je netwerk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.