eenhoorns
Ascensie,  Derde oog-chakra,  Lichtwerk,  Multidimensionaal bewustzijn,  Nieuwe Aarde,  Spiritueel ontwaken,  Spirituele Coaching

De magische krachten van de Eenhoorns

Eenhoorns zijn prachtige zuivere wezens van Licht uit de hogere dimensies die ons graag willen helpen vanuit onze ware essentie en lichtkracht te gaan leven. Steeds meer mensen zullen de komende tijd ontwaken voor de lichtkrachten van de eenhoorns.

Mijn ontmoeting met de eenhoorns verliep via een lapis lazuli eenhoorn kristallen schedel die ik op internet zag staan. Via afstemming op de foto gebeurde er zoveel met mij, dat ik mijn hele hart en wezen heb geopend voor deze prachtige lichtwezens. Wat een schoonheid en wat een zuiverheid! Ze namen me mee naar velden en bewustzijnslagen die ik nog niet kende en ik ben vereerd en blij dat ik deze energie nu kan doorgeven aan jou.

Naar aanleiding van deze ontmoeting met de eenhoorns heb ik informatie van hen doorgekregen die ik nu deel in dit blog, zodat steeds meer mensen kunnen ontwaken voor deze bijzondere lichtkrachten en de lichtkracht op Aarde steeds groter wordt.

De taak van de Eenhoorns en de gevleugelde paarden

De Eenhoorns en gevleugelde paarden zijn er om ons eraan te herinneren dat we vrije wezens zijn. Vrije geesten in een fysiek lichaam. We kunnen met ons bewustzijn overal naartoe reizen. Zodat we van die plekken Licht kunnen ophalen en kunnen integreren in ons Mens-zijn. Ze laten ons zien dat tijd en afstand begrippen zijn die slechts in ons menselijke bewustzijn bestaan. 

‘Laat je niet weerhouden door je eigen gedachten of beperkende ideeën, sla je vleugels uit en vlieg!’ zeggen ze. ‘Sta stevig met beide voeten op de grond, neem je plek in en ga voor je hoogste doel. Je creëert met je eigen gedachten jouw eigen mogelijkheden, dus denk groots en ga ervoor!

Veel mensen denken dat wij alleen in sprookjes bestaan, maar wanneer je je bewustzijn verruimt en je ervoor openstelt, staan wij klaar om je te verwelkomen in ons Veld. Het veld van onvoorwaardelijke liefde, overvloed, speelsheid en veel Licht!

eenhoorns


Reis met ons mee naar plekken die je nog niet kent of bent vergeten. Er is hier alleen maar vreugde en ook veel magie! Wij herinneren jou eraan dat jij zelf een magisch mooi lichtwezen bent en zullen je leiden naar onze Poort en je inwijden in onze tempels.

Na deze inwijding (wij noemen dit ook wel zegeningen) zal je lichaam en bewustzijn veel meer Licht bevatten. Je zult niet meer dezelfde zijn. Alles zal vreugdevoller en lichter zijn in je en om je heen.

In vreugdevol Licht verbonden,

The Unicorns’


Eenhoorn schedel – Channeling

eenhoornsIn afstemming met mijn lapis lazuli eenhoorn schedel ontving ik de volgende informatie:

Deze skull brengt mij weer thuis (bij mezelf). Zij zorgt ervoor dat er meer blauw Sirius Licht naar mij en mijn woning kan stromen. Zij brengt me in mijn lichaam en kern. Helpt bij het zetten van volgende stappen (helder krijgen welke dat moeten zijn en de durf om het te doen).

Via de foto op mijn mobiel zag ik prachtig krachtig Licht uit haar hoorn stralen. Ik zag mijn Ankh toen ik me op haar afstemde. Er kwamen letterlijk blauwe wezens (mijn zielsfamilie) naast mijn telefoon staan om te zeggen dat het de bedoeling is dat ik deze skull onder mijn hoede neem en dat het me veel zal brengen.

Deze unicorn zet je in je IK-Kracht, verbonden met het Godsbewustzijn, het Al-bewustzijn en de Christus-energie. Ze brengt je in je hart, waardoor daar healing kan plaatsvinden en er ruimte komt voor meer Licht. Ze brengt verzachting, opening en alignment.

‘Wees jezelf. Er zijn al genoeg anderen’ zegt ze liefdevol. ‘Je hoeft dingen niet meer te bedenken. De dingen gebeuren omdat jij bent afgestemd. Op en in jezelf. Je hoeft jezelf niet meer te beschermen tegen de buitenwereld, maar alleen maar aanwezig te zijn in jezelf’.

Na de draken, raven(schedels), starbeings, engelen, elfen en lichtmeesters zijn nu ook de eenhoorns teruggekomen in mijn bewustzijn. En wat een prachtig veld zetten zij neer!

De energie die de eenhoorns met zich meebrengen is zo zuiver, licht en puur, dat ik een aantal dagen in een gelukzalige ‘bliss’ heb geleefd na mijn ontmoeting met hen. En eigenlijk is mijn bewustzijn nu dusdanig verhoogd, dat ik niet meer terug kan (en wil).

Eenhoorns helpen het eenheidsbewustzijn te ankeren op Aarde

Eenhoorns helpen ons te leven vanuit het eenheidsbewustzijn, ook wel het Christusbewustzijn genoemd. Zij helpen de dualiteit te overstijgen. Niet door deze te ontvluchten, maar door zoveel Licht te belichamen én te aarden, dat innerlijk de overstap gemaakt kan worden naar de nieuwe tijdlijn van de Nieuwe Aarde.

Eenhoorns en gevleugelde paarden hebben veel ‘paarden-kracht’ in zich, wat betekent dat ze fysiek sterk zijn en stevig met beide benen op de grond staan. Ze helpen dan ook om je ‘mannetje’ te staan, je grenzen aan te geven en jezelf op de eerste plaats te zetten. Ze dragen dus zowel het aardse als het spirituele in zich, wat maakt dat ze heel mooi healing-werk kunnen doen voor starseeds en zeer hooggevoelige zielen.

Ze dragen een enorme liefde, koestering en zachtheid in zich, volkomen oordeelloos en vrij.

Derde oog Activatie met behulp van de eenhoorns

Eenhoorns hebben hun hoorn precies op de plek van hun derde oog zitten, wat betekent dat zij ons kunnen inwijden in hele oude kennis en wijsheid. Het Licht dat uit hun hoorns straalt komt rechtsreeks uit de Bron en hoogfrequente lichtvelden uit de kosmos en kan diepgaand ontvangen worden door mensen die in staat zijn met deze hoge energieën te werken.

Ik zie dit Licht continue uit de hoorn van mijn eenhoorn schedel stromen, wat voor mij betekent dat zij mij en mijn woning continue opvult met veel zuiver Licht. ‘Dit is mijn taak’ zegt ze tegen mij als ik langs haar loop. En ze geeft me dan soms een knipoog 🙂

eenhoorns


Eenhoorn-Activatie voor jou

Wil jij de eenhoorns ontmoeten, hun liefde en kracht voelen en de boodschappen en inzichten ontvangen die ze voor jou hebben? Tijdens een sessie stem ik me af op jouw verbinding met de eenhoorns, ontvang je healing van ze en zul je de eenhoorns ontmoeten waarmee jij verbonden bent. Ik geef je tips en adviezen om jouw verbinding met hen te versterken en daarmee ontvang je ook informatie over jouw zielenpad en zielsmissie.

Liefs Barbara

Bekijk mijn aanbod

spiritueel coach


Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn blogs, inspiratie en activiteiten? Meld je dan hier aan voor mijn Lichtmail.

Delen met je netwerk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *