lichtwerker, spiritualiteit, nieuwe aarde, ontwaken
Lichtwerker,  Nieuwe Tijd

Ben jij een lichtwerker?

Steeds meer lichtwerkers ontwaken en voelen een diep innerlijk verlangen de wereld mooier te maken. Ze voelen zich aangetrokken tot het spirituele en zitten in een enorme bewustzijnsshift. Veel lichtwerkers weten echter niet dat zij lichtwerker zijn. Als je je in onderstaande tekst herkent, is de kans groot dat ook jij met deze missie op aarde gekomen bent.

Een lichtwerker is iemand die meer licht en liefde op aarde brengt en als doel heeft het algehele bewustzijn op aarde te vergroten. Door de vele energie-verhogingen die op aarde plaatsvinden, voelen steeds meer lichtwerkers zich geroepen vanuit hun zielsmissie te gaan leven. Deze missie kan op allerlei manieren vormgegeven worden. Iedere lichtwerker mag dit op zijn eigen unieke manier gaan doen.

Het proces waar lichtwerkers in zitten, gaat echter niet zonder slag of stoot. Juist deze zeer gevoelige mensen hebben zelf een intensief transformatieproces achter de rug, of zitten er nog midden in. De energieverschuivingen op aarde zijn pittig. Oude vastzittende energieën,  patronen en overtuigingen worden los getrild en komen naar boven, met als doel alles te doorvoelen en te helen. Pas als je zelf alle angsten en pijn hebt doorvoeld, ben je in staat deze los te laten. Meestal zijn dit patronen die hun oorsprong niet alleen in dit huidige leven hebben; lichtwerkers zijn oude zielen, die vele levens achter zich hebben. Levens waarin het niet veilig was vrijuit te spreken of zichzelf te zijn. Het was niet geoorloofd met spiritualiteit bezig te zijn. Een valkuil die veel lichtwerkers hebben, is dan ook dat ze hun focus teveel op de buitenwereld leggen en zich aanpassen aan hun omgeving. Hierdoor zijn veel lichtwerkers het contact met hun innerlijke stem, hun intuïtieve weten voor een groot deel verloren en staan ze nauwelijks nog in contact met hun gevoel. 

De levenslessen van een lichtwerker

Een levensles die elke lichtwerker dan ook heeft, is het contact met zijn/haar onderste drie chakra’s te herstellen. Zodat ze zich gaan veilig voelen in hun lichaam en op aarde en hun ruimte in durven nemen. Ze mogen leren om zichzelf op de eerste plaats te zetten en onvoorwaardelijk van zichzelf te houden. Pas dan kunnen ze er voor anderen zijn.

Lichtwerker zijn betekent dat je mag leren op je intuïtie te vertrouwen en je eigen Goddelijke kracht te erkennen. Ook mag je leren dat het veilig is je lichtkracht te laten zien. Het mag en het kan nu! Sterker nog, het is de bedoeling dat je dat gaat doen. Hoe meer je het oude loslaat, hoe sterker je in verbinding met je ziel zult komen. En hoe makkelijker het dus wordt om vanuit je ziel te leven.

Lichtwerkers hebben vóór incarnatie voor deze missie en levenslessen gekozen. En kunnen nadat ze hun eigen pijnstukken hebben verwerkt hun licht verspreiden en op die manier de aarde helpen te helen.

Het kan een tijd duren voordat je erachter komt dat je lichtwerker bent. Het is mijn missie deze mensen te helpen hun hoogste potentieel op aarde neer te gaan zetten. Je kunt bij mij terecht voor begeleiding en ondersteuning bij processen die horen bij het lichtwerker-zijn. Ik bied coaching, readings en Licht-Activaties, zodat je vanuit jouw ware Essentie, jouw lichtkracht, kunt gaan leven en jouw missie kunt gaan verwezenlijken. Ik help je om alles wat hierbij nog in de weg staat los te laten en transformeren. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Liefs, Barbara
www.zuiver-licht.nl
Coaching, Healing, Licht-Activaties

Meld je aan voor mijn Lichtmails

Delen met je netwerk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.