Christusbewustzijn
Ascensie,  Lichtwerk,  Lichtwerker,  Nieuwe Aarde,  Nieuwe Tijd,  Spiritueel ontwaken,  Spirituele Coaching

Het Christusbewustzijn en de Nieuwe Kosmische Mens

De tijd waarin we leven nodigt ons uit om het Nieuwe Licht, dat verbonden is met het Christusbewustzijn, in onszelf geboren te laten worden. Het witte Christus Licht van de vijfde dimensie en hoger dat zo zuiver en liefdevol is dat het al het donker op Aarde en in onszelf laat verdwijnen.

De lichtwerkers en starseeds die nu op Aarde zijn, hebben als taak dit Licht te ankeren in zichzelf, waardoor het zich kan verspreiden op Aarde en daarbuiten. De Nieuwe Aarde wordt geboren en de Nieuwe Kosmische Mens, die vanuit zijn hoger Zelf en vanuit kosmisch bewustzijn leeft, heeft als opdracht de medemens hiervan bewust te maken. Door dit Licht zelf te belichamen en uit te stralen naar zijn/haar omgeving.

Dit is geen makkelijke weg, want het vraagt om spiritueel meesterschap, commitment aan je zielsmissie en vooral ook om trouw te blijven aan jezelf. Het ego (onder andere je innerlijk kind) kan hier angstig of verdrietig van worden, want het betekent dat je je losmaakt van mensen, situaties en patronen die jouw hoogste goed niet meer dienen. Dat lijkt in eerste instantie lastig of soms zelfs onmogelijk, maar wanneer je je eigen pijn heelt, zul je je steeds meer verbonden voelen met de Christus in jezelf. Jouw goddelijke Zelf staat voor je klaar om je aan de hand te nemen en je te leiden naar waar je ziel voor heeft gekozen. Het is tijd om jouw unieke zielsfrequentie de wereld in te brengen.

Christusbewustzijn: leven vanuit het eenheidsbewustzijn

Leven vanuit het Christusbewustzijn betekent dat je vanuit je hoger hart en een hoger bewustzijn leeft en dat je je oude ‘zelf’ die vanuit het ego leeft, stap voor stap gaat loslaten. Jezus Christus (Yeshua) is deze weg lang geleden gegaan en nu is het aan ons om de Christussen zelf te worden, door het pad van onze ziel te volgen.

Wanneer je het pad van je ziel gaat volgen, zul je de weg naar binnen moeten gaan. Door het loslaten van oude pijnstukken, komt er ruimte in je systeem om het Christus Licht dat vanuit de grote centrale zon, Sirius, de Pleïaden en Orion krachtig en helder op Aarde neerdaalt, te ontvangen. Dit Licht bevat allerlei nieuwe lichtcodes die ons DNA en onze cellen activeren, waardoor wij vanuit ons goddelijke hoger Zelf kunnen gaan leven.

Het eenheidsbewustzijn wordt geboren in jezelf wanneer je in staat bent de dualiteit te overstijgen. Dit lukt alleen als je je eigen donkere delen hebt getransformeerd. Er komt een moment dat je hoger Zelf je uitnodigt een keus te maken tussen je ego en je ziel. Pas wanneer je jezelf datgene kunt geven wat je altijd van anderen hoopte te krijgen en niet meer verzandt in oude patronen die jouw hoogste goed niet dienen, kun je jouw zielsmissie vanuit het Christusbewustzijn (vanuit onvoorwaardelijk liefde voor de mens, de Aarde en jezelf) gaan vormgeven. In mijn groepsprogramma ‘Open your True Essence’ begeleid ik mensen gedurende 7 maanden bij deze weg van transformatie en Zelfverwezenlijking.


ChristusbewustzijnVanuit de lichtwereld is er enorm veel hulp bij het ascensieproces dat wij op Aarde doorlopen. Niet alleen Yeshua staat ons bij, maar ook zijn geliefde Maria Magdalena staat aan onze zijde om ons te ondersteunen bij de soms pittige lessen die ons mens-zijn met zich meebrengt. Ook zijn er veel engelen, lichtmeesters, galactische wezens en draken die ons bijstaan.

Tijdens een meditatie ontving ik onlangs een prachtige nieuwe download van energie vanuit het Christusbewustzijn. De witte draak en de witte slang waren ook aanwezig, evenals Lady Diana en Aartsengel Salphadon. Wat een prachtig en krachtig Licht voelde ik door mij heen stromen! Na afloop heb ik dit gedicht geschreven, dat ook in mijn boek komt te staan:

Kosmisch Christuskind

Het goddelijke mannelijke
en het goddelijke vrouwelijke
wordt in balans gebracht
als wij in staat zijn
het witte Christus-Licht te ontvangen
in ons hart en onze buik

Het Diamanten Hart wordt dan geactiveerd
de dualiteit overstegen
het eenheidsbewustzijn geboren

Hoe meer zielen deze weg gaan
hoe meer het Vredeslicht op Aarde neerdaalt
The New Diamond Earth wordt geboren

De heilige Stilte en het heilige Zijn
die dan ontstaan
zijn een geschenk van Vader Hemel
aan Moeder Aarde

Open je handen om dit witte Licht te ontvangen
Breng het naar je hart
en laat het naar je buik stromen
Vul je hele lichaam
met dit goddelijke witte Licht

Kom thuis in jezelf
Welkom, prachtig kosmisch Christuskind

© Zuiver Licht

In afstemming met:
Yeshua
Maria Magdalena
Aartsengel Salphadon
De Witte Draak en de Witte Slang
Lady Diana
De Witte Roos
🤍🤍🤍

Christusbewustzijn: Het heilige mannelijke en vrouwelijke balanceren

Om vanuit het Christusbewustzijn te kunnen leven, dient het heilige mannelijke en het heilige vrouwelijke in balans te worden gebracht. Beide zijn in vroegere tijden onderdrukt en vervormd geraakt, waardoor er in ieder mens een onbalans is ontstaan; of we leven teveel op wilskracht en het ratio (mannelijke energie die uit balans is) of teveel vanuit de ongezonde vrouwelijke energie; jezelf niet durven laten zien, onzekerheid, te zacht/gevoelig en te weinig wilskracht.

De relatie die je met je vader en moeder hebt, is in dit proces van belang, want deze weerspiegelt vaak wat er in jezelf geheeld mag worden. Lichtwerkers nemen vaak allerlei overtuigingen, patronen en pijn over vanuit hun voorouderlijke lijn, omdat ze op die manier hun (voor)ouders willen ontlasten. Echter gaat dit vaak ten koste van zichzelf. Het is dus van belang dat familielijnen geheeld en opgeschoond worden, zodat je in rust en vrijheid je eigen zielenpad kunt gaan bewandelen.

De nieuwe Kosmische Christus-mens is verbonden met en belichaamt het Bron-licht van Al dat Is. Er is geen afscheiding meer tussen het goddelijke in je en buiten je, want je bent God (de Christus) zelf.

Begeleiding bij het leven vanuit je ziel en zielsmissie

In mijn praktijk help ik mensen in contact met hun ziel en ware essentie te komen, zodat zij vanuit hun lichtkracht en vanuit het Christusbewustzijn (het eenheidsbewustzijn) kunnen gaan leven en werken. Door het doen van innerlijk werk, coaching en healing te ontvangen en het activeren van jouw DNA en Blauwdruk, vindt er een transformatie plaats die diepgaand en helend is.

Bekijk mijn aanbod

Liefs Barbara

Christusbewustzijn


Op de hoogte blijven van mijn inspiratie en activiteiten? Meld je hier aan voor mijn Lichtmail.

Delen met je netwerk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *