lichtwerker
Ascensie,  Hooggevoeligheid,  Lichtwerker,  Nieuwe Tijd,  Spiritueel ontwaken,  Zielsmissie

Ben jij een lichtwerker?

Een lichtwerker is iemand die als missie heeft om licht en liefde op aarde te brengen en het bewustzijn op aarde te verhogen en vergroten. Door de vele energie-verhogingen die momenteel op aarde plaatsvinden, voelen steeds meer lichtwerkers zich geroepen vanuit hun ziel en zielsmissie te gaan leven. Deze missie kan op allerlei manieren vormgegeven worden. Iedere lichtwerker mag dit op zijn/haar eigen unieke manier doen.

Voordat een lichtwerker vanuit zijn lichtkracht kan gaan leven, heeft hij eerst de weg naar binnen te bewandelen. Ook dat is onderdeel van hun missie; hun angsten, pijn en trauma transformeren, helen en loslaten en steeds meer in verbinding met hun ziel en ware essentie komen. Hoe meer ze dat doen, des te makkelijker het wordt om hun licht te delen met de wereld om hen heen.

De levenslessen van een lichtwerker

Het proces waar een lichtwerker in zit kan intens zijn met alle energieverschuivingen die momenteel op aarde plaatsvinden. Oude vastzittende energieën, zoals angsten, patronen en overtuigingen worden losgetrild en komen naar de oppervlakte, met als doel deze te doorvoelen en te helen. Dit zijn vaak patronen die hun oorsprong niet alleen in dit huidige leven hebben; lichtwerkers zijn oude zielen, die vele levens achter zich hebben. Levens waarin het niet veilig was om vrijuit te spreken of zichzelf te zijn.

Dit zorgt ervoor dat een lichtwerker zijn focus vaak teveel op de buitenwereld legt en zich liever aanpast aan zijn omgeving, uit angst om, net als in vorige levens, gestraft of vervolgd te worden. Hierdoor zijn veel lichtwerkers het contact met hun innerlijke stem, hun intuïtie en lichtkracht voor een groot deel verloren en ervaren zij blokkades die ervoor zorgen dat ze niet vanuit hun ware potentieel durven te leven.


Het is voor lichtwerkers van belang dat zij de (traumatische) ervaringen uit hun huidige en vorige levens gaan helen en hun eigenwaarde en eigenliefde gaan ervaren. Starseeds en Lichtwerkers zijn hier om zichzelf te zijn en niet om zich aan te passen aan hun omgeving. De oude wereld van macht, controle en afhankelijkheid mogen zij gaan loslaten door hun eigen weg te gaan en vanuit hun hart en ziel de nieuwe wereld vorm te geven.

In blog ‘De missie van starseeds’ vertel ik waarom deze groep zielen nu op aarde zijn geïncarneerd.

Veilig voelen op aarde

Het is voor een lichtwerker vaak een uitdaging om te gronden en zich veilig te voelen op aarde. Door eerdere ervaringen die zij hebben opgedaan (denk aan ervaringen in de tijd van Atlantis, het oude Egypte of andere levens waarin zij trauma’s hebben opgelopen) ervaren zij geen basis-veiligheid in zichzelf en is het voor hen lastig in contact met hun lichaam te komen. Het is belangrijk dat lichtwerkers de zielendelen die zij in vorige levens hebben verloren weer gaan terughalen naar zichzelf, zodat de incarnatie van het huidige leven volledig wordt en zij vanuit hun volledig potentieel kunnen gaan leven. Ook mogen zij het contact met de aarde gaan herstellen en gaan voelen dat de aarde juist graag wilt meehelpen bij het helingsproces waar zij in zitten.

Heling van chakra’s bij een lichtwerker

Het is belangrijk dat lichtwerkers het contact met hun onderste drie chakra’s herstellen, zodat ze zich veilig gaan voelen in hun lichaam en op aarde. Het wortelchakra is je verbinding met de aarde; als deze goed stroomt en in balans is, zul je je veilig en geborgen voelen en je thuis voelen op aarde. Het tweede chakra is het heiligbeenchakra; als deze goed stroomt, zul je jouw creatiekracht durven toelaten en veiligheid voor je innerlijke kind ervaren. Het derde chakra is het zonnevlecht chakra. Wanneer deze in balans is, durf je jouw ruimte in te nemen en vanuit je lichtkracht te gaan leven.

Ook in de overige chakra’s is vaak heling nodig. Denk aan het keelchakra (vrijuit durven spreken en delen), het hartchakra (zielenpijn en hartenpijn helen), je derde oog-chakra (het contact met je intuïtie en innerlijke wijsheid) en het kruinchakra (jouw verbinding met de hogere dimensies en spirituele wereld).

lichtwerker


Zielenopdracht

Voordat je hier op aarde kwam, heb je je levenslessen en zielenopdracht uitgekozen. Het is dan ook belangrijk dat je jezelf de tijd en ruimte geeft om je eigen pijnstukken te helen, zodat je jouw zielenopdracht in vol vertrouwen en overgave kunt gaan vormgeven en uitdragen. Hoe meer je oude ballast loslaat, hoe meer je in verbinding met je ziel en lichtkracht zult komen en hoe makkelijker het wordt vanuit je ware potentieel te gaan leven.

In mijn praktijk bied ik Coaching, Healing, Soul-Readings en Licht-Activaties. Ik begeleid mensen naar hun ware authentieke Zelf en help hen los te laten wat niet meer dienend is voor hun zielsbestemming.

Liefs, Barbara
www.zuiver-licht.nl

Bekijk mijn aanbod

lichtwerker

Op de hoogte blijven van mijn inspiratie en activiteiten? Meld je hier aan voor mijn Lichtmail.

Delen met je netwerk?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *