lichtwerk

✨ Ben jij een lichtwerker? ✨

Steeds meer lichtwerkers ontwaken en voelen een diep innerlijk verlangen de wereld mooier te maken. Ze voelen zich aangetrokken tot het spirituele en zitten in een enorme bewustzijnsshift. Veel lichtwerkers weten echter niet dat zij lichtwerker zijn. Als je je in onderstaande tekst herkent, is de kans groot dat ook jij met deze missie op aarde gekomen bent.

Een lichtwerker is iemand die meer licht en liefde op aarde brengt en als doel heeft het algehele bewustzijn op aarde te vergroten. Door de vele energie-verhogingen die op aarde plaatsvinden, voelen steeds meer lichtwerkers zich geroepen hun zielsmissie te gaan leven. Deze missie kan op allerlei manieren vormgegeven worden. Iedere lichtwerker mag dit op zijn eigen unieke manier gaan doen.

Het proces waar lichtwerkers in zitten, gaat echter niet zonder slag of stoot. Juist deze zeer gevoelige mensen hebben zelf een intensief transformatieproces achter de rug, of zitten er nog midden in. De laatste jaren zijn de energieverschuivingen op aarde heftig geweest. Alle donkere energieën en oude patronen moeten onder ogen worden gezien. Oude vastzittende energieën worden los getrild en komen naar boven, met als doel alles te doorvoelen en te helen. Dit heeft uiteraard een diepere reden; pas als je zelf alle angsten, tegenslagen en pijn hebt gevoeld, ben je in staat anderen hierbij te helpen. Maar er is nog een andere reden. Lichtwerkers zijn oude zielen, die vele levens achter zich hebben. Levens waarin het niet veilig was vrijuit te spreken of zichzelf te zijn. Het was niet geoorloofd met spiritualiteit bezig te zijn. Het enige wat werkte, was je focus op de buitenwereld te leggen en je aan te passen aan je omgeving. Hierdoor zijn velen het contact met hun innerlijke stem, hun intuïtieve weten voor een groot deel verloren en staan ze nauwelijks in contact met hun gevoel. En passen zich door hun gevoeligheid snel aan hun omgeving aan.

De levenslessen van een lichtwerker

Een levensles die elke lichtwerker dan ook heeft, is het contact met zijn (Hogere) Zelf te herstellen door zijn gevoelens serieus te nemen en daarnaar te handelen. Vervolgens is het van belang dat ze leren jezelf op de eerste plaats te zetten. Dit is iets wat in al die vorige levens niet mocht en kon, en nog steeds wordt het soms als egoïstisch gezien. Maar het is juist de bedoeling dat we eerst onszelf helen en liefhebben, voordat we anderen kunnen gaan helpen.

Daarna volgt een proces van leren op je intuïtie te vertrouwen en je eigen Goddelijke kracht te erkennen. Leren dat het veilig is je kracht te laten zien. Het mag en het kan nu! Sterker nog, het is de bedoeling dat je dat gaat doen. Als je je levenslessen als levenslessen gaat zien, kun je er vanaf een afstandje naar kijken en ga je op een gegeven moment voelen dat het allemaal een dieperliggende reden heeft…

Lichtwerkers hebben vóór incarnatie voor deze missie en levenslessen gekozen. En kunnen nadat ze hun eigen pijn en oude stukken hebben verwerkt hun licht verspreiden en op die manier de aarde helpen te verlichten. Het kan echter een tijd duren voordat je erachter komt dat je een lichtwerker bent. Zelf heb ik heel lang niet geweten dat ik lichtwerker ben. Het werd me keer op keer door verschillende mediums verteld, maar ik begreep vaak niet wat ze bedoelden. Ik bleef maar Google-en op die term, maar snapte niet wat het inhield. Het leuke is dat ik nu vaak meteen voel wie dezelfde energie bij zich draagt en met deze taak op aarde is gekomen. En dat zijn er heel wat! En het worden er steeds meer. Ik vind het prachtig om te zien ♥ Het is mijn missie deze mensen hun hoogst haalbare doel op aarde neer te zetten. Want ik wil maar één ding: de aarde verlichten. Dus hoe meer zielen hun licht laten schijnen, hoe beter!

De grootste valkuil van een lichtwerker is zichzelf weg te cijferen voor anderen. Als je merkt dat je het lastig vindt om jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben, gun jezelf dan de tijd en de ruimte eerst zelf te helen. Door het doen van energetische oefeningen, het gebruik van edelstenen en zelf healing/coaching te ontvangen, zul je merken dat je je steeds meer verbonden voelt met jouw roeping en kun je die op een zuivere manier gaan uitdragen. Anderzijds is het niet de bedoeling dat je wacht tot je een staat van ‘perfectie’ zult bereiken (als dat al bestaat), want we blijven allemaal mensen, die hun levenslessen hebben te leren, fouten mogen maken en mogen groeien. Dus als deze tekst resoneert bij je, en dat voel je zelf het beste, neem dat dan serieus.

Als je de processen die een lichtwerker doorloopt niet kent, kun je je onzeker en verward voelen over jezelf, de richting die je uit wilt gaan en de stappen die je wilt zetten. Als lichtwerker heb je meestal weinig mensen in je omgeving die je begrijpen. Dit kan ervoor zorgen dat je je eenzaam of niet begrepen voelt.

Je kunt bij mij terecht voor begeleiding bij het doormaken van deze processen en gevoelens. Ik help je inzicht te krijgen in jouw innerlijke wereld die hoort bij het lichtwerker zijn. Door je uitleg te geven over wat van invloed kan zijn op jouw gevoelsleven, zullen we samen manieren vinden die je helpen om te gaan met het pad dat jouw ziel gekozen heeft.

In dit leven mag je gaan ontdekken waar jouw unieke kracht ligt, waarmee jij de wereld op jouw manier mooier maakt. Zodat je je licht kunt laten schijnen. De wereld heeft je hard nodig! 

IT’S YOUR LIGHT THAT LIGHTS THE WORLD!

Liefs, Barbara
info@zuiver-licht.nl
www.zuiver-licht.nl

Holistisch Coachen, Healing – Energiewerk en Kristal-afstemming & Advies

Boek hier jouw gratis oriënterend gesprek

Wil je op de hoogte blijven van mijn artikelen, blogs en tips over alles wat met bewustwording en de Nieuwe Tijd te maken heeft? Meld je dan hier gratis aan voor mijn Inspiratiemail.

Volg en Like ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.