hartchakra
Chakra's,  Emoties,  Innerlijk Kind,  Multidimensionaal bewustzijn,  Spirituele Coaching

De link tussen het hartchakra en Kosmisch Hart

Ons hartchakra is de plek van onvoorwaardelijke liefde. Het is het chakra dat precies in het midden van de zeven hoofdchakra’s ligt. Het is het centrum van ons wezen en wanneer dit centrum vrij kan stromen, zijn wij in verbinding met onze eigenliefde en met onze ziel. Er kan dan een verbinding worden gelegd met ons Kosmische Hart; de plek waarin onze zielenopdracht en de kennis en wijsheid ligt opgeslagen die wij hebben meegenomen vanuit ons galactische Thuis.

Pijn in het hartchakra

Bij veel mensen ligt er pijn opgeslagen in het hartchakra. Pijn die voortkomt uit de jeugd, innerlijk kind-stukken die nog niet verwerkt zijn en pijn uit vorige levens die om heling vragen. Om deze pijn niet te hoeven voelen, bouwen we vaak muurtjes en beschermingslagen om ons hart heen. Het lijkt dan alsof de pijn niet binnenkomt, maar deze beschermingslagen zorgen er juist voor dat we onze eigenliefde en de liefde voor anderen niet kunnen voelen en toelaten. Het houdt ons weg van gevoelens van rust, vertrouwen en voldoening. Het is dus van belang deze pijn de transformeren, zodat er heling kan plaatsvinden. Hoe meer je dat doet, hoe lichter het in je wordt en hoe makkelijker het wordt vanuit je ziel en lichtkracht te gaan leven.

Heling van het hartchakra

Om het hartchakra te helen, is het van belang de emoties die erin opgeslagen liggen toe te laten. Het toelaten en loslaten van emoties is de sleutel tot innerlijke groei. Veel mensen vinden het lastig om bij hun emoties te komen en hebben last van emotionele blokkades. Misschien moest jij vroeger als kind vooral ‘flink’ zijn, mocht je niet ‘zeuren’ en was de aandacht vooral op de buitenwereld gericht. Het kan dan lastig zijn om dit patroon te doorbreken.

Je kunt dan als automatisme steeds je focus op iets buiten je houden, omdat je bang bent jezelf tegen te komen en bang bent om te gaan voelen. Maar er komt een moment dat je ziel je uitnodigt de weg naar binnen te gaan bewandelen. Dit is de enige weg die wij als mens werkelijk te gaan hebben. In onszelf zit het licht en de liefde. Pas als je jezelf toestaat deze reis te maken, zul je steeds meer tot je ware Zelf komen en je beschermingslagen stap voor stap kunnen gaan loslaten. Zonder masker en zonder angst jezelf zijn.

Verbinding met het Kosmische Hart

Wanneer het hartchakra is geheeld en in balans is, kan er een verbinding worden gelegd met jouw kosmische hart-chakra. Dit is het centrum van je ziel en zielenopdracht. Hierin ligt alle kennis en wijsheid opgeslagen die jij vanuit jouw galactische thuis hebt meegenomen naar de aarde. Wanneer het kosmische hart is geactiveerd, zul je vanuit kosmisch bewustzijn kunnen gaan leven, in samenwerking met jouw zielendelen en kosmisch licht-team.

De Lichttaal DNA-Activaties die ik geef in mijn praktijk zorgen voor heling, opening en activatie van (onder andere) jouw hart chakra en kosmische hart. De lichttaal en energetische downloads die ik vanuit mijn hogere Zelf doorgeef, activeren jouw zielsfrequentie, waardoor je steeds meer in contact met jouw kosmische Blauwdruk komt en jouw zielsmissie kunt gaan verwezenlijken.

Hartchakra

Lichttaal DNA Activatie Kosmisch Hart

Op 4-4-2022 heb ik een bijzondere en krachtige Licht-Activatie, de ‘Temple of Light Activation’ gegeven. Tijdens deze activatie help ik je om jouw hart verder te openen en helen en wordt er een verbinding gelegd met jouw Kosmische Hart-chakra, welke geactiveerd wordt. De lichttaal die ik spreek zorgt ervoor dat nieuwe lichtcodes worden geactiveerd, in jouw cellen en DNA.

Ik werk tijdens deze Licht-Activatie samen met jouw galactische lichtfamilie en de draken. De transmissie wordt vanuit een hoge energie gegeven en is heel helend en activerend. Meer informatie over deze licht-activatie vind je hier. Je kunt de activatie daar ook aanschaffen en zo vaak terugluisteren als je wilt.

Multidimensionaal bewustzijn

Wanneer je veel oude stukken opruimt in jezelf en jouw hartchakra en kosmische hart zijn geheeld, geopend en geactiveerd, kom je steeds meer in contact met jouw multidimensionaal bewustzijn. Je ervaart dan dat je veel meer bent dan alleen een mens; je bent een kosmisch wezen die in het NU met alle tijdlijnen en parallelle werkelijkheden waarin jij ook leeft contact kan maken. Meer hierover lees je in mijn blog ‘De missie van starseeds in deze tijd’.

De reis naar jouw innerlijk Licht

In het Inner Light Journey Traject dat je bij mij kunt volgen, help ik je bij de reis naar jouw innerlijk Licht, naar je hart, ziel en ware essentie. Dit traject is enerzijds gericht op het loslaten van oude pijn, ballast, overtuigingen en patronen die jou niet meer dienen. Anderzijds help ik je bij het versterken van jouw Lichtkracht, zodat jij jouw zielsmissie in rust en vettrouwen kunt gaan verwezenlijken. Een uniek traject dat bestaat uit coaching, multidimensionale healing en Lichttaal DNA-Activaties, afgestemd op jouw ziel en zielsontwikkeling. Meer informatie over dit traject vind je hier. Of neem een kijkje bij mijn overige aanbod:

Bekijk mijn aanbod

Liefs Barbara
www.zuiver-licht.nl

hartchakra

Delen met je netwerk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *