Toth
Ascensie,  Chakra's,  Spiritueel ontwaken,  Spirituele Coaching,  Starseeds,  Zielsmissie

De gouden lichtcodes van Toth, Egypte en jouw sterrenthuis

Toth, de Egyptische God en hogepriester van Atlantis, heeft in de deze tijd een belangrijke taak. Hij is hier om onze goddelijke Blauwdruk te activeren, zodat wij vanuit ons ware potentieel onze zielsmissie kunnen gaan verwezenlijken. De laatste tijd komt hij steeds vaker naar voren tijdens de sessies die ik met mensen heb. Hij helpt om de hogere en heilige kennis en wijsheid die wij in ons dragen te herinneren, zodat wij deze kunnen inzetten bij het uitdragen van onze zielenopdracht. De kennis en wijsheid die wij vanuit onze levens in Egypte, Atlantis, Lemurië en onze sterrenthuizen hebben meegenomen naar de Aarde.

Starseeds zijn nu op Aarde om mee te helpen het Goddelijke Kosmische Plan vorm te geven en uit te voeren, zodat zoveel mogelijk mensen de overstap kunnen maken naar het nieuwe bewustzijn en de nieuwe tijdlijn van de Nieuwe Aarde, waarin wij vanuit multidimensionaal – en kosmisch bewustzijn met elkaar leven. Het is de bedoeling dat de lichtcodes die starseeds hebben meegenomen vanuit hun kosmische oorsprong en die liggen opgeslagen in hun DNA, geactiveerd worden, zodat zij vanuit hun ware potentieel hun zielenopdracht kunnen gaan verwezenlijken. Het is mijn zielsmissie om deze lichtcodes samen met Toth en vele andere lichtwezens te activeren. Middels multidimensionale afstemming, (sound) healing en lichttaal DNA Activaties werken deze transmissies tot op celniveau door.

Gouden Lichtcodes van Toth

Toth helpt bij het activeren van heilige kennis en bij het activeren van jouw ware potentieel, onder andere door het plaatsen van gouden lichtcodes in de (kosmische) chakra’s. Ook draagt hij tijdens sessies die ik met mensen heb vaak een rol perkament en/of een etherische piramide met gouden lichtcodes over, waarin iemands Blauwdruk ligt opgeslagen. Dit perkament en deze piramide mag diegene dan in zijn/haar hart plaatsen, zodat deze lichtcodes geïntegreerd kunnen worden en wanneer de tijd rijp is vertaald kunnen worden naar ‘aardse activiteiten’.

Toth


Toth en het sterrenpoort chakra

Ons energetisch lichaam breidt zich steeds meer uit en daarmee ook onze chakra’s. Hoe meer je groeit in bewustzijn, des te meer chakra’s er worden gevormd en geactiveerd. De nieuwe komische mens leeft vanuit de kosmische chakra’s, in verbinding met de multidimensionale lichtlagen in de Aarde en in de kosmos. En dus ook met zijn/haar multidimensionale Zelven (zielendelen).

Eén van die kosmische chakra’s is het sterrenpoort chakra, dat ongeveer 3-6 meter boven je hoofd zit. Dit chakra is verbonden met jouw sterrenthuis, jouw Blauwdruk en ware potentieel. Tijdens mijn groepsprogramma ‘Open your True Essence’ heb ik tijdens één van de bijeenkomsten samen met Toth gouden lichtcodes in het sterrenpoort chakra van de deelnemers gebracht. Vervolgens hebben we dit gouden Licht naar beneden laten stromen, door het lichaam heen de Aarde in. Met mijn Ankh en hoogfrequente tonen die ik zong, werd de energie geankerd in het lichaam van de deelnemers.

Wanneer het sterrenpoort chakra is geactiveerd, zul je eenheid en ‘alignment’ met je hogere wezensdelen en je sterrenthuis ervaren. Alles bestaat in het Nu en vanuit dat nulpunt-veld kun je alles creëren wat je wilt. Je ervaart dat je zelf de vormgever en meester bent van jouw werkelijkheid en dat je met de juiste intenties alles kunt bereiken. De tijd waarin we nu leven nodigt je uit vanuit je grootsheid te denken en te leven!


De rol van Egypte in deze tijd; de Tempels van Licht

Veel lichtwerkers hebben verbindingen met Egypte en de piramides. Vanuit multidimensionaal bewustzijn kun je met je lichtlichaam naar de piramides reizen en daar informatie ophalen om verder te kunnen groeien in bewustzijn (in Licht) en de Aarde helpen groeien in haar evolutie.

Tijdens de sessies die ik met mensen heb, werk ik vanuit de Heilige Tempels van Licht, waar Toth ons vaak al staat op te wachten. Ook de galactische en kosmische begeleiders van degene die de transmissie ontvangt en zijn/haar lichtfamilie, zijn aanwezig. Via zuivere afstemming geef ik de boodschappen die ik van hen krijg door.

Omdat de energie in de Tempels zo hoog en zuiver is, kan er veel transformeren en transmuteren tijdens deze sessies. Via lichttaal, klank en zang vinden er inwijdingen plaats die tot op celniveau doorwerken.

TothDe komende tijd zullen steeds meer mensen zich tot Egypte en de piramides voelen aangetrokken, omdat zij diep van binnen weten dat hun zielsmissie met deze tijdlijnen en heilige kennis verbonden is. Vanuit een zuivere afstemming en in verbinding met het nulpunt-veld kun je deze heilige kennis downloaden in je systeem.

De piramides staan niet alleen fysiek, maar ook energetisch op plekken op Aarde, die niet zichtbaar zijn met het fysieke oog, maar die steeds meer mensen zich herinneren en met hun derde oog en innerlijk weten zullen gaan zien. Dit zijn toegangspoorten voor de kosmische reizigers en dienen als lichtzuilen/vortexen om de energie op Aarde steeds verder te verhogen.

Mijn Ankh: het Heilige Kruis van Alcyone

Het kosmische goddelijke Plan dat zich nu op Aarde voltrekt, wordt door veel andere planeten en sterrenstelsels ondersteund. De Pleïaden, Sirius, Andromeda, Arcturus, Lyra en vele andere planeten leveren hun bijdrage aan de grote shift in bewustzijn die nu plaatsvindt. Starseeds voelen daardoor steeds meer een innerlijke Roep om vanuit hun ziel, ware potentieel en zielenopdracht te gaan leven. Niet door te gaan strijden, maar door hun eigen innerlijke Licht te belichamen en uit te stralen.

Het is mijn zielenopdracht om mensen te activeren in hun ware potentieel en kosmische goddelijke Blauwdruk. Ieder mens draagt een unieke Blauwdruk in zich die in dit leven herinnerd en belichaamd mag worden. Ik doe dit door mijn Ankh in te zetten tijdens de sessies die ik met mensen heb. De tonen en lichttaal die ik zing en spreek komen rechtstreeks vanuit mijn Hoger Zelf-delen en brengen diepgaande healing en transformaties/transmutaties.

Mijn Ankh is verbonden met de Hoge Raad van Alcyone (de centrale Zon van de Pleïaden), de galaxy en de grote centrale Zon. ‘Het heilige Kruis van Alcyone’ kreeg ik onlangs van ze door. Mijn Ankh is vervaardigd volgens de 3-6-9- Tesla methode, wat betekent dat er een krachtige zuivere energie van uitgaat. Wanneer de trillingen van mijn zang via de Ankh het lichaam van de ontvanger instromen, worden blokkades automatisch losgemaakt uit iemands systeem. De lichtcodes worden tot op celniveau geactiveerd. Er ontstaat verbinding met je Hoger Zelf en met het prachtige lichtwezen dat je in essentie bent. In samenwerking met Toth, Aartsengel Metatron, de draken, engelen, mijn kosmisch lichtteam en vele andere lichtwezens worden deze transmissies liefdevol ondersteund.

Activeer jouw Blauwdruk, de hogere kennis en wijsheid uit Egypte en jouw sterrenthuis

Als jij de overstap wilt maken naar het nieuwe bewustzijn, waarin je vanuit je hart en ziel jouw zielsmissie verwezenlijkt, blokkades wilt loslaten en moeiteloos je ware Zelf wilt zijn, ben je van harte welkom in mijn praktijk.

Bekijk mijn aanbod


Liefs Barbara

tothOp de hoogte blijven van mijn artikelen en activiteiten? Meld je hier aan voor mijn Lichtmail.

Delen met je netwerk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *